Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveeeeett kocaman bi evet
Öyleyim bitmek bilmeyen enerji var bende herkese yetiyorum sonra kendime de.
Maşallah sana

Bat 7 mayıs
Yaş 28
2.5 senedir deniyoruz
2.çocuk için
İlaç kullanmıyorum

Canım film imkanın varsa çekil istersen sonra hazırlan bu ay da dene ama istersen şu polen arı sütü var onu çok duydum ben onu denicem adet olursam sende istersen dene masajı da uygula aynı zamanda.
Bende de sadece propolis olani var . O da ise yarar mi acep! Evde aetik keciboynuzu, yok hayirlt suyu cok bilmemne cayi ne ararsan var bayilicam ise yarasa gam yemicem.

Bende de sadece propolis olani var . O da ise yarar mi acep! Evde aetik keciboynuzu, yok hayirlt suyu cok bilmemne cayi ne ararsan var bayilicam ise yarasa gam yemicem.
Yarar ama yazdıklarım kadar etkili değil o. Özellikle polen arıların çoğalması için iyi birşey ya bizede yarayacağını düşünüyorum vitamin olarak kullanmak. Ama hayıt suyu gibi şeyler pek kullanmam çay filan. Onlar biraz daha kür oluyor bende ters tepiyorlar. İşe yaramayacak birşey olmazda sana yarar mı o var canm?

Adetin gecikince gel dedi adete kadar gelmene gerek yok dedi. Yarından itibaren günaşırı değerlendir dedi balım. İşte adet olursam yine tedavi için olmazsam da zaten
Yaa ne güzel demi dedim sana hep ben inşallah hamiş kalırsın canım bu ay en az kendim kadar isterim

Kızlar kontrolden geliyorum. Bugün 11.günüm ve 20mm yumurtam olmuş
Benim geçen ay 24 mm yumurtam olmuştu tam da yumurtlama günümdü
Doktor çok büyümüş bu aydan umutlanma demişti
Benim yumurtalar çok büyüyor
Senin boyut iyi ideal bence
İnşallah çatlar hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…