- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
Sınırda canım, ama 2 gün arayla kan ver istersen. belli olur. İnş hamilesindir :))))Kızlar acil bakar mısınız pozitif mi bu simdi çok düşük değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınırda canım, ama 2 gün arayla kan ver istersen. belli olur. İnş hamilesindir :))))Kızlar acil bakar mısınız pozitif mi bu simdi çok düşük değil mi
Yok bugün yapmadım ama yapacağım birazdanBende aynı şekilde ya peki bugün test yaptınız mı ovulasyon
3 gün sonra adet gelir benim çok kocaman bi et parçası gelmişti korkmuştum baya önümüzdeki ay döngü normale dönüyor güne yakın oldum ama 3 haftada regl oldum Bu ay bakalim neler olcakBanada 10 gün kullan adet göreceksin dediler doktorum. Masaj da yapıyorum bakalım ne zaman gelecek
Benimde doktorum böyle iç dedi sabah akşam bir tane. Bakalm nasıl geliyor
Hadi güzel haberlerle gelesin canımcım
Bunun için en iyisi test canım gebelik bunun için daha 8 gün varmış gebelik dersek yanıltırız o sebeble yumrtlama bile olblr bilinmez yarın da yap görmek istersen azalacak mı testin koyuluğu pik mş kalacak gör
Emeklilerimizin karşılığı çıkar inşallah ama biraz relaks ol canim evet beklemek zor ama stres herşeyin negatife dönmesini sağlar. benimde geri sayım başladı ama çatlama günlerini degerlendiremedim umidim gitti tabiki Allah büyük ol der olur insallah mübarek ayda hepimiz gebe kalmış oluruzYok bugün yapmadım ama yapacağım birazdan
Hadi guzel haberler ile gel ❤Saol canım işte bugün kontrol var ayyy inşallah bi sürü yumurtacıklarım olmuştur çatlatma iğnesi yapar
Sonucunu bekliyorum canımYok bugün yapmadım ama yapacağım birazdan
İnşallah rabbim büyükEmeklilerimizin karşılığı çıkar inşallah ama biraz relaks ol canim evet beklemek zor ama stres herşeyin negatife dönmesini sağlar. benimde geri sayım başladı ama çatlama günlerini degerlendiremedim umidim gitti tabiki Allah büyük ol der olur insallah mübarek ayda hepimiz gebe kalmış oluruz
Emeklilerimizin karşılığı çıkar inşallah ama biraz relaks ol canim evet beklemek zor ama stres herşeyin negatife dönmesini sağlar. benimde geri sayım başladı ama çatlama günlerini degerlendiremedim umidim gitti tabiki Allah büyük ol der olur insallah mübarek ayda hepimiz gebe kalmış oluruz
[/QUOTE
Canim benim inşallah umutsuzluk düştü yüreğime bugün neden bilmem.Allah kerim inşallah
Ovulasyonda Kac gun değerlendirdin canim valla ovu testi ile öğrenen de yanilanda var biraz bekle az kalmis zaten bi gebelik testi ile denersin hem net olur insallah bebiş vardır ❤Herkese merhaba arkadaşlar daha önce ovulasyon testini atmıştım size yumurtlama ve catlamayi görmüştüm . Bugün adetime 8 gün var ve kanama şeklinde akıntım oldu kasıklarım ve belimde ağrı var ovulasyon testi yaptım elimde gebelik testi olmadı için T çok koyu çıktı sizce gebelik mi yumurtlamamı tekrardan Yardımcı olursanız çok sevinirim
Benimde 2 gündür keyfin kaçık adamın gece vardiyasına geldi çatlama günleri o kadar hevesle yaptım uğraştım gunlercrle off daha bat a var olurunu biraktim bakalim Rabbin büyük
[/QUOTE
İnşallah gelmiştir canım inşallah yüzümüz güler hayırlı evlatlar versin Rabbim sağlıklı ve uzun ömürlü inşallah
Tmm cnm göndericem inşallahSonucunu bekliyorum canım
Ben valla biraz abarttım o dönemde , size atıyım bu şekilde oldu degerlendirmeler . Gebelik testi negatif çıktı ama ovulasyon çok koyu çıktı normal yumurtlama zamanı böyle çıkmamıştıOvulasyonda Kac gun değerlendirdin canim valla ovu testi ile öğrenen de yanilanda var biraz bekle az kalmis zaten bi gebelik testi ile denersin hem net olur insallah bebiş vardır ❤
Bende denerim ama daha çok var adete şuan 1 hafta geçmesi lazım testleri bıraktım 2 gündür çatlama oldu silik çizgiler gördümAma bunun bilimsel bi açıklaması olmalı neden çift çizgileri görüyoruz adette yakın ovulasyon testinde
Gerçekten çok ilginç neden köyü çıkar ki yerleri yumurtlama oluyo yada adete yakin hormonlar değişiyor onlami alakali ben ilk defa yaptim biraktim bugun beklemedeyim ama daha 15 günden fazla varBen valla biraz abarttım o dönemde , size atıyım bu şekilde oldu degerlendirmeler . Gebelik testi negatif çıktı ama ovulasyon çok koyu çıktı normal yumurtlama zamanı böyle çıkmamıştı
Yoruldum test yapmaktan Allahım sen büyüksün duy sesimiziGerçekten çok ilginç neden köyü çıkar ki yerleri yumurtlama oluyo yada adete yakin hormonlar değişiyor onlami alakali ben ilk defa yaptim biraktim bugun beklemedeyim ama daha 15 günden fazla var
Ben valla biraz abarttım o dönemde , size atıyım bu şekilde oldu degerlendirmeler . Gebelik testi negatif çıktı ama ovulasyon çok koyu çıktı normal yumurtlama zamanı böyle çıkmamıştı
Canım ben senin gibiyim inan benim yumurtlama günlerindede böyle koyuyduBen valla biraz abarttım o dönemde , size atıyım bu şekilde oldu degerlendirmeler . Gebelik testi negatif çıktı ama ovulasyon çok koyu çıktı normal yumurtlama zamanı böyle çıkmamıştı