Evet doğru söylüyorr trabzonluyum Trabzon’da yaşıyorum yoksa sende mi trabzonlusunnYooo gayet ozele gidiyorum doktorumdan da cok memnunum ama belki de bazi doktorlar gibi gebelik olusunca o olaya giriyorlar,degistirdim doktorumu ilkide hic bisey dememisti. Icimdeki bi ses senin trabzonlu oldugunu soyluyor
EveeettttEvet doğru söylüyorr trabzonluyum Trabzon’da yaşıyorum yoksa sende mi trabzonlusunn
AyyEveeettttkiz sen trabzonun neresindensin. Ben orada yasamiyorum ama ailem orada cok gelip gidiyorum evim var orda yani.
Tamam canimmmAnladım canım mayıs olarak kayıt edeyim. Olmazsanız silmesi de kolay
Benim eş de ÇarşıbaşılıAyyben merkez canım beşirlide oturuyorum eşim oflu sen neresindensin
Evet canım trabzonluyumBenim eş de Çarşıbaşılısen kendin Trabzonlu musun büşra?
Hahahaa sakaAyyben merkez canım beşirlide oturuyorum eşim oflu sen neresindensin
Memleketlimi heryerde bulurumBenim eş de Çarşıbaşılısen kendin Trabzonlu musun büşra?
Kendim orduluyum eşim oralı şuan ordudayım sen nerdesin leyla? Gelyrmşsun ya sürekli yakın yerde misin?Memleketlimi heryerde bulurum
Sen geliyomusun trabzona pekiKendim orduluyum eşim oralı şuan ordudayım sen nerdesin leyla? Gelyrmşsun ya sürekli yakın yerde misin?
Çook geliyordum virüs yokken. Sürekli ayda bir su yoluydu oraya gelmek. Şimdi Bayadır gelemedim bayram nasip. Eşim orada çalışıyor şuan. Ben taşınacam da ne zmaan belli değilSen geliyomusun trabzona peki
Kiz duygu benim adimKendim orduluyum eşim oralı şuan ordudayım sen nerdesin leyla? Gelyrmşsun ya sürekli yakın yerde misin?
Yaa hayırlısı olsun inşallahÇook geliyordum virüs yokken. Sürekli ayda bir su yoluydu oraya gelmek. Şimdi Bayadır gelemedim bayram nasip. Eşim orada çalışıyor şuan. Ben taşınacam da ne zmaan belli değil
Bende istanbuldaydım 1 sene oldu trabzona taşındıkKiz duygu benim adimbirgun kizim olursa adini leyla koymak istedigim icin nicki mi oyle yaptim belki gelir cok bekletmez diye
Ben istanbuldayim .ama sulalem trabzonda annemler benimle burda bi tek ama her yaz ya da firsat buldugumda geliyorum orda dogdum buyudum .
Ordulu olsan da olur karadenizli olman memleketlim olman icin yeter
Bende Gülsade adım amma kızım olursa yüsra olsun istyrm senle aynı mantıkKiz duygu benim adimbirgun kizim olursa adini leyla koymak istedigim icin nicki mi oyle yaptim belki gelir cok bekletmez diye
Ben istanbuldayim .ama sulalem trabzonda annemler benimle burda bi tek ama her yaz ya da firsat buldugumda geliyorum orda dogdum buyudum .
Ordulu olsan da olur karadenizli olman memleketlim olman icin yeter
İnşallah bakalım nasip ne olurYaa hayırlısı olsun inşallah
Yok canım daha nelerbenim annemde babamda beşirliden bende doğma büyüme hep beşirli ayy nasıl sevindim kız şuan nerdesin peki
Kurkcu dukkanina donus yaniBende istanbuldaydım 1 sene oldu trabzona taşındık