Okudum da ben de tireboluluyum samsunda da üniversite okudum ne çok memleketlim varmis buradaaYaani şimdi karıcı değil asla demiyorum onda hem fikiriz benimki de öyle çünküseverim böyle adamları nereye istersen oraya götür
Benim doktorum da ayni böyle söyledi. 3 ay bu takviyeyle dene olmazsa artik aşilamaya geçerizBana doktorum verdi daha yeni başladım hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yok sadece yumurtalıklarım biraz tembelmiş onun için verdi tadı konusunda bende pek sevdim söylenemez ama 3 ay kullanmamı tavsiye etti
Yusra-61 canım beni listeden silebilirsin. Yarın covid aşısı olucam. Bu ay ara verelim dedik. Nasipse diğer ay kaldığımız yerden devam edicez. Derken kazara hamile kalıyomuşum olmaz tabi de hayali bile güzel
Yazmayı unutmuşum k.bkma Nisan ayından almayı durdurdum çünkü çok mayıs arkadaşlar geliyor Nisandan alıp onların hakkını vermek istemiyorum.
Cnm sen de mi kirmizi karti yedin.bu ayki bereketten nasibimizi alamadik
Sorun değilYazmayı unutmuşum k.bkma Nisan ayından almayı durdurdum çünkü çok mayıs arkadaşlar geliyor Nisandan alıp onların hakkını vermek istemiyorum.
İsterseniz Nisan topiğine yazılın eğer olmazsa sizi o zamana alırım olur mu?
Şimdi girip seni etiket ederim burası diye tamam canım. Anlayışın için teşekkür ederim. Seni aldığımda başka yazanı almak zorunda kalacaktım kırmak istemiyorum valla
Ya adin ne güzel kızım olursa diye isim listesine alabilirmiyimBende Gülsade adım amma kızım olursa yüsra olsun istyrm senle aynı mantıkTrabzonluyum koca nere ben oralı ordu orduda kaldı
Rica ederim bunlara alınıp kırılmaya gerek yokŞimdi girip seni etiket ederim burası diye tamam canım. Anlayışın için teşekkür ederim. Seni aldığımda başka yazanı almak zorunda kalacaktım kırmak istemiyorum vallaböyle şeyler için.
Tabi ki normalde Gülzade ama babacık gülsade yazdırmış öyle kalmışYa adin ne güzel kızım olursa diye isim listesine alabilirmiyim
Buraya da uğra arada fark etmez canım sıkılırsa gel kahve içeer muhabbet ederiz yaniRica ederim bunlara alınıp kırılmaya gerek yoko halde ben diğer tarafa geçiyorum teşekkür ederimm
Ayy kahve olsun yeter kiBuraya da uğra arada fark etmez canım sıkılırsa gel kahve içeer muhabbet ederiz yani
Çok seviyorum ama fazla içemiyorum ney varsa içinde beni kusturuyor özellikle Türk kahvesi. Ben dibek içiyorum bir daha o iyi geliyorAyy kahve olsun yeter kiher yere gelirim
Valla ikisi de çok guzel hemen alıyorum aklıma hadi bakalım hayırlısı herkes uğurlu gel diyordu sana bana da uğurun bu olsun inşallah kızım olsunTabi ki normalde Gülzade ama babacık gülsade yazdırmış öyle kalmış
Valla ikisi de çok guzel hemen alıyorum aklıma hadi bakalım hayırlısı herkes uğurlu gel diyordu sana bana da uğurun bu olsun inşallah kızım olsun
Normal de mi kusturuyor yoksa sen hamiş misinÇok seviyorum ama fazla içemiyorum ney varsa içinde beni kusturuyor özellikle Türk kahvesi. Ben dibek içiyorum bir daha o iyi geliyor