- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 26
Hoş buldum teşekkürler Allahım yüzümüzü güldürsünOlsun önemli değil hepimizin böyle geç bir kere düşmüşlük tecrübesi vardır hoş geldin aramıza bol şanslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum teşekkürler Allahım yüzümüzü güldürsünOlsun önemli değil hepimizin böyle geç bir kere düşmüşlük tecrübesi vardır hoş geldin aramıza bol şanslar
Yarın sabah ancak girebilirim yakın zamanda listede olursunuzBeklemedeyim
Hadi bakalım beklemedeyimYarın sabah ancak girebilirim yakın zamanda listede olursunuz
Allah razı olsun olsun canım hayırlısı olsun herşeyin inşallahKızlar Meryem suresini ve Yasin okudum hepimiz için rabbim kabul etsin inşallah
Ağzına sağlık canım rabbim kabul etsin inşallah Allah razı olsunKızlar Meryem suresini ve Yasin okudum hepimiz için rabbim kabul etsin inşallah
İşimiz beklemek zaten bekleyesin..Hadi bakalım beklemedeyim
Geç döllenme olur diye yada ikici yumurtlamada olabilirAa adetine 3 gun kala mi? Buni hic duymamistim neden oyle dedi acaba
Allah kabul etsinKızlar Meryem suresini ve Yasin okudum hepimiz için rabbim kabul etsin inşallah
Rabbim kabul etsin canım ağzına sağlıkKızlar Meryem suresini ve Yasin okudum hepimiz için rabbim kabul etsin inşallah
Fikir güzel ama burada yasakDediğim gibi sadece bir fikir nasıl isterseniz
Neden olumsuz düşündüğünü merak ettim açıkçası sebebi olmalı?bilmiyorum demek ki çok olumsuz düşünüyorum
Yanlışlıkla senden alacaklardı öyle birşey mi varmış ne kadar saçma cvp ama sevindim açıklık getirilmesine bilseydim derdim bende sanaKızlar dün demiştiniz ya 10 gün içinde 2. Muayeneye ücret alınmıyor diye şimdi kafama takılınca hastaneyi aradım alınmıyor biz de de dediler eee bnden neden aldınız dedim arkadaşlar yanlışlıkla almıştır dediler yarın gidince ücret ödemicekmşm ayyy çok sevindim ya saolun
Rabbim kabul etsin canım ağzına sağlık
Amin Agzina saglik canim⚘⚘Kızlar Meryem suresini ve Yasin okudum hepimiz için rabbim kabul etsin inşallah
Bende de aynısı oldu.10 Nisan bat tarihim ama 17sinde kahverengi uzayan lekelenme geldi hemde 8 gün boyunca (normalde 3 gün kanama bir gün kahverengi lekelenme gelir biterdi) , doktora gittim bu dönemi adet sayabilirsin dedi anlamadımKızlar size bir sorum olacak Nisan 26 bat tarihimdi. Okadar çok adet belirtisi yaşadım ki kesin olacağım diye bekliyordum. 25 inde sildigimde sadece peçeteye gelen hafif pembesi bir akinti geldi gün boyu, bat gününden önce eyvah 1 gün erken olacağım derken , 25inde olmadım bat 26 yine olmadı ve hafif pembeden daha kahverengine çalan bir renk gelmeye başladı akintim şeffaf ama kahvemsi bir renk ilk defa böyle oldu. Bugün 27 si ve hala aynı devam ediyor...
Sizce sökecek mi dersiniz. Okadar kasiklarimda ağrı varki 25.den bugüne pedle geziyorum heran gelebilir diye.
Oruçtan dolayimi böyle oldu anlayamadım. Beynim yandı resmen
Senin testinde sanki silik bir cizgi gördüm ben canim bence tekrarla iki gun sonra testiniKızlar göğüs uçlarım beyazlaştı ne büyüdü neden ki?
Iyi yapiyosun valla yoksa deli cikicaz. Neyse bu kapanmayi iyi degerlendirelim bence senin esin gerci nasil calisicak bilmiyorum ama . Esi evde olanlar yardirin anacimBende ilaç içiyorum artık affetmiyorum masaj da yapıcam olunca gelişigüzel açık kanallarda çalışma yapacağım haydi bakalım hakkımızda güzeli olsun ne olacaksa
Beta 5.56 çıktı hatta hamileyim sandım :)Kızlar size bir sorum olacak Nisan 26 bat tarihimdi. Okadar çok adet belirtisi yaşadım ki kesin olacağım diye bekliyordum. 25 inde sildigimde sadece peçeteye gelen hafif pembesi bir akinti geldi gün boyu, bat gününden önce eyvah 1 gün erken olacağım derken , 25inde olmadım bat 26 yine olmadı ve hafif pembeden daha kahverengine çalan bir renk gelmeye başladı akintim şeffaf ama kahvemsi bir renk ilk defa böyle oldu. Bugün 27 si ve hala aynı devam ediyor...
Sizce sökecek mi dersiniz. Okadar kasiklarimda ağrı varki 25.den bugüne pedle geziyorum heran gelebilir diye.
Oruçtan dolayimi böyle oldu anlayamadım. Beynim yandı resmen
Bana mi sordun Yusracim. Ben o listelerden silinme durumunu dusununce kotu hissediyorum Benimki de boyle bir delilik iste. Hatirlarsan Nisan'a da yazdirmamistim kendimiGruba eklenmek mi istyrsn? Bilgilerini bu msjımla cvpla istersen