• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de listeye ekler misiniz? Bu ay denemedim olmadı tekrar deneyeceğiz Yaşım 25 Bat tarihi 26 Mayıs kullandığım ilaçlar - Femera - ovitrelle çatlatma - 8 Mayıs aşılama. 1.5 senedir istiyoruz
Bi femara daha geldi hayırlı uğurlu olsun inşallah. Güzel sonuçlar alırsın inşallah 🥰🥰🥰🥰

Az önce bir arkadaşımın daha gebelik haberini öğrendim. İçim bir buruk kızlar... 😔
Canım ya seni bi biz anlarız🥺 Rabbim bize de nasip edecek inşallah o zaman kimsenin gözüne sokmayacağım çocuğu olmayan kimseye anlatmayacağım aklıma bu günler gelecek gerçekten bizim için zor zamanlar ama bebişler geldiğinde hepsini unutturacaklar bize 🌺🌺♥️😊

Az önce bir arkadaşımın daha gebelik haberini öğrendim. İçim bir buruk kızlar... 😔
Benim çalıştığım yerde de hamile kalan kalana valla kuzum bide benim tüp bebek yapıp kimyasal olduğunu da biliyorlar her ay adet olup olmadığımı bile soruyorlar iyice stres oldum akrabalar da artık yapın sonra istesenizde olmaz diyorlar zaten olamadığını bilmiyorlar çünkü ama alıştım artık ya ben elimden gelen her şeyi yapıyorum demek ki daha zamanı var ya da hiç olmayacak olmuyor diye de kendimi yıpratmak eşimi yıpratmak çok saçma geliyor artık sanırım bu durum beni biraz daha olgunlaştırdı 25 yaşındayım henüz tek sorun da pko olmam😣

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. En yakın arkadaşımı arayamıyorum ben. Üzülüyorum çünkü. O da sevinçli onu paylaşmaya çalışıyor. İşte allah en yakın zamanda bize de nasip etsin inşallah

Selizay Selizay @CherryQueen kızlar yeğenimi sevmeye geldim 10 aylık ağırlaşmış kucağıma aldım biraz karnım şimdi daha da ağrımaya başladı sakın ağır kaldırmayın of taş gibi karnım

Hepsi gebe kalsada daha duymasak 🤣üzülme yaa bizimde haberlerimiz olacak inşallah 🤗

Canım ya seni bi biz anlarız🥺 Rabbim bize de nasip edecek inşallah o zaman kimsenin gözüne sokmayacağım çocuğu olmayan kimseye anlatmayacağım aklıma bu günler gelecek gerçekten bizim için zor zamanlar ama bebişler geldiğinde hepsini unutturacaklar bize 🌺🌺♥️😊

Benim çalıştığım yerde de hamile kalan kalana valla kuzum bide benim tüp bebek yapıp kimyasal olduğunu da biliyorlar her ay adet olup olmadığımı bile soruyorlar iyice stres oldum akrabalar da artık yapın sonra istesenizde olmaz diyorlar zaten olamadığını bilmiyorlar çünkü ama alıştım artık ya ben elimden gelen her şeyi yapıyorum demek ki daha zamanı var ya da hiç olmayacak olmuyor diye de kendimi yıpratmak eşimi yıpratmak çok saçma geliyor artık sanırım bu durum beni biraz daha olgunlaştırdı 25 yaşındayım henüz tek sorun da pko olmam😣

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. En yakın arkadaşımı arayamıyorum ben. Üzülüyorum çünkü. O da sevinçli onu paylaşmaya çalışıyor. İşte allah en yakın zamanda bize de nasip etsin inşallah
İyi ki varsınız kızlar, yaa aslında içimdeki his fesatlık değil kesinlikle onların adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum sadece..

İyi ki varsınız kızlar, yaa aslında içimdeki his fesatlık değil kesinlikle onların adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum sadece..
İşte kuzum bi de bu var. Kendi hissimizden de utanıyoruz bi de ona üzülüyoruz. Allah bir an önce nasip etse de biz de normalleşebilsek

Sende iyiki varsın canım 😘 Bazen banada öyle oluyor özellikle hastaneye gidince görüyorum herkes hamile benim neden yok diyorum hep şimdi geldim yeğenimle zaman geçiriyorum minnak nasıl tatlı nasıl bal 10 aylık hep içimden geçiyor benimde olsa beraber büyüseler diye ama nasip

Back