Eveeeeett kocaman bi evetVurunca çoook pis vururum
Çok merak ettiğim birşey var uzun demene gerek yok yani özel demek istemeyebilirsin eşinin ailesiyle aran iyi mi? Evet hayır diyebilirsin? evli aslan ne kadar arkadaşım kardeşimde dahil evlendiği yerdeki eşinin aileleri hep sorunluydu çok çekti çoğu hala da öyle bu sır olarak onlar benle paylaşırlar dedim bu kadar tesadüf olur mu hepsi aynı burç dertleri aynı derdim. Hepimiz aynıyız ailelerle ufak tefek olur ama bir kaç tanesi yok artık dedirtecek cinstendi arkadaşlarım ya ağır şeylerdi
Maşallah sanaÖyleyim bitmek bilmeyen enerji var bendeherkese yetiyorum sonra kendime de.
Bilgilerini paylaşır mısın canım? Sayfanın başındaki sorularla?Bende burdayimmmmbu ay umut olsun hepimize
Bat 7 mayısMayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?
4-Ne zamandır istiyorsunuz?
5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum
Kullanıcı Adı BAT YAŞ İstediği Süre Kullandığı ilaç/Takviye Sonuç @Sblgnr 27.Nis Glifor 1000+ Folidoce @dytnur1 29.Nis 26 1,5 Yıl Folik Asit @Hatunca52 30.Nis 30 3 Yıl Folidoce tonbaliklisalata 2.May 31 3 Ay Klomen @ladymiracle 4.May 31 6 Ay Folidoce @Ekimlove 4.May 25 2 Ay x @Fdm89 5.May 32 6 Ay İnsulin+Folik Asit @Kukuletalim 7.May 30 2 Yıl Folikosal+Arısütü Bal Polen Propolis @pembemanolya 7.May 27 4 Ay Vitabiotics+Pregnacare @Maviayyy 8.May 31 2 Yıl Folik Asit+B12+ D Vit. @Srks 9.May 25 2 Yıl Klomen @asuella 9.May 39 ? Folibol+Klomen @Nm88326 10.May 35 10 Ay Femibion @Khalesi1 10.May 24 8 Ay x @Ayvegece 10.May 29 8 Ay Klomen @Tuvel 11.May 29 6 Ay x @Mervei 13.May 33 Folik Asit+ D Vit. @saymia 13.May 29 1 Ay Folibol @9ozom 16.May 28 1 Yıl Femara+Çatlatma @mavi_ylmz 18.May 31 3 Ay Folik Asit+ Vitamin d @yeshll 20.May 27 11 Ay C life takviye @Poouh 21.May 27 1 Ay x LeyLA84db 28.May 37 8 Ay Prowomen+ D, K vitamini Yusra-61 ? 30 30 Ay Folbiol @saqelenge ? 37 1 Ay x
Aslanların kaderi mi acabaŞaşırmadım nedense
Nisan mı? Canım sen adet olmayacak mıydın? Mayıs mo demek istedin?
İşte bunlar hep çekememezlikHemi de ne kaderr
Çoook güzel canımcım peki doktor ne zaman gel dedi?Kızlar kontrolden geliyorum. Bugün 11.günüm ve 20mm yumurtam olmuş
Adetin gecikince gel dediÇoook güzel canımcım peki doktor ne zaman gel dedi?
Bende de sadece propolis olani var . O da ise yarar mi acep! Evde aetik keciboynuzu, yok hayirlt suyu cok bilmemne cayi ne ararsan var bayilicamCanım film imkanın varsa çekil istersen sonra hazırlanbu ay da dene ama istersen şu polen arı sütü var onu çok duydum ben onu denicem adet olursam sende istersen dene masajı da uygula aynı zamanda.
Ayy cok guzel !guzel guzel degerlendirKızlar kontrolden geliyorum. Bugün 11.günüm ve 20mm yumurtam olmuş
Yarar ama yazdıklarım kadar etkili değil o. Özellikle polen arıların çoğalması için iyi birşey ya bizede yarayacağını düşünüyorum vitamin olarak kullanmak. Ama hayıt suyu gibi şeyler pek kullanmam çay filan. Onlar biraz daha kür oluyor bende ters tepiyorlar. İşe yaramayacak birşey olmazda sana yarar mı o var canm?Bende de sadece propolis olani var . O da ise yarar mi acep! Evde aetik keciboynuzu, yok hayirlt suyu cok bilmemne cayi ne ararsan var bayilicamise yarasa gam yemicem.
Yarından itibaren günaşırı dedi doktor. Ay ölcem mutluluktan hamile olsam neler olur tahmin edemiyorumAyy cok guzel !guzel guzel degerlendir
Yaa ne güzel demi dedim sana hep ben inşallah hamiş kalırsın canımAdetin gecikince gel dediadete kadar gelmene gerek yok dedi. Yarından itibaren günaşırı değerlendir dedi balım. İşte adet olursam yine tedavi için olmazsam da zaten
Söylüyorum senin topiğin hepimize şans getirecek ve hepimiz güzel haberler vericezYaa ne güzel demi dedim sana hep ben inşallah hamiş kalırsın canımbu ay en az kendim kadar isterim
Benim geçen ay 24 mm yumurtam olmuştu tam da yumurtlama günümdüKızlar kontrolden geliyorum. Bugün 11.günüm ve 20mm yumurtam olmuş