• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sut zaten içmiyorum ama yoğurt yerim ve onu kesemem kalsiyum açısından çok önemli.. tavuk evet azaltılabilir 😁👍
Ben Aralık ayından beri tüketiyorum hiç bir rahatsizligim yoktu eşim için diyete uyuyorum tek bir belirti girmek isterim suratimda hep sivilce çıkardı çekirdek tuketmeme rağmen sivilcelerim artık yok oldu badem sütü yapıyorum bende en çok peynir tabağı özlüyorum ama buna değer kilo vermemi hiç saymıyorum deli gibi sağlığa doru giden bir yok evet zor ama sağlık için kalsiyum sütten alamazsiniz ama 1 avuç çiğ badem kalsiyum ihtiyacınızı hormonları bozmadan saglar

Günaydınnnn🥰 iyiyim sen nasılsın dememe gerek yok galiba 😬 sabahın köründe koydukları dersi de hiç anlamam zaten öğrenciler gelmiyor ki bide üstüne Eba da bilgisayar karşısında bekle
Evet, 28 kişilik sınıftan 1,2 kişi geldi. Açıkçası zoruma gidiyor bu durum. Resmen tüm öğrenciler boşvermiş, ben de sabah asker gibi onları bekliyorum 😂

Öğretmen mısınız 😊 bende öğretmenim ramazanda canlı ders çok zor oluyor insanın boğazı kuriyo
Evet canım öğretmenim 😊 meslektaşım bizi biz anlarız valla 😂 bir de öğlenci grubum var benim düşün, akşam 6 ya kadar 😭😭😭

Evet, 28 kişilik sınıftan 1,2 kişi geldi. Açıkçası zoruma gidiyor bu durum. Resmen tüm öğrenciler boşvermiş, ben de sabah asker gibi onları bekliyorum 😂

Evet canım öğretmenim 😊 meslektaşım bizi biz anlarız valla 😂 bir de öğlenci grubum var benim düşün, akşam 6 ya kadar 😭😭😭
Yaa sorma vallahi kendim anlatıyorum kendim dinliyorum yok böyle eziyet 😭😭😭 veliler zaten bosvermis derse geç kalan öğrenciye neden katılmadım ln diyorum ailece uyuyakalmislar 🙄🙄🙄 aynı zamanda iki kelimeyi bir araya getiremeyenlerin de öğretmenleri linç etmesini hiç söylemiyorum 😡😡

Yaa sorma vallahi kendim anlatıyorum kendim dinliyorum yok böyle eziyet 😭😭😭 veliler zaten bosvermis derse geç kalan öğrenciye neden katılmadım ln diyorum ailece uyuyakalmislar 🙄🙄🙄 aynı zamanda iki kelimeyi bir araya getiremeyenlerin de öğretmenleri linç etmesini hiç söylemiyorum 😡😡
Ahh canım ahhh dertler derya olmuş biz de bir sandal işte 😂

Herkese merhaba arkadaşlar daha önce ovulasyon testini atmıştım size yumurtlama ve catlamayi görmüştüm . Bugün adetime 8 gün var ve kanama şeklinde akıntım oldu kasıklarım ve belimde ağrı var ovulasyon testi yaptım elimde gebelik testi olmadı için T çok koyu çıktı sizce gebelik mi yumurtlamamı tekrardan Yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20210428_103633.jpg
    IMG_20210428_103633.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 39
Herkese merhaba arkadaşlar daha önce ovulasyon testini atmıştım size yumurtlama ve catlamayi görmüştüm . Bugün adetime 8 gün var ve kanama şeklinde akıntım oldu kasıklarım ve belimde ağrı var ovulasyon testi yaptım elimde gebelik testi olmadı için T çok koyu çıktı sizce gebelik mi yumurtlamamı tekrardan Yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım aynısı benimde başımda şuan adete 6 gün kaldı aynı koyulukta bi çok arkadaş ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenirken diğer yandan bi çok arkadaşta kırmızı kart yemiş
Allah biliyor en iyisini
Bende bi kaç gündür bu sorunun cevabını arıyorum
Yumurtlamamı yoksa gebelikmi

Canım aynısı benimde başımda şuan adete 6 gün kaldı aynı koyulukta bi çok arkadaş ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenirken diğer yandan bi çok arkadaşta kırmızı kart yemiş
Allah biliyor en iyisini
Bende bi kaç gündür bu sorunun cevabını arıyorum
Yumurtlamamı yoksa gebelikmi
Bende inan çözemedim yumurtlama takibi yaptınız degilmi daha öncesinde .

Bende inan çözemedim yumurtlama takibi yaptınız degilmi daha öncesinde .
Evet yaptım canım yumurtlama gerçekleşti sonra silikleşti ve adete 8 gün kala test yaptım seninki gibi çıktı
Ve şimdi adete 6 gün kaldı hayırlısı artık hem umutluyum hem umut sıfır karmaşık ruh halim var🥰

Evet yaptım canım yumurtlama gerçekleşti sonra silikleşti ve adete 8 gün kala test yaptım seninki gibi çıktı
Ve şimdi adete 6 gün kaldı hayırlısı artık hem umutluyum hem umut sıfır karmaşık ruh halim var🥰
Bende aynı şekilde ya peki bugün test yaptınız mı ovulasyon 🥰

Canım ben kullandım ama doktor sadece 5 gün kullan demişti bana 5 gün kullandıktan sonra 3-4 gün sonra adetim geldi
Banada 10 gün kullan adet göreceksin dediler 🤗doktorum. Masaj da yapıyorum bakalım ne zaman gelecek 😍
B

Bende kullandım gecen ay kür yuzunden 15 gün gecikme yaşadım ama ben doktorun dediğini unutmuştum 😁 eczaci gun de 2 kere yazmıştı ilacı 10 gun kullandım sonra 3 gun içinde adet oldum
Benimde doktorum böyle iç dedi sabah akşam bir tane. 🙈Bakalm nasıl geliyor 🤣
Saol canım işte bugün kontrol var ayyy inşallah bi sürü yumurtacıklarım olmuştur çatlatma iğnesi yapar 🙃
Hadi güzel haberlerle gelesin canımcım 🌸
Bunun için en iyisi test canım gebelik bunun için daha 8 gün varmış gebelik dersek yanıltırız o sebeble yumrtlama bile olblr bilinmez yarın da yap görmek istersen azalacak mı testin koyuluğu pik mş kalacak gör 😉

Banada 10 gün kullan adet göreceksin dediler 🤗doktorum. Masaj da yapıyorum bakalım ne zaman gelecek 😍

Benimde doktorum böyle iç dedi sabah akşam bir tane. 🙈Bakalm nasıl geliyor 🤣

Hadi güzel haberlerle gelesin canımcım 🌸

Bunun için en iyisi test canım gebelik bunun için daha 8 gün varmış gebelik dersek yanıltırız o sebeble yumrtlama bile olblr bilinmez yarın da yap görmek istersen azalacak mı testin koyuluğu pik mş kalacak gör 😉
Evet yarında testi tekrarlicam bakalım inşallah hayirlisi olur hakkımızda

Back