- 6 Şubat 2021
- 5.844
- 5.273
Soğan kürü kadar kotu olamaz içerken kusuyordum resmen canimİnşallah hepimize kuzum. Tadı çok kötü yalnız haberin ola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğan kürü kadar kotu olamaz içerken kusuyordum resmen canimİnşallah hepimize kuzum. Tadı çok kötü yalnız haberin ola
Onu hiç denemedim neyse hayırlısı bakalım inşallahSoğan kürü kadar kotu olamaz içerken kusuyordum resmen canim
Doktor mu önerdi prowomen i ve bir probleminiz var mı benim yumurtalık ve hormonları. Da bir. Sıkıntı yok kullanmak istiyorum bendeSon çırpınışlarım
Canım eşin varikosel ameliyatı oldu mu?Soğan kürü kadar kotu olamaz içerken kusuyordum resmen canim
Yok canım şuan erteledi aralıkta başka bi hekime gidicek docente aldik randevu bide tüp bebek randevusu vardı bizim ameliyat hemen olsaydi 3 6 ay beklemek lazimdi ben gecen ay maalesef soğan suyu içtim ve hala reglim gelmedi 2. reglim yaklaştı yan etki yapti heralde sizde durumlar neCanım eşin varikosel ameliyatı oldu mu?
Sebepsiz infertiliti gebeliğe engel olacak herhangi bir durum yok. Sadece zamanı gelmemiş diyen doktorlarım var önermediler ben burda okudum. İşe yaradığını çok söyleyen oldu. Ben de ondan aldım. İlk ayda işe yaramadı bakalım sonrasında ne olacakDoktor mu önerdi prowomen i ve bir probleminiz var mı benim yumurtalık ve hormonları. Da bir. Sıkıntı yok kullanmak istiyorum bende
Bebiş prowomen sende yumurta akıntısı yada çatlama akıntısı gibi akıntı yaptimi hergun oluyor benim de ondan kaynaklık yoksa tarlusal kullandım reglim gelmedi ondanmi çözemedimSebepsiz infertiliti gebeliğe engel olacak herhangi bir durum yok. Sadece zamanı gelmemiş diyen doktorlarım var önermediler ben burda okudum. İşe yaradığını çok söyleyen oldu. Ben de ondan aldım. İlk ayda işe yaramadı bakalım sonrasında ne olacak
Yok kuzum ya bi çatlama döneminde ni regl öncesi akıntı oldu. Bi de regl den 6 gün önce akıntım oldu. Bir de vajinal kayganlığı artırdo canım o beni daha çok mutlu etti.sanırım spremlerin yerine ulaşmasında da katkı sağlar sanırım. Bu ay yine kullanacağım benBebiş prowomen sende yumurta akıntısı yada çatlama akıntısı gibi akıntı yaptimi hergun oluyor benim de ondan kaynaklık yoksa tarlusal kullandım reglim gelmedi ondanmi çözemedim
Vajinal kayganlık bendede var ve akıntı tarzı bisey daha yaptı vala ne yalan diyim bende mutlu oldum o bile yetiyoYok kuzum ya bi çatlama döneminde ni regl öncesi akıntı oldu. Bi de regl den 6 gün önce akıntım oldu. Bir de vajinal kayganlığı artırdo canım o beni daha çok mutlu etti.sanırım spremlerin yerine ulaşmasında da katkı sağlar sanırım. Bu ay yine kullanacağım ben
Bizim Dr profdu.ameliyat olalım aklımızda kalmasın filan dedi Dr. Bizde başka Dr filan araştırmadık. Zaten buralarda en iyisi de bu Dr. Olduk işte. Yani süreç uzun gibi benim gördüğüm. İyileşmesi, yeni sağlıklı sperm üretimi ve en az 6 ay anladığım. O yüzden siz tüp bebek denemesine başlayın en mantıklısı canım. Ben hiç kür bişi yapmıyorum ya. Kesin yan etki yapar bana diye. En kısa sürede regl olda canım tüp bebeğe başlayın hayırlısı ile.Yok canım şuan erteledi aralıkta başka bi hekime gidicek docente aldik randevu bide tüp bebek randevusu vardı bizim ameliyat hemen olsaydi 3 6 ay beklemek lazimdi ben gecen ay maalesef soğan suyu içtim ve hala reglim gelmedi 2. reglim yaklaştı yan etki yapti heralde sizde durumlar ne
Vala ameliyat aonrai hamile kalan cok bi tup aonra ameliyat olalim dedik ama reglim gelmiyor işte sinaniyoruz rabbim bizlere yardım etsinBizim Dr profdu.ameliyat olalım aklımızda kalmasın filan dedi Dr. Bizde başka Dr filan araştırmadık. Zaten buralarda en iyisi de bu Dr. Olduk işte. Yani süreç uzun gibi benim gördüğüm. İyileşmesi, yeni sağlıklı sperm üretimi ve en az 6 ay anladığım. O yüzden siz tüp bebek denemesine başlayın en mantıklısı canım. Ben hiç kür bişi yapmıyorum ya. Kesin yan etki yapar bana diye. En kısa sürede regl olda canım tüp bebeğe başlayın hayırlısı ile.
Biz işte operasyon sonrasına bakıcaz artık. Ameliyat öncesi de yumurtlama vs takip yapmadım ama yine de değerlendirmiştik. Günleri biliyordum. Ama yine olmadı. Regl iki gün var. Bugün pembe akıntı geldi. Yine tutmadı zaten belli..
Ah Amin canım.. Allah yardımcımız olsun. Ben regl oldum. Beklediğim gibi. Regl bitse de bu ayı boş geçeriz heralde. 1 ay zaten ilişki önerilmiyor okuduğum kadarı ile. Seneye kaldı umutlar.. İnşallah bu kez güler yüzümüz 1 yıl olacak neredeyse..Vala ameliyat aonrai hamile kalan cok bi tup aonra ameliyat olalim dedik ama reglim gelmiyor işte sinaniyoruz rabbim bizlere yardım etsin
Aralıkta benimde 1 yıl olcak canim ben hala regl olmadım sogan kuru yaptim ya 2 ay olcak resmen tedavim bile aksadı ameliyat olmadık sırf tedavi olali m ilk diye neyse kısmet geç olsun güç olmasin vardır allah'ın bir birligiAh Amin canım.. Allah yardımcımız olsun. Ben regl oldum. Beklediğim gibi. Regl bitse de bu ayı boş geçeriz heralde. 1 ay zaten ilişki önerilmiyor okuduğum kadarı ile. Seneye kaldı umutlar.. İnşallah bu kez güler yüzümüz 1 yıl olacak neredeyse..
Bana dua bana sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar mayısta beraberdik, aklıma geldiniz bir yazayım dedim ? Nasılsınız iyi misiniz ? Bebiş haberleri geliyor mu ? Çalışmalar nasıl gidiyor ? Moral bozmak yok asla tamam mı, unutmayın stres yaptıkça ters tepiyor, rahat olmaya çalışın, güzel beslenin ve gerisi de tevekkül
Benim de doğuma 7 haftam kaldı aşağı yukarı. Doğumum 4 şubatta olacak, inşallah sağ salim alırım oğlumu kucağıma Bu son hamileliğim tadını çıkarmaya çalışıyorum 4 yaşında bir kızım vardı , bir de oğlum olacak nasipse, hamilelerin duası kabul olur derler, bu mübarek gecede hepinize içten dualarımı yolluyorum, inşallah en kısa zamanda hepinizin bebeği olur, güzel haberlerinizi duyarım
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin biz mayıs grubu olarak hala genişle uğraşıyoruz rabbim bizlerede müjdeli haber versin hepimize insallahArkadaşlar mayısta beraberdik, aklıma geldiniz bir yazayım dedim ? Nasılsınız iyi misiniz ? Bebiş haberleri geliyor mu ? Çalışmalar nasıl gidiyor ? Moral bozmak yok asla tamam mı, unutmayın stres yaptıkça ters tepiyor, rahat olmaya çalışın, güzel beslenin ve gerisi de tevekkül
Benim de doğuma 7 haftam kaldı aşağı yukarı. Doğumum 4 şubatta olacak, inşallah sağ salim alırım oğlumu kucağıma Bu son hamileliğim tadını çıkarmaya çalışıyorum 4 yaşında bir kızım vardı , bir de oğlum olacak nasipse, hamilelerin duası kabul olur derler, bu mübarek gecede hepinize içten dualarımı yolluyorum, inşallah en kısa zamanda hepinizin bebeği olur, güzel haberlerinizi duyarım
Benimde bu ay öyle oldu, ondan mı dersin?Prolaktin zaten benim yükselmeye meyilli ama işte denesem mi diye düşünüyorum geçen ay bal tarcın çörek otu yaptım 5 gun kullandım ama erken yumurtlama oldu ondan mi bilemiyorum
Bence erken yumurtlama iyidir, olmuştur inşallahBenimde bu ay öyle oldu, ondan mı dersin?
Erken yumurtlama iyi mi kötü mü ne dersin?
Kuzum seninde geçen ay erken yumurtlama olmuş, işe yarasa tutardı sende de, ah keşke dediğin gibi olsaBence erken yumurtlama iyidir, olmuştur inşallah