• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlaaaar nasılsınız 😊 sağolsun sabahın körüne ders koymuşlar, bir de sahurdan sonra uyuyamadım aptal gibiyim, uykum vaaaaar. İnşallah bugün güzel haberler alır topicimiz. Hepinize sevgiler 💕🌼😋
Günaydınn güzel bir gün olsun her geçen gün seni minigine yaklaştiriyor olsun insallahh🤩🤩

Canım ben çok şeker tüketen biri değilim 55 kiloyum.. d vitamini ve folik asit alıyorum beslenmeniz de düzenli sayılır evde çocuk olunca mecbur her öğün kaliteli yemek zorunda kalıyorsun 👍👍 ama olmuyor işte ne bileyim
Sut ve sut urunlerini kesebilir misinve tavuk

Merhaba bende şekersiz bi hayat yaşıyorum kullanmıyorum hiç bişeyde ve diyetime sporuma da dikkat ederim fakat bu süt ve süt ürünleri olayını anlayamadım neden kullanmamalı doktor mu sözledi size ?
Inekler bol sut versin diye hormon veriliyor bu hormonda size sut ve sut urunlerinden geciyir bu hormon oco ve bir suru kist gibi kadin hastaliklari cikartqn seyler adet duzensizligi filan bir deneyin belki basari elde edilir

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı

Eklentiler

• 24E2FA3E-A6A9-4DBA-BB38-3567EE5817FF.jpeg
    24E2FA3E-A6A9-4DBA-BB38-3567EE5817FF.jpeg
    168,1 KB · Görüntüleme: 44
Fikir güzel ama burada yasak 🙈

Neden olumsuz düşündüğünü merak ettim açıkçası 🤔sebebi olmalı?

Yanlışlıkla senden alacaklardı öyle birşey mi varmış ne kadar saçma cvp 🤔ama sevindim açıklık getirilmesine bilseydim derdim bende sana 🤗
Saol canım işte bugün kontrol var ayyy inşallah bi sürü yumurtacıklarım olmuştur çatlatma iğnesi yapar 🙃

Günaydın kızlaaaar nasılsınız 😊 sağolsun sabahın körüne ders koymuşlar, bir de sahurdan sonra uyuyamadım aptal gibiyim, uykum vaaaaar. İnşallah bugün güzel haberler alır topicimiz. Hepinize sevgiler 💕🌼😋
Günaydınnnn🥰 iyiyim sen nasılsın dememe gerek yok galiba 😬 sabahın köründe koydukları dersi de hiç anlamam zaten öğrenciler gelmiyor ki bide üstüne Eba da bilgisayar karşısında bekle

Öğretmen mısınız 😊 bende öğretmenim ramazanda canlı ders çok zor oluyor insanın boğazı kuriyo

Back