Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu bende merak ediyorum çünkü kürtajdan sonra sürekli tekrar eden sistit var antibiyotik de fayda etmiyor

Bat 10 Mayıs. 23 yaşındayım. 8 aydır deniyoruz. Folik asit kullanıyorum sadece canım. Doktor kontrolümde her şey normal çıktı. Başka bişeye gerek duymadı

Herkese hayirli cumalar oncelikle bugun adetimin 3. Günü.. doktora gittim 6 aydir cocuk istedigimizi ve olmadigini soyledim ayrica bende yogun tüylenme de var .. ultrasonla alttan bakti yumurtaliklarim fln gayet güzelmiş herhangi problem yok dedi.. hormonlarimda bu sekilde cikmis sizce nasill bilen anlayan varmi..

Eklentiler

• Screenshot_20210416-144222_Drive.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 59
Yusra-61
Helloğğğ ben geldim.
Mayıs ayında doğdum hep 30umda anne olmak isterim derdim, mayıs ayında hamile kalmak istiyorum. amin.

1-Bat 20 mayıs
2-5 Mayısta 30
3-5 ay
4-Gynositol(her ay farklı bi takviye kullanıyorum asdshd)

Mayıs ayı güzeldir, hepimize güzellikler getirsin.
Dilerim isteyen herkesin karnı kucağı dolar :)

Ay insaAllah canim benim yoksa gerçekten takıntı halindeydim hepsi geldi olmadi olmadı diye düşünmekten gerçi olmadida . Bu ay hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız

He yaa sorma bugun bal tarçın kürüne başladım bide hergun zeytinyağında beklemis 1 incir yiyeceğim kaliteli yumurta için.. birde yumurtlama masajı yapacağım daha da bilmiyorum v
Cnm bal tarcini ben bir hafta yapmistm bu ay. Sen adetin kacinci gunu basladin ilk gun mu

Yok cnm benm bu ay iki denememde disari cikmadi pek tutmadi

Sende benim gibi heterozigot değerin yani çok sıkıntılı değil ama önlem amaçlı kullanacksin anladığım kadarıyla... Ben aspirin kullanmıyorum gerek görmedi doktor... Sende endişe etme bence
Ya cok teşekkür ederim içimi ferahlattin canim rabbim bu ay guzel haberler alirsin insallah canim sen kayserilimisin yazismalarinda okumuştum yanlış hatirlamiyorsam

Bana triod azcık yüksek geldi aç aç kafam sarmıyor akşam iyice bakıp dicem sana daha iyi inceleyip

Merhabalar doktor ultrasonda yumurta sayısına bakıyordu tahmini rezerv ile ilgili kontrol ediyordu ya , o kontrole adet gününde mi gitmek gerekiyor yoksa herhangi bir gün olur mu ? Bir de vajinal ultrason ile mi bakıyorlar ??

Tiroid dediginiz hangisi :/
Serbest T3 çok çok azcık o kadarcık olur bence çok güzel değerlerin baktım hepsini o en altta DHEA SO4 büyük ihtimalle tüylenmem var demişsin ondan yapmışlar onun da normal gibi ama doktorlar onu daha iyi bilir hani şimdi bazı hormonlar yaş göz önüne alınır öyle normal değil bilinir ya.
Şimdi birşey soracağım peki bazı zamanlar cinsel istek artışın aşırı oluyor mu?

Merhabalar doktor ultrasonda yumurta sayısına bakıyordu tahmini rezerv ile ilgili kontrol ediyordu ya , o kontrole adet gününde mi gitmek gerekiyor yoksa herhangi bir gün olur mu ? Bir de vajinal ultrason ile mi bakıyorlar ??
Merhaba adet günü giderseniz hormom testine bakiyor yumurtlama takibi icinde herhangi bir zamanda gidebilirsiniz vajinal ultrason ile bakiyor

Selamlar bende katılmak istiyorum
Bat 14mayis 35 yasındayım 4 aydır deniyoruz folikasit ve levotiron, haftada 1 dcolefor Yusra-61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…