- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Allah seni yaNe ilginç aklın yolu bir bende öyle yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni yaNe ilginç aklın yolu bir bende öyle yaptım
Bi femara daha geldi hayırlı uğurlu olsun inşallah. Güzel sonuçlar alırsın inşallahBeni de listeye ekler misiniz? Bu ay denemedim olmadı tekrar deneyeceğiz Yaşım 25 Bat tarihi 26 Mayıs kullandığım ilaçlar - Femera - ovitrelle çatlatma - 8 Mayıs aşılama. 1.5 senedir istiyoruz
Teşekkür ederim benim de ilk kullanışım diğer topik de femara ile hamile kalan arkadaşım var inşallah bizde de etkili olurBi femara daha geldi hayırlı uğurlu olsun inşallah. Güzel sonuçlar alırsın inşallah
Sağ olasın tatlımBn hem onu hem de Ayakta yaptığını yaptım gün içinde aklıma geldikçe yaptım düzenli değil ama adet bitiminden 2 gün sonra başladım
Ama öyle masaj yapıyorum az bir gelsin adet yuppi dicem açıktım yaAllah seni ya
Tabi ki eklerim inşallah bu sefeer tutar Aşılaman nerde oluyorsun özelde mi?Beni de listeye ekler misiniz? Bu ay denemedim olmadı tekrar deneyeceğiz Yaşım 25 Bat tarihi 26 Mayıs kullandığım ilaçlar - Femera - ovitrelle çatlatma - 8 Mayıs aşılama. 1.5 senedir istiyoruz
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde olacak aşılamamTabi ki eklerim inşallah bu sefeer tutar Aşılaman nerde oluyorsun özelde mi?
Anladım peki ücretli mi üniversite de? Ne gerekli yaptırmak için ben bu ay olmazsa haziran aşılama adayıyım da üniversite araştırma devlet aynı hastane bizde sadce doktorm gelirken ikametgah istediBolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde olacak aşılamam
Yusra-61 testi 22:30 da yaptım çok etkilemez dimi silikleşmesini?İşte buydu beklediğim canım çatlamış yumrtan benim dediğim gibi oldu dünden bugüne silikleşti inşallah güzel haberlerini alırım artık beklemek zamanı senin için
Etkilemez hiç boşuna daha yapıp harcama canım
Hepsi gebe kalsada daha duymasak üzülme yaa bizimde haberlerimiz olacak inşallahAz önce bir arkadaşımın daha gebelik haberini öğrendim. İçim bir buruk kızlar...
Canım ya seni bi biz anlarız Rabbim bize de nasip edecek inşallah o zaman kimsenin gözüne sokmayacağım çocuğu olmayan kimseye anlatmayacağım aklıma bu günler gelecek gerçekten bizim için zor zamanlar ama bebişler geldiğinde hepsini unutturacaklar bizeAz önce bir arkadaşımın daha gebelik haberini öğrendim. İçim bir buruk kızlar...
Benim çalıştığım yerde de hamile kalan kalana valla kuzum bide benim tüp bebek yapıp kimyasal olduğunu da biliyorlar her ay adet olup olmadığımı bile soruyorlar iyice stres oldum akrabalar da artık yapın sonra istesenizde olmaz diyorlar zaten olamadığını bilmiyorlar çünkü ama alıştım artık ya ben elimden gelen her şeyi yapıyorum demek ki daha zamanı var ya da hiç olmayacak olmuyor diye de kendimi yıpratmak eşimi yıpratmak çok saçma geliyor artık sanırım bu durum beni biraz daha olgunlaştırdı 25 yaşındayım henüz tek sorun da pko olmamAz önce bir arkadaşımın daha gebelik haberini öğrendim. İçim bir buruk kızlar...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. En yakın arkadaşımı arayamıyorum ben. Üzülüyorum çünkü. O da sevinçli onu paylaşmaya çalışıyor. İşte allah en yakın zamanda bize de nasip etsin inşallahAz önce bir arkadaşımın daha gebelik haberini öğrendim. İçim bir buruk kızlar...
Selizay @CherryQueen kızlar yeğenimi sevmeye geldim 10 aylık ağırlaşmış kucağıma aldım biraz karnım şimdi daha da ağrımaya başladı sakın ağır kaldırmayın of taş gibi karnım
Hepsi gebe kalsada daha duymasak üzülme yaa bizimde haberlerimiz olacak inşallah
Canım ya seni bi biz anlarız Rabbim bize de nasip edecek inşallah o zaman kimsenin gözüne sokmayacağım çocuğu olmayan kimseye anlatmayacağım aklıma bu günler gelecek gerçekten bizim için zor zamanlar ama bebişler geldiğinde hepsini unutturacaklar bize
Benim çalıştığım yerde de hamile kalan kalana valla kuzum bide benim tüp bebek yapıp kimyasal olduğunu da biliyorlar her ay adet olup olmadığımı bile soruyorlar iyice stres oldum akrabalar da artık yapın sonra istesenizde olmaz diyorlar zaten olamadığını bilmiyorlar çünkü ama alıştım artık ya ben elimden gelen her şeyi yapıyorum demek ki daha zamanı var ya da hiç olmayacak olmuyor diye de kendimi yıpratmak eşimi yıpratmak çok saçma geliyor artık sanırım bu durum beni biraz daha olgunlaştırdı 25 yaşındayım henüz tek sorun da pko olmam
İyi ki varsınız kızlar, yaa aslında içimdeki his fesatlık değil kesinlikle onların adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum sadece..Seni o kadar iyi anlıyorum ki. En yakın arkadaşımı arayamıyorum ben. Üzülüyorum çünkü. O da sevinçli onu paylaşmaya çalışıyor. İşte allah en yakın zamanda bize de nasip etsin inşallah
Kızım bu sefer ikincilere niyetlenir bunlarHepsi gebe kalsada daha duymasak üzülme yaa bizimde haberlerimiz olacak inşallah
İşte kuzum bi de bu var. Kendi hissimizden de utanıyoruz bi de ona üzülüyoruz. Allah bir an önce nasip etse de biz de normalleşebilsekİyi ki varsınız kızlar, yaa aslında içimdeki his fesatlık değil kesinlikle onların adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum sadece..
Sende iyiki varsın canım Bazen banada öyle oluyor özellikle hastaneye gidince görüyorum herkes hamile benim neden yok diyorum hep şimdi geldim yeğenimle zaman geçiriyorum minnak nasıl tatlı nasıl bal 10 aylık hep içimden geçiyor benimde olsa beraber büyüseler diye ama nasipİyi ki varsınız kızlar, yaa aslında içimdeki his fesatlık değil kesinlikle onların adına çok seviniyorum ama kendi adıma üzülüyorum sadece..