- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Yok canım 2. Günü başladım ben birde hergun zeytinyağında beklemis kuru incir yiyorumCnm bal tarcini ben bir hafta yapmistm bu ay. Sen adetin kacinci gunu basladin ilk gun mu
Evet bunları bende görmüştüm aynı yazıyı okuduk demek ki ama hatirlayamadim ne olduklarınıBen 2 tane takviye aldım biri folikasit sanırım başka bi başlıkta nasıl hamile kaldım adı altında açıklama vardı acaba bunlardan biri folikasit mi
26 :) hastalığı atlattım cok şükür 4 ay kadar oldu :) teşekkür ederim:)Yaş kaç ki senin?
Doktora durumunu da söyle ona göre halleder sende hastalığını atlatırsın inşallah sadce üstten bir yere kadar
Buna sevindim atlatmanıza26 :) hastalığı atlattım cok şükür 4 ay kadar oldu :) teşekkür ederim:)
Cok teşekkür ederim hepimizin insallahhBuna sevindim atlatmanızainşallah herşey gönlünüzce olsun
Bende bal tarcın çörek otuna basladim 2.Yok canım 2. Günü başladım ben birde hergun zeytinyağında beklemis kuru incir yiyorum
Bende yapıyorum bakalım inşallah nasıp olur bu ayBende bal tarcın çörek otuna basladim 2.
günü şifa olur umarım ovulasyon ile yumurta takibi yapcam bu ay
Folik asit canım ama doktor kontrolünde kullanılması gereken ilaç.Folibol ne acaba herkes onu kullanıyo
içim sıkılıyor
Aynen oyle mg yuksekHic bilmiyorum canım ama folibol cok ağır folk asit içeriyor tarzında bisey duymuştum uzun süre kullanimda iyi olmuyormus diye tam emin olamıyorum
Evet buydu canim okuduğum tam aklimda kalmamış benimde M mavili_yeshllKizlar folbiol agir 5mg folik asit iceriyor esim.almis bulundu bana sormadan bende 2gune bir aliyorum normalde 400 mcg olanini yani daha dusuk olanino kullanmamiz lazim
Suan regl oluyorum bitsin gidecegim Allahtan bi mani gelmezseTamam canım. Naptın gittin mi doktora sen sonradan?
Ben regenesis max kullanıyorum omega 3 de içeriyor doktorum verdi memnunum folbiol için ağır diye bende duymuştum gebe olan kizkardesime saglik ocagi vermiş kontrol için baska özel doktora gidince o bu ağır kullanma diyerek baska bi marka onermis.Kizlar folbiol agir 5mg folik asit iceriyor esim.almis bulundu bana sormadan bende 2gune bir aliyorum normalde 400 mcg olanini yani daha dusuk olanino kullanmamiz lazim
Kiz o ne oyle zaten incir sewmem bir de yagda beklemisYok canım 2. Günü başladım ben birde hergun zeytinyağında beklemis kuru incir yiyorum
Okurken bile bağırsaklarım çalıştı yalnızYok canım 2. Günü başladım ben birde hergun zeytinyağında beklemis kuru incir yiyorum
bazen hiç olmıycak bişey için mi uğrasıyorum diye düşünürken buluyorum kendimi jelleri arastırdım bu ay 2.kez klomen kullanıcam eşim şehir dışında insan bazen boğuluyor gibi oluyor istedikce olmuyor sanırım ben mi ümitsizliğe kapılıyorum sizede oluyor muNeden canım?
Ah kiyamam ümitsiz olmak yok geçenlerde bende böyle bi ümitsizliğe kapıldım ağladım üzüldüm ve daha yolun başındayım noluyor dedim Allah mucizelerimizi vericek belki bugün belki yarın yada çok yakında sabır ve dua ilebazen hiç olmıycak bişey için mi uğrasıyorum diye düşünürken buluyorum kendimi jelleri arastırdım bu ay 2.kez klomen kullanıcam eşim şehir dışında insan bazen boğuluyor gibi oluyor istedikce olmuyor sanırım ben mi ümitsizliğe kapılıyorum sizede oluyor mu