- 8 Şubat 2018
- 931
- 2.046
- 34
Ya bi de öyle bişey mi varBenim geçen ay 24 mm yumurtam olmuştu tam da yumurtlama günümdü
Doktor çok büyümüş bu aydan umutlanma demişti
Benim yumurtalar çok büyüyor
Senin boyut iyi ideal bence
İnşallah çatlar hemencik
Çatladığını anlıyor doktorYa bi de öyle bişey mi varBana muayene sırasında çok güzel bikaç gün içinde çatlayacak dedi. Çatlayıp çatlamayacağını anlıyor mu böyle vajinal ultrasonla?
Söylüyorum senin topiğin hepimize şans getirecek ve hepimiz güzel haberler vericez
Kuzum daha olmadim Bat 18 nisan gösteriyo ben simdiden yazilim dedimNisan mı? Canım sen adet olmayacak mıydın? Mayıs mo demek istedin?
Sonraki batta 12 Mayis gösteriyo kuzumNisan mı? Canım sen adet olmayacak mıydın? Mayıs mo demek istedin?
Hadi bakalım hayırlısı olsun, kimi yerlerde hamilelere zararı yok yazmışlar bi hemşire hamile aşı olmuş, ama insan yinede çekinçyobende geçen ay 1. doz aşı oldum bu ay adet olursam 2. dozu da vurulucam,korunmuyorum.
Dogru soyluyosun cancancok mantikli . Walla aslinda sanki bu caksir suyu bana yaradi 2 ay once yumurtlama kisminda ama olmadi tabi. Kiz bide onu deneyeyim ne kaybederim . Acaba hangi marka alsamYarar ama yazdıklarım kadar etkili değil o. Özellikle polen arıların çoğalması için iyi birşey ya bizede yarayacağını düşünüyorum vitamin olarak kullanmak. Ama hayıt suyu gibi şeyler pek kullanmam çay filan. Onlar biraz daha kür oluyor bende ters tepiyorlar. İşe yaramayacak birşey olmazda sana yarar mı o var canm?
Prowomeni nekadar zamandir kullaniyosun. Ben hic sevemedim onu guzel mi degil mi karar veremedim bide hic duzenli icemedim ..Yusra-61 hayırlı olsun canım inşallah Ramazan bize hayırla gelir hepimiz hamile kalırız
Bat-4 mayıs
Yaş-25
4 aydır deniyoruz
Prowomen kullanıyorum
Olur olur sirada o varYarından itibaren günaşırı dedi doktor. Ay ölcem mutluluktan hamile olsam neler olur tahmin edemiyorum
Ney hangi marka canım?Dogru soyluyosun cancancok mantikli . Walla aslinda sanki bu caksir suyu bana yaradi 2 ay once yumurtlama kisminda ama olmadi tabi. Kiz bide onu deneyeyim ne kaybederim . Acaba hangi marka alsam
Anladım canım mayıs olarak kayıt edeyim. Olmazsanız silmesi de kolayKuzum daha olmadim Bat 18 nisan gösteriyo ben simdiden yazilim dedimbugün doktor öyle dedi ya gelir heralde diye düsünerek seeeettim
Bana doktorum verdi daha yeni başladım hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yok sadece yumurtalıklarım biraz tembelmiş onun için verdi tadı konusunda bende pek sevdim söylenemez ama 3 ay kullanmamı tavsiye ettiProwomeni nekadar zamandir kullaniyosun. Ben hic sevemedim onu guzel mi degil mi karar veremedim bide hic duzenli icemedim ..
Yqhu ben doktora sormasam hicbisey demicek bana:) ne onerirsiniz dedim folik asit dedi ee kullaniyorum onu dedim . Baska seye gerek yok dediBana doktorum verdi daha yeni başladım hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yok sadece yumurtalıklarım biraz tembelmiş onun için verdi tadı konusunda bende pek sevdim söylenemez ama 3 ay kullanmamı tavsiye etti
Bu ari sutu polen karisimi boyle marka marka ya. Oyuzden dedim.Ney hangi marka canım?
İlginç doktorlar yok değilYqhu ben doktora sormasam hicbisey demicek bana:) ne onerirsiniz dedim folik asit dedi ee kullaniyorum onu dedim . Baska seye gerek yok dedi
O markalı değil dediğim arı sütü ile poleni atardan alıyorsun balBu ari sutu polen karisimi boyle marka marka ya. Oyuzden dedim.
Himmm bizim buradaki aktara bir sorayim canim tesekkur ederimO markalı değil dediğim arı sütü ile poleni atardan alıyorsun balhakiki olacak polenle birlikte kaşıkla ölçüsü varmış. Netten bulabilirsin kullanımını
Yooo gayet ozele gidiyorum doktorumdan da cok memnunum ama belki de bazi doktorlar gibi gebelik olusunca o olaya giriyorlar,degistirdim doktorumu ilkide hic bisey dememisti. Icimdeki bi ses senin trabzonlu oldugunu soyluyorİlginç doktorlar yok değildevlete mi gittin özele mi özelde çok güzel ilgileniyolar valla parayı veriyosun hakkını veriyolar
Sor canım onlar veriyorlardır zaten o şekilde. Hazır olarak hepsi içinde takviye de var ama hangisi iyi bilmiyorum burada ben sordum takviye hepsi olan 97 tlydi. Polen bal arı sütü propolis hepsi bir aradaHimmm bizim buradaki aktara bir sorayim canim tesekkur ederim