- 1 Nisan 2021
- 815
- 348
- 53
- 26
İnşallah güzel sonuç alırız birlikte sizin bat nezmaanCanım ben senin gibiyim inan benim yumurtlama günlerindede böyle koyuydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel sonuç alırız birlikte sizin bat nezmaanCanım ben senin gibiyim inan benim yumurtlama günlerindede böyle koyuydu
Duyuyor güzel Rabbim var zamanı ah bizler duramıyoruz o başka hele ben sabırsızlık listesindeki yer ilk öndeYoruldum test yapmaktan Allahım sen büyüksün duy sesimizi
Bata 6 gün kaldı 4 Mayıs bakalımİnşallah güzel sonuç alırız birlikte sizin bat nezmaan
Bende öyle İnanki iki aydır ovulasyon deniyorum şu mübarek günlerde rabbim sesimizi duyar inşallah aklımdan çıkaramıyorum hep bebekDuyuyor güzel Rabbim var zamanı ah bizler duramıyoruz o başka hele ben sabırsızlık listesindeki yer ilk önde
AminnnnnnnnnnnnYoruldum test yapmaktan Allahım sen büyüksün duy sesimizi
Hadi İnşallah birbirimizi müjdeliyelimBata 6 gün kaldı 4 Mayıs bakalım
Progesteron seviyesi kadınlarda yumurtlama meydana gelmeden önce 1ng/mL den daha az iken, adet döngüsünün ortasında (yumurtlama) yani ortalama 14. Günde 5 ila 20ng/mL arasındadır. Hamileliğin ilk zamanlarında 11,2 ila 90 ng/mL olan progesteron seviyesi hamileliğin son dönemlerinde 48 ila 300 veya 300 ng/mL den daha fazladır. Genelde yumurtalamdan sonra progesteronun yüksek olması yumurtanın çatladığı anlamına gelir. Hamilelik için progesteron hormonu kesin bilgi vermez. Beta HCG baktırılmalıdır.Canm benmde progesteronum 27,4 çıktı gebelikle alakası yokmu yüksekliğin?
ben bunu hiç düşünmemiştim, peki organik süt içsek. Sonuçta sütte bol bol vitamin var.Inekler bol sut versin diye hormon veriliyor bu hormonda size sut ve sut urunlerinden geciyir bu hormon oco ve bir suru kist gibi kadin hastaliklari cikartqn seyler adet duzensizligi filan bir deneyin belki basari elde edilir
Tamamdır eklerim kayıt ettim canım
Güzel haberler alacağız senden inşallah Haydi hayırlısı çookça aminnnKızlar iğneyi yaptırdım sağ da iki tane yumurtam oluşmuş çatlamak üzere zaten ama yapalım istersen dedi tabi ki yapalım dedim hemen alıp yaptırdım artık gerisi Allah ın takdiri
Benimki o kadar şey ki neyse demicem neyhemen olmazsa şaşmam ayarsız3 gün sonra adet gelir benim çok kocaman bi et parçası gelmişti korkmuştum baya önümüzdeki ay döngü normale dönüyor güne yakın oldum ama 3 haftada regl oldum Bu ay bakalim neler olcak
Canım cok ama çok erken... en az 10 gün beklemen lazım.Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
ne güzel bilgiler bunlarBen Aralık ayından beri tüketiyorum hiç bir rahatsizligim yoktu eşim için diyete uyuyorum tek bir belirti girmek isterim suratimda hep sivilce çıkardı çekirdek tuketmeme rağmen sivilcelerim artık yok oldu badem sütü yapıyorum bende en çok peynir tabağı özlüyorum ama buna değer kilo vermemi hiç saymıyorum deli gibi sağlığa doru giden bir yok evet zor ama sağlık için kalsiyum sütten alamazsiniz ama 1 avuç çiğ badem kalsiyum ihtiyacınızı hormonları bozmadan saglar
en sağlamı erken gebelik testi yaptırmak fakat yumurtlamadan en az 10 gün geçmeli değer çıkması için.Canım aynısı benimde başımda şuan adete 6 gün kaldı aynı koyulukta bi çok arkadaş ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenirken diğer yandan bi çok arkadaşta kırmızı kart yemiş
Allah biliyor en iyisini
Bende bi kaç gündür bu sorunun cevabını arıyorum
Yumurtlamamı yoksa gebelikmi
Evet hayırlısı olsun inşallahCanım cok ama çok erken... en az 10 gün beklemen lazım.
Hadi hayırlısı olsun inşallah Allah yardimcimiz olsunHayirli aksamlar tek tek mesajlarinizi okudum dilerim Rabbim isteyen herkeze yasatsin bu duyguyu 2 evladim var 11 ve 8 yasinda 3. Yu istiyoruz nasipse BAT 7 mayis yas 33 korunmasiz ilk ay
Canım var gibi gözüküyorKizlaar bat 5 Mayıs erken gebelik testi yaptim geçen ayda kimyasal gibi birşey yaşamıştım beta 0 lanmıştı testime bakarmisinizcok heyecanlandim
Ay var gibi benimde bat 6 Mayıs ne gibi belirtiler varKizlaar bat 5 Mayıs erken gebelik testi yaptim geçen ayda kimyasal gibi birşey yaşamıştım beta 0 lanmıştı testime bakarmisinizcok heyecanlandim
Yaa çok heyecanlıyımCanım var gibi gözüküyor
İnşallah canım kalk bi kan ver gel oyalanmaYaa çok heyecanlıyım
Benim geçen ay kimyasal yaşadığım zamanda şimdi de mide bulantım oluyor çok hemde adet olacakmış gibi ağrım var akıntım çok fazla birde rahmime kramp giriyor ara araAy var gibi benimde bat 6 Mayıs ne gibi belirtiler var