• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya dün geldi az bı leke sonra devam etmedi Kararsiz kaldık bende kendi istediği zamanki gelsin devam mı edeyim.diye sen hapı iciyomusm
Evet ilaç içtim başladım dün aldım akşam sabah sahurda aldım o şekilde içtim. Hangi getirir bakalım canım az da olsa geldiyse arkadası gelir bat kaç gün var senin?

Kızlar ben şok 😳 sonuca bakılırsa hamileyim
Ay inanmıyorum bariz net bu allahım dualarımızı duyuyor rabbim sonunu da getirsin inşallah kuzum darısı hepimize bu haberi bu resmii atmaya😍

Bunu bende çok merak ediyorum ne kullanmak lazım bide beş üstüne normal diolarda on üstü güzel yumurtlama doktorlar progesteronu pek önemsemiyor neden anlamıyorum ilacı var diye muhtemelen
Bilmiyorum bende 6 düşük gibi geldi bana 8,9 iyi diye biliyorum

Arkadaşlar bu akşam evimde olmayacağim. Telefona uzak olabilirim. Merak ediyorum, acil özet geçebilir misiniz lütfeen? Hamile olduğunu öğrenen biri var miiii?

Bunu bende çok merak ediyorum ne kullanmak lazım bide beş üstüne normal diolarda on üstü güzel yumurtlama doktorlar progesteronu pek önemsemiyor neden anlamıyorum ilacı var diye muhtemelen
Bende 10-15 arası bu ay sağlıklı güzel yumrtlama olduğunu okumuştum 25 üstü ise hamile olma ihtimalini yükseltiyor 😏benim bilgim de böyle okuduğum yazılara göre 🙈

ben de 3 defa klomen çatlatma denedim, olmayınca HSG gibi birşey çektirdim, benim de sağ tüpüm tıkalı.. Şuanda Tüp sürecindeyim :)
Devlette tüp bebek için 3 yıl evlilik şartım var bizim daha 2 senemiz yeni oluyor. Şuan devlette aşılama deniyorum ama olmazsa da bende Bahçeçi Tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum

Evet ilaç içtim başladım dün aldım akşam sabah sahurda aldım o şekilde içtim. Hangi getirir bakalım canım az da olsa geldiyse arkadası gelir bat kaç gün var senin?
Bat 25 dinaslina ama pik ve yumurtlama olmayınca bilmiyorum ne zaman gelird

Bakalım ne çıkartıyor. 🙈Ben film çekildim onuuda devlet karşıladı. Çok teşekkür ederim anlatım için zahmet oldu 🤗inşallah bu ay tutarda mutluluğuna kavuşursun. 👍 Bende 3 yılın içindeyim zaten bana sadce ikametgahını al gel iki veya üçüncü gün dedi 😂 bakalım ne olur durumlar 🙈
psikolojik olarak hepimizin ne kadar zorlandığını hastaneye her gidişimde daha iyi anlıyorum. Çevremdeki insanlardan gizli bir şekilde hastaneye gelmem , Sekreterin sıra verirken her defasında kaç haftalık diye sorması, Etrafta ki imrenerek baktığım hamile hanımlar , Koridordan gelen bebek sesleri, yanımda verilen beşik cibinlik reflü yatağı vb siparişler. Rabbim hepimize sağlık sabır versin hepimiz biran önce dileğimize kavuşuruz inşallah 🙏🌸

Çatlatma iğnesini olduğum günü saymazsak bugün 11. Gün, erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama iğne etkisi midir bilemiyorum. Yarın şehir dışına çıkma ihtimalim var çıkarsam ve regl olursam tedavi için bu ay doktora gidemem boş geçer mecburen. Ne yapsam karar veremedim.

psikolojik olarak hepimizin ne kadar zorlandığını hastaneye her gidişimde daha iyi anlıyorum. Çevremdeki insanlardan gizli bir şekilde hastaneye gelmem , Sekreterin sıra verirken her defasında kaç haftalık diye sorması, Etrafta ki imrenerek baktığım hamile hanımlar , Koridordan gelen bebek sesleri, yanımda verilen beşik cibinlik reflü yatağı vb siparişler. Rabbim hepimize sağlık sabır versin hepimiz biran önce dileğimize kavuşuruz inşallah 🙏🌸
Aminn insallah 🌺🌺

2 kişi net çizgi gördü, bir kişi hayalet çizgi var canım 😊
Aaaa çok sevindim. Teşekkür ederim bilgi için. Müsait olunca kimlermis tespit edeceğim. Umarim herkes sağlıklı şekilde kucağina alır bebeklerini.
Sen ne yaptın? Test için bekleyecek misin bir müddet daha?

Aaaa çok sevindim. Teşekkür ederim bilgi için. Müsait olunca kimlermis tespit edeceğim. Umarim herkes sağlıklı şekilde kucağina alır bebeklerini.
Sen ne yaptın? Test için bekleyecek misin bir müddet daha?
Bekleyeyim diyorum ya, 4 gün kaldı şurada, hayırlısı inşallah 😊

Kızlar ben şok 😳 sonuca bakılırsa hamileyim
Ay inanmıyorum bariz net bu allahım dualarımızı duyuyor rabbim sonunu da getirsin inşallah kuzum darısı hepimize bu haberi bu resmii atmaya😍
kuzum hayırlı olsun aminn😘🧿

Kız yşne pıtır pıtır hamileler dökülmüş buralara maşallahh 🥰🥰🥰 hadi gerisi için de duaya tam gaz devam. Allahım hepimizin tez vakitte 2. Çizgiyi görmeyi sağlıklı gebeliğin ardından sağlıklı hayırlı evlatlar kucaklamayı nasib etsin. 🥰🥰🥰Amin... Benimki 5 mayıs 2021 de yütfeeeen çok amin
battaşın olarak 5 mayıs bende hatimimde herkese dua ettim kuzum son 10 sayfam kaldı hatim bştince test yapıcam inş. güzel haberi verieiz bizde

Off bu teyzeler. Laf ariyolar sanki onlarin cok umurunda senin cocugun olmus olmamis. Oyle teyzelerle bas etmenin yolu konuyu hizla degistirip onlara uyuz olacaklari sorular sormak. Hemen de zaten dusuyolar tuzaga🤣 Ben 30 yasinda evlendim okuduk ettik anca. Bana ee evlenmiyo musun diip duruyolardi gec kaldin fln ben de sen kac yasinda evlendin dedim bigun o teyzeyem 22 dedi aa dedim ama o zaman gore sen gec evlenmissin bira babaannem 16 yasinda evlenmis fln. Ay yazik nasil aciklama yapiyo cok isteyenim oldu da babam vermedi fln😄 Ona sanal bir empati yasattim, kendisi kuramadi. Sana oyle diyenlere sen de sor sen kac yasinda dogurdun, sütun geldi mi? Kac yasina kadar emzirdin fln. Sorulara cevap vermek uzatiyo mevzuyu. Soruya soruyla karsikik vermezsen o teyzelerle bas edemezsin. Bu reglini takip eden arkadaslar icin de gecerli. Onlara da uygulanabilr bu metod. 😊
Sevdim bu modu tuttum çok mantıklı 😂😂😂

Back