Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bazen hiç olmıycak bişey için mi uğrasıyorum diye düşünürken buluyorum kendimi jelleri arastırdım bu ay 2.kez klomen kullanıcam eşim şehir dışında insan bazen boğuluyor gibi oluyor istedikce olmuyor sanırım ben mi ümitsizliğe kapılıyorum sizede oluyor mu :KK43:
Canım böyle düşünerek kendini üzüp strese sokuyosun olumlu düşünmeye çalış herşey de bir hayır vardır Rabbim doğru zamanda bunu bize nasip edecek ümitsizliğe kapılma ne zaman kafandan silersen o zaman olurmuş sen elinden geleni yap taktiri Allaha bırak bol bol dua et 😊

bazen hiç olmıycak bişey için mi uğrasıyorum diye düşünürken buluyorum kendimi jelleri arastırdım bu ay 2.kez klomen kullanıcam eşim şehir dışında insan bazen boğuluyor gibi oluyor istedikce olmuyor sanırım ben mi ümitsizliğe kapılıyorum sizede oluyor mu :KK43:

Yaani bu soru muydu tabii ki oluyor benimde eşim genelleme şehir dışında oluyor evde tek bazen sıkılıyordum ilk ama aştım bunu kendime göre yaşıyorum 😊birde eş olmama kavramı olunca oldu mu olmadı mı ister istemez oluyor. Bazen aman deyip vazgeçiyorum bu ay bıraktım diyorum bakıyorum o ay denemeye devam :KK70: her şerde bir hayır her hayır da bir şer var olduğunu düşünerek sağlık olsun diyerek şükür ve dua et canım. Bazen kendi elinde olmayan şeyler için inan yıpratmaya değmiyor. 👍

Ah çok teşekkür ederim rahatladım:) amh ya bastırmış miydiniz siz , yaşla ve anneniniz menopoza girdiği zamanla ilgili olduğunu söylüyorlar da bende o yüzden henuz baktirmayi dusunmedim de :)
Anne etkili olabilir ama benim annem 50 li yaslards yeni oldu. Ben 37 yasindayim amhim dusuk cikti . Yani illa anne etken degil bende sasirmistim hic beklemiyordum. Yasla ilgili evet 35 yas ustu bas asagi gidiyo artik :KK43:

Canım böyle düşünerek kendini üzüp strese sokuyosun olumlu düşünmeye çalış herşey de bir hayır vardır Rabbim doğru zamanda bunu bize nasip edecek ümitsizliğe kapılma ne zaman kafandan silersen o zaman olurmuş sen elinden geleni yap taktiri Allaha bırak bol bol dua et 😊
aslında demek istediğim kısmende böle birşey yani adet oldugumuz andan ıtıbaren yeni ay için kendımızı şartlayıp denemelere başlıyoruz acaba bumu en büyük etken takip etmesem normal rutin evlilik hayatı yasanım olursa olur olmazsa olmaz demek mi lazım :)

Yaani bu soru muydu tabii ki oluyor benimde eşim genelleme şehir dışında oluyor evde tek bazen sıkılıyordum ilk ama aştım bunu kendime göre yaşıyorum 😊birde eş olmama kavramı olunca oldu mu olmadı mı ister istemez oluyor. Bazen aman deyip vazgeçiyorum bu ay bıraktım diyorum bakıyorum o ay denemeye devam :KK70: her şerde bir hayır her hayır da bir şer var olduğunu düşünerek sağlık olsun diyerek şükür ve dua et canım. Bazen kendi elinde olmayan şeyler için inan yıpratmaya değmiyor. 👍
kafa karışıklığı dedim ya içim sıkılıyor Yusra :KK70:

aslında demek istediğim kısmende böle birşey yani adet oldugumuz andan ıtıbaren yeni ay için kendımızı şartlayıp denemelere başlıyoruz acaba bumu en büyük etken takip etmesem normal rutin evlilik hayatı yasanım olursa olur olmazsa olmaz demek mi lazım :)
Bence öyle çünkü kimle konuştuysam kime sorduysam stres yapma yaparsan olmuyo diyo kafandan sil at olacak mı olmıcak mı o zaman olurmuş 😊 belkide takip etmediğimiz ay hamile kalıcaz kim bilir tabi biz dayanamıyoruz olacak mı olmıcak mı stresiyle kendimi yiyip bitiriyoruz😊

Yapabileceğim birşey var mı? :63: varsa dinliyorum seni canım.
Teşekkür ederim Yusra'cım düşündüklerimi paylaştım bir kaç saat aralıksız form yazıları okudum bir an içim sıkıldı ümitsizlikle belirsizlik arası bişey inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir yaza güzel hayırlı haberlerle girer bir birimizin mutluluklarını paylasır en guzel günlerin heycanını hep beraber yaşarız canım :) senin Mayıs konun uğurlu gelsin :)

Teşekkür ederim Yusra'cım düşündüklerimi paylaştım bir kaç saat aralıksız form yazıları okudum bir an içim sıkıldı ümitsizlikle belirsizlik arası bişey inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir yaza güzel hayırlı haberlerle girer bir birimizin mutluluklarını paylasır en guzel günlerin heycanını hep beraber yaşarız canım :) senin Mayıs konun uğurlu gelsin :)
Ümitsizlik şeytandan, ümit etmek Allah'tandir.. kismetimizde varsa bebek dönüp dolaşıp ayagina dolanir 🤗🤗

Sevindim adına canım 🤗 biraz da iyi olduysan.
Bence kitap oku form yazısı okuma ben bazen bir dalıyorum ayy nerden geldim buraya diyorm onca şeyi okuyup birde alakasız yerlerdeyim :KK70: :KK70:acil yazıyorlar girmez olaydım diyorum :KK70:

Ayrıca teşekkür ederim hepimize iyi gelir inşlh :KK36:

Ah kiyamam ümitsiz olmak yok geçenlerde bende böyle bi ümitsizliğe kapıldım ağladım üzüldüm ve daha yolun başındayım noluyor dedim Allah mucizelerimizi vericek belki bugün belki yarın yada çok yakında sabır ve dua ile 🙏 üzülmemek elimizde değil ama moral en büyük
İnşallah teşekkür ederim Esrakcshn Leviretonu haşimato için mi kullanıyorsun ?

Beklenen Adet Tarihiniz? 17 nisan
2- Yaşınız? 32
3- Ne zamandır istiyorsunuz? 3 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Yok
Beklenen adet tarihim aslında 10 Nisan ama 7 gün geciktim 3 gün kahverengi lekelenme geldi sanki bugün kanama geldi ve çok ağrım var.Hayırlısı bu ay güzel haber alırız inşallah

Günaydın kızlar rabbim bu ay hepimize nasip eylesin inşallah

Eklentiler

• A54AA260-6AAF-441A-AA23-5B4C966AE428.jpeg
    A54AA260-6AAF-441A-AA23-5B4C966AE428.jpeg
    410,2 KB · Görüntüleme: 22
X