- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Yaaa hayırlı olsunnnnn
Kızlar ben şok sonuca bakılırsa hamileyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben şok sonuca bakılırsa hamileyim
Evet erken gebelikO zaman 9-10 gün geçmiş... erken gebelik testi miydi bu canım?
Hayırlısı olsun inşallahKızlar ben şok sonuca bakılırsa hamileyim
Bak kızın batı 5 Mayısmuş erken gebelik testinde çıkmış. Benim iki mayıs ay yapsam mı neKız yşne pıtır pıtır hamileler dökülmüş buralara maşallahh hadi gerisi için de duaya tam gaz devam. Allahım hepimizin tez vakitte 2. Çizgiyi görmeyi sağlıklı gebeliğin ardından sağlıklı hayırlı evlatlar kucaklamayı nasib etsin. Amin... Benimki 5 mayıs 2021 de yütfeeeen çok amin
Canım en az 14 gün geçmeli diyorlarAmin canım inşallh 12 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı onun etkisi değildir artık galiba
Hadi yap da bakalım ay meraktayım. Yakında ben bile yapmaya kalkacağımBak kızın batı 5 Mayısmuş erken gebelik testinde çıkmış. Benim iki mayıs ay yapsam mı ne
Yaa test yok ki benim elimde ve şuan köydeyiz istesem de yapamam anca yarınHadi yap da bakalım ay meraktayım. Yakında ben bile yapmaya kalkacağım
Ayy canım hayırlı olsun inşallahKızlar ben şok sonuca bakılırsa hamileyim
Yerleşme kanaması olabilir canım byMerhaba arkadaşlar ben 19 nisanda catlatma ignesi kullandım 3 gün once 2 cok kucuk nokta kan gerisi kahverengi şeklinde akintim oldu aksam basladi öğlen bitti sadece peçeteye sildigimde görüyordum ne olabilir sizce pazartesi günü test verecegim
Yaz google a sirkeyle gebelik öğrenme, karbonatla test yapma çıldııııırYaa test yok ki benim elimde ve şuan köydeyiz istesem de yapamam anca yarın
Canım erken gebelik testimi yaptım sen?Ovulasyon takibi yapmadım 17-18 ve 21 i degerlendirdim sadece uygulamalardan biri 17 yi diğeri 21 i gösteriyordu 21 i tutsa bu kadar erken görünmezdi sanırım testte eğer varsa bebiş 17 yada 18 i muhtemelen
Kız kaç mm lik olmuş yumurtacıkların kader arkidişim seni takipteydim bendeKızlar iğneyi yaptırdım sağ da iki tane yumurtam oluşmuş çatlamak üzere zaten ama yapalım istersen dedi tabi ki yapalım dedim hemen alıp yaptırdım artık gerisi Allah ın takdiri
Yaaa okadar da kafayı yemeyelim yaaaYaz google a sirkeyle gebelik öğrenme, karbonatla test yapma çıldııııır
Öylede transfer oldum canım zaten yarından sonra yavaş yavaş tutunma hcg yükselirCanım en az 14 gün geçmeli diyorlar
Trip mi arıyon kız hahaYerleşme kanaması olabilir canım by
Inşallah teşekkür ederimYerleşme kanaması olabilir canım by
Bat bazen 30 günde bazen 33 günde geldiği için takvime göre 5 Mayıs benim hesabıma göre 2 Mayıs canım erken gebelik yaptım evetCanım erken gebelik testimi yaptım sen?
Bat ne zamandı
Canım benim bazen 30 bazen 33 günde geldiği için belki batım 2 side olabilir ya kafam çok karışık bu konuda ama ben 5 Mayıs ı şu an dikkate alıyorumBak kızın batı 5 Mayısmuş erken gebelik testinde çıkmış. Benim iki mayıs ay yapsam mı ne
Yok len bu yazacaktım by yazmışım yazım ve imlaya mikemmel uyarımTrip mi arıyon kız haha