Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım gözünaydın❤️ çok sevindim testlerin güzel çıkmasına. Genetik sonuçları hep uzun sürüyor canım. İnş o da gönlünce neticelenir.. Rabbim büyük.
Pik bulmakta kıymetli. Sen her ihtimale karşı değerlendir canım😍😍

Değerlendirdim canım sabaha test yapacağım tekrar olmuştur diye umuyorum 😁hepimizin gönlünce olsun dilerim 😍 haklısın pik bazen sabıtıyor 🙈hertürlü hazırım adetimde gelirse aşılamaya olası birşey olmazsa. 👍

Değerlendirdim canım sabaha test yapacağım tekrar olmuştur diye umuyorum 😁hepimizin gönlünce olsun dilerim 😍 haklısın pik bazen sabıtıyor 🙈hertürlü hazırım adetimde gelirse aşılamaya olası birşey olmazsa. 👍
Öyle ya da böyle o bebiş gelecek 😍😄 inşallah aşılamaya gerek kalmazsa yüzün güler belli mi olur canım? Ya nasip 🤲
Benimde regl 5 gün var ama akşam baktım kanama oldu. Yuh dedim yani.. Millet Bat a 5 kala testlerde çift çizgi görür benim bata 5 kala regl geldi 😄😄😬 vallahi şaka gibi..Ekim e yolculuk artık..

Öyle ya da böyle o bebiş gelecek 😍😄 inşallah aşılamaya gerek kalmazsa yüzün güler belli mi olur canım? Ya nasip 🤲
Benimde regl 5 gün var ama akşam baktım kanama oldu. Yuh dedim yani.. Millet Bat a 5 kala testlerde çift çizgi görür benim bata 5 kala regl geldi 😄😄😬 vallahi şaka gibi..Ekim e yolculuk artık..

Asla Allah ne zaman hediye vereceği belli olmaz canım bizlere inşallah seninde güzel kalbine göre olsun. 🙏🏼
imkansız olmasında er geç önemli değil 😍 Rabbim yinede nasibimizi uzak etmesin biran önce sevindirsin bizleri. 🤗

Bende gelirim tüp müp olsun fark etmez sizinleyim poncikler 💟enfeksiyon da bir etken canım o varsa uğraşamak çabasız olurdu 🤗hep inanıyorum bizim içinde birgün herşey çok güzel olacak anne olacağız nasipse 🌸
Amin kuzum beklerim seni de tabi ki biz elimizden geleni yapalım da dediğin gibi tüp müp bi şekilde bebemize kavuşalım nasipse

Asla Allah ne zaman hediye vereceği belli olmaz canım bizlere inşallah seninde güzel kalbine göre olsun. 🙏🏼
imkansız olmasında er geç önemli değil 😍 Rabbim yinede nasibimizi uzak etmesin biran önce sevindirsin bizleri. 🤗
Evet canım.. Geç gelecek bu sıpalar😍 ama güzel bir zamanda gelecek inanıyorum ben 😍

Evet canım nasipse 15 kasımda randevumuz var sende durumlar nedir
Ben de bişey yok kuzum. Bekliyoruz hala bi bebişimiz olsun diye. Aşılama için kasım gibi gideceğim ben de sanırım. Şuan bi doktora gitmiyorum ama gitsem mi diye düşünüyorum. Uzadıkça uzuyor anneliğe özlemim

Ben de bişey yok kuzum. Bekliyoruz hala bi bebişimiz olsun diye. Aşılama için kasım gibi gideceğim ben de sanırım. Şuan bi doktora gitmiyorum ama gitsem mi diye düşünüyorum. Uzadıkça uzuyor anneliğe özlemim
Canım ekim e girdik zaten tabi yine sen bilirsin ama 1 ay daha tanı kendine sonra da çok geç kalmadan başla istersen çünkü bekledikçe piskolojik yıpranıyoruz malesef

Canım ekim e girdik zaten tabi yine sen bilirsin ama 1 ay daha tanı kendine sonra da çok geç kalmadan başla istersen çünkü bekledikçe piskolojik yıpranıyoruz malesef
Hayırlısı bakalım kuzum ya. Adet dönemleri yaklaştıkça bir bebek özlemi çıkıyor ortaya. Onun dışında bi sıkıntı yaşamıyorum ama o dönemleri de atlatacağım derken kaç takla atacağım bilmiyorum

Hayırlısı bakalım kuzum ya. Adet dönemleri yaklaştıkça bir bebek özlemi çıkıyor ortaya. Onun dışında bi sıkıntı yaşamıyorum ama o dönemleri de atlatacağım derken kaç takla atacağım bilmiyorum
İnşallah bizim de yüzümüz gülcek bebeklerimizi kucağımıza alınca Allahım neler yaşadım şükürler olsun diyip dua edicez 🥰

Çok saol bitanem sen nasılsın peki aşılama felan nasıl gidiyo

Adet bekliyorum olası birşey çıkmazsa 10 Ekim adet günüm hastaneyi arayacağım bakalım doktor hanım hastanede mi? Sıkıldım iyice hastaneyi gram canım çekmiyor önceden heyecanlarım olur giderdim şimdi soğudum 🙈 geçenlerde eşimi götürdüm oradan bize birde genetik test yaptırın dediler onu yaptırdık o da 1 ay sürermiş çıkması. Bakalım nereye gider durumlar kuzum 😍 biliyorsun aşılama benden kaçıyor ben peşinden koşuyorum 😁

X