Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ihtimalleri göze alamıyorum ki amh düşük zaten bilemiyorum yaşım genç olsa doğal denerim:KK43: bakalim doktorlar ne dicek
Benim gençte n’oluyo 2 seneye yaklaştı bi kere bile hamile kalamadım kısmet olduktan sonra hertürlü oluyo demek ki bizimki de böyle uğraşmalı olcak canım inşallah hızlıca gelir geçer bu zamanlar

Önemsiz birşey aslında, dediğin gibi ulaşamadıklarında olunca herşey herkes batıyor maalesef bazen kendim bile kendime batıyorum. 😑Bu aralar çok fazla duygusallık var üstümde. Hepimizin yardımcısı olsun cidden zor zamanlardan hastalıktı oydu buydu. 😏
Ne karar verdin doktora gidecek misin canım?
Tez zamanda kavuşun inşallah canım benim. 🥰🥰🥰 Bu zamanları unuttıracak bi yavru versin allahım sana da 🥰 okulda öğretmen cpvid yerine derslere giriyorum o iş yattı gibi yani bu ayda 🥺

Tez zamanda kavuşun inşallah canım benim. 🥰🥰🥰 Bu zamanları unuttıracak bi yavru versin allahım sana da 🥰 okulda öğretmen cpvid yerine derslere giriyorum o iş yattı gibi yani bu ayda 🥺

Olsun canım onda da vardır bir hikmet 😌 birazcık takıl çalışmak güzel iyi gelir sanada 🥰

Merhaba herkeze😊 dun esim test vermisti yarin dr gostericem ama cok ta merak ediyorum bu testten anlayan yorumlayabilecek olan varmi acaba

Eklentiler

• 20211013_164900.jpg
    20211013_164900.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba herkeze😊 dun esim test vermisti yarin dr gostericem ama cok ta merak ediyorum bu testten anlayan yorumlayabilecek olan varmi acaba
Merhaba
Lökosit dışında problem görünmüyor. O da bir problem değil aslında ilaç ile geçecektir ☺️
Nerde çektirdiniz acaba morfoloji Detaylı bakılmış güzel ✌🏻

Merhaba
Lökosit dışında problem görünmüyor. O da bir problem değil aslında ilaç ile geçecektir ☺️
Nerde çektirdiniz acaba morfoloji Detaylı bakılmış güzel ✌🏻
Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin kocaelide yasiyorum burda özel bi hastanede verdi testi sevindim sorun olmamasina

Merhabalar bugün doktora gittim alttan muane etti ve rahimin sola doğru yatık olduğunu söyledi . Arkada ve sola doğru dedi bı sorun yok 3 kadından 1 böyle Allah böyle yaratmış dedi. Gebeliğe engel değil dedi. Böyle hirseyle karşılaşan varmı ? Yada bebeği olan

Merhabalar bugün doktora gittim alttan muane etti ve rahimin sola doğru yatık olduğunu söyledi . Arkada ve sola doğru dedi bı sorun yok 3 kadından 1 böyle Allah böyle yaratmış dedi. Gebeliğe engel değil dedi. Böyle hirseyle karşılaşan varmı ? Yada bebeği olan
Benimde sağa yatık bana da sorun olmayacağını söyledi doktorlar

Benimde one dogru fazlaca egikmis gebe kalmaya engel olmazmis ama biraz geciktirir dedi kizim evlendikten 1.5 sene sonra oldu oglum da korunmayi biraktigim ilk ay oldu 3.yu istiyoruz mayistan bu zamana henuz nasip olmadi yani bunla alakasi oldugunu sanmiyorum

kızlar bu klomenı kendımız kullansak ne olur .. ben bir kere dr a gittim klomen kullanıyordumdr dedıkı 2 yumurta olmus catlatma ıgnesıne gerek yok ıkısıde gelısmıs kendı catlaya bılır bende eşim uzakta kendı halıne bırakmak ıstemıyorum dedıgım ıcın catlatma ıgnesı vermıstı dr suz kullanan var mı aranızda

kızlar bu klomenı kendımız kullansak ne olur .. ben bir kere dr a gittim klomen kullanıyordumdr dedıkı 2 yumurta olmus catlatma ıgnesıne gerek yok ıkısıde gelısmıs kendı catlaya bılır bende eşim uzakta kendı halıne bırakmak ıstemıyorum dedıgım ıcın catlatma ıgnesı vermıstı dr suz kullanan var mı aranızda

Kullanmamak daha iyi canım doktor kontrolünde kullanman daha mantıklı olur. Çok da faydalıbirşey değil zaten.👍 kullanmak ıstersen sen bilirsin tabi ki .

X