Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yooo gayet ozele gidiyorum doktorumdan da cok memnunum ama belki de bazi doktorlar gibi gebelik olusunca o olaya giriyorlar,degistirdim doktorumu ilkide hic bisey dememisti. Icimdeki bi ses senin trabzonlu oldugunu soyluyor
Evet doğru söylüyorr trabzonluyum Trabzon’da yaşıyorum yoksa sende mi trabzonlusunn

Yok canım daha neler benim annemde babamda beşirliden bende doğma büyüme hep beşirli ayy nasıl sevindim kız şuan nerdesin peki

Kendim orduluyum eşim oralı şuan ordudayım sen nerdesin leyla? Gelyrmşsun ya sürekli yakın yerde misin?
Kiz duygu benim adim birgun kizim olursa adini leyla koymak istedigim icin nicki mi oyle yaptim belki gelir cok bekletmez diye
Ben istanbuldayim .ama sulalem trabzonda annemler benimle burda bi tek ama her yaz ya da firsat buldugumda geliyorum orda dogdum buyudum .
Ordulu olsan da olur karadenizli olman memleketlim olman icin yeter

Bende istanbuldaydım 1 sene oldu trabzona taşındık

Bende Gülsade adım amma kızım olursa yüsra olsun istyrm senle aynı mantık Trabzonluyum koca nere ben oralı ordu orduda kaldı

Yok canım daha neler benim annemde babamda beşirliden bende doğma büyüme hep beşirli ayy nasıl sevindim kız şuan nerdesin peki
bende dogma buyume taksim yokusu ama 10 yasimdan beri istanbuldayim. Asagida da yazdigim gibi her sene gelirim . Ama cok kalamiyorum isten gucten artik max 10 gun . Esim samsunlu benim. Yani oyle ya da boyle buldum memleketlimi

daha çok aile özlemi diyelim biz ona evlendim gittim istanbula ama yapadım eşimin tarafı hep istanbuldaydı benim kimsem yoktu öyle dönelim dedik geldik çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…