• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğneyi yaptırdım sağ da iki tane yumurtam oluşmuş çatlamak üzere zaten ama yapalım istersen dedi tabi ki yapalım dedim hemen alıp yaptırdım artık gerisi Allah ın takdiri

Banada 10 gün kullan adet göreceksin dediler 🤗doktorum. Masaj da yapıyorum bakalım ne zaman gelecek 😍

Benimde doktorum böyle iç dedi sabah akşam bir tane. 🙈Bakalm nasıl geliyor 🤣

Hadi güzel haberlerle gelesin canımcım 🌸

Bunun için en iyisi test canım gebelik bunun için daha 8 gün varmış gebelik dersek yanıltırız o sebeble yumrtlama bile olblr bilinmez yarın da yap görmek istersen azalacak mı testin koyuluğu pik mş kalacak gör 😉
3 gün sonra adet gelir benim çok kocaman bi et parçası gelmişti korkmuştum baya önümüzdeki ay döngü normale dönüyor güne yakın oldum ama 3 haftada regl oldum Bu ay bakalim neler olcak 🙏

Yok bugün yapmadım ama yapacağım birazdan
Emeklilerimizin karşılığı çıkar inşallah ama biraz relaks ol canim evet beklemek zor ama stres herşeyin negatife dönmesini sağlar. benimde geri sayım başladı ama çatlama günlerini degerlendiremedim umidim gitti tabiki Allah büyük ol der olur insallah mübarek ayda hepimiz gebe kalmış oluruz

Emeklilerimizin karşılığı çıkar inşallah ama biraz relaks ol canim evet beklemek zor ama stres herşeyin negatife dönmesini sağlar. benimde geri sayım başladı ama çatlama günlerini degerlendiremedim umidim gitti tabiki Allah büyük ol der olur insallah mübarek ayda hepimiz gebe kalmış oluruz
İnşallah rabbim büyük 🤲🏽🤲🏽

[/QUOTE
Canim benim inşallah umutsuzluk düştü yüreğime bugün neden bilmem.Allah kerim inşallah

Herkese merhaba arkadaşlar daha önce ovulasyon testini atmıştım size yumurtlama ve catlamayi görmüştüm . Bugün adetime 8 gün var ve kanama şeklinde akıntım oldu kasıklarım ve belimde ağrı var ovulasyon testi yaptım elimde gebelik testi olmadı için T çok koyu çıktı sizce gebelik mi yumurtlamamı tekrardan Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ovulasyonda Kac gun değerlendirdin canim valla ovu testi ile öğrenen de yanilanda var biraz bekle az kalmis zaten bi gebelik testi ile denersin hem net olur insallah bebiş vardır ❤

Benimde 2 gündür keyfin kaçık adamın gece vardiyasına geldi çatlama günleri o kadar hevesle yaptım uğraştım gunlercrle off daha bat a var olurunu biraktim bakalim Rabbin büyük 😢

Ama bunun bilimsel bi açıklaması olmalı neden çift çizgileri görüyoruz adette yakın ovulasyon testinde😒

Merhaba arkadaşlar ben 19 nisanda catlatma ignesi kullandım 3 gün once 2 cok kucuk nokta kan gerisi kahverengi şeklinde akintim oldu aksam basladi öğlen bitti sadece peçeteye sildigimde görüyordum ne olabilir sizce pazartesi günü test verecegim

Benimde 2 gündür keyfin kaçık adamın gece vardiyasına geldi çatlama günleri o kadar hevesle yaptım uğraştım gunlercrle off daha bat a var olurunu biraktim bakalim Rabbin büyük 😢
[/QUOTE
İnşallah gelmiştir canım inşallah yüzümüz güler hayırlı evlatlar versin Rabbim sağlıklı ve uzun ömürlü inşallah

Ovulasyonda Kac gun değerlendirdin canim valla ovu testi ile öğrenen de yanilanda var biraz bekle az kalmis zaten bi gebelik testi ile denersin hem net olur insallah bebiş vardır ❤
Ben valla biraz abarttım o dönemde ,🤦 size atıyım bu şekilde oldu degerlendirmeler . Gebelik testi negatif çıktı ama ovulasyon çok koyu çıktı normal yumurtlama zamanı böyle çıkmamıştı 😂😏❤️

Eklentiler

• IMG_20210423_164739.jpg
    IMG_20210423_164739.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20210423_152526.jpg
    IMG_20210423_152526.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 42
Ben valla biraz abarttım o dönemde ,🤦 size atıyım bu şekilde oldu degerlendirmeler . Gebelik testi negatif çıktı ama ovulasyon çok koyu çıktı normal yumurtlama zamanı böyle çıkmamıştı 😂😏❤️
Gerçekten çok ilginç neden köyü çıkar ki yerleri yumurtlama oluyo yada adete yakin hormonlar değişiyor onlami alakali 😄 ben ilk defa yaptim biraktim bugun beklemedeyim ama daha 15 günden fazla var 😁😁😁

Canım ben senin gibiyim inan benim yumurtlama günlerindede böyle koyuydu

Back