Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım başladım çok şükür 🥰😊 bugün anestezi bölümünü hallettim.ayrica da tıbbi genetik bolumunden randevu almıştım bunu doktor istemedi ama ben tüp bebek hastasiyim falan diyerek belki yaptırırım testi düşüncesiyle gttim.pihtilasma ve genetik testler için kanda verdik çok şükür 🤲 oda aklımdan çıksın istedim.hepimizin işi gücü rast gtsin inşallah.
Ay iyi akil etmissin onu canım belki benden isterler eger istemezlerse esim icin 6 ekimde gidicem sorarım bi valla bi kac kişi sonbahara tüp bebek icin başladık hayırlısı bizler icin

Ay iyi akil etmissin onu canım belki benden isterler eger istemezlerse esim icin 6 ekimde gidicem sorarım bi valla bi kac kişi sonbahara tüp bebek icin başladık hayırlısı bizler icin
İstemiyorlar canım 2 düşük olması gerekiyormuş istemeleri için.bir sebep arıyorlar yani.ben ısrar ederim falan diye düşündüm kendim MHRS den aldım randevu gttik şansımı denedim 😊çok şükür tüp bebek hastasiyim deyince çok sebeplere takılmadan istedi testleri.ozelde bayağı pahalı yaptırmak.

İstemiyorlar canım 2 düşük olması gerekiyormuş istemeleri için.bir sebep arıyorlar yani.ben ısrar ederim falan diye düşündüm kendim MHRS den aldım randevu gttik şansımı denedim 😊çok şükür tüp bebek hastasiyim deyince çok sebeplere takılmadan istedi testleri.ozelde bayağı pahalı yaptırmak.
Vala helal olsun canim bomba gibi hazırlanıyoruz yeni sezona 🤣

Ay mutlaka ekle ben bazı gruplara önceden girdim bilgi amaclı canim hadi hayırlı olsun özel demi yaptiriyon peki canim rabbim utandırmasın bizleri 😍 bugün dahiliyeye gidicem hamile kalmamda sakınca yok yazısı almam lazım tüp bebek icin 😃ufaktan başladım işlemlere
Devlet destekli ama özelde yaptrcz kuzum Antalya ıvf diye bi tüp bebek merkezi var burada oraya gidicez Allah nasip ederse

Kuzu senin haberine aşırı sevindim valla 😍 sen de hayırlısı ile keseni gör bakalım. Bebişinin resmini at muhakkak. Diğer gruplarda göremezsekte Mayıs cılar olarak burada muhakkak görürüz ❤️

Hayırlısı olsun canım.. Sürecini paylaş muhakkak. Bende Ekim de son normal denicem gibi görünüyor. Tüpe yolculuk hızla.. 😒

Kız dahiliye den öyle bi yazı mı almak gerekiyormuş? Hiç bilmiyordum🥴😄
Seni de eklerim gruba canım eğer hamiş olmazsan

Seni de eklerim gruba canım eğer hamiş olmazsan
Aynen kuzum eklersin ❤️
Burda da var galiba devlette rapor çıkartıp özelde yapılıyor ama maaliyet nedir acaba sana bilgi verildimi canim
Canım ben devlet ile hiç görüşemedim tüp bebek mevsuzunu. Acıbadem ile görüştüm bide memorial ile. 12 bin diyorlar ilaç hariç.

Canım devlette yaparsan eğer herşeyiyle 7 ye yakın tutuyo ama özelde olursa devlet destekli 10 bin gibi bi rakam oluyo 3 bin İçin devlet ilgisizliğini göze alamadım
Çok çok iyi bende özel hasta olmak için sorcam canim işlemler başlayınca bakalim oranın baş doktorları ilgileniyor emeklerimizin karşılığını alırız inşallah

Çok çok iyi bende özel hasta olmak için sorcam canim işlemler başlayınca bakalim oranın baş doktorları ilgileniyor emeklerimizin karşılığını alırız inşallah
Bnce bi kaç doktor gezmek daha mantıklı en güvendiğine yaptır ki için rahat etsin canım inşallah bebelerimize kavuşcaz Allah’ın izniyle 🥰

Bu ay evdeki ovu testlerimi kullandım ama geç mi kaldım nedir pik filan görmedim. Zatende aynen hevesimde yoktu. Dediğin gibi canım olmayacaksa ne yaparsan yap olduramıyorsun.. İnş senin ovu testlerinde piki yakalarsın kuzum, sperm testinden de hayırlı bir sonuç gelsin bakalım.. Ya nasip ❤️

Test verdik sonuçları çok iyi çıktı eşimin canım 💟doktor herşey güzel dedi birde tıbbı genetik gidin dedi gittik eşim kromozom analiz testi bana da aynısı birde pıhtılaşma için trombofoli için kan alındı sonucu bir ay sonra çıkacak inşallah.
Pik oldu olacaktı koyulaşmış yaptım da gelince doktordan pik de buluyoruz sonuç iş görmüyor herşey zamanına esir yinede Allah bilir işini 🙏🏼. Maviesra Maviesra seninle de paylaşayım canım durumumu 😊

Test verdik sonuçları çok iyi çıktı eşimin canım 💟doktor herşey güzel dedi birde tıbbı genetik gidin dedi gittik eşim kromozom analiz testi bana da aynısı birde pıhtılaşma için trombofoli için kan alındı sonucu bir ay sonra çıkacak inşallah.
Pik oldu olacaktı koyulaşmış yaptım da gelince doktordan pik de buluyoruz sonuç iş görmüyor herşey zamanına esir yinede Allah bilir işini 🙏🏼. Maviesra Maviesra seninle de paylaşayım canım durumumu 😊
Teşekkür ederim canim bir sorun olmadan bebek olmaması delirttiyor adamı valla bu uğraşlar sonunda guzel haberler getiricek Allahik büyük ben inanıyor senden de güzel haberler gelicek yakında 😍

Aynı günde aynı testleri vermemiz 🤦🥰🥰🥰

Günaydın canımlar 15 kasıma tüp bebek randevusu aldık fakat öncesinde ön muayene yaptırdık ve bende aşırı enfeksiyon. Gözlendi eşli tedaviye başladık önce enfeksiyondan kurtulmamız laZımmış kasımda Allah nasip ederse tüp bebek grubu açıcam Esracım seni de beklyrm 🥰

Bende gelirim tüp müp olsun fark etmez sizinleyim poncikler 💟enfeksiyon da bir etken canım o varsa uğraşamak çabasız olurdu 🤗hep inanıyorum bizim içinde birgün herşey çok güzel olacak anne olacağız nasipse 🌸

Teşekkür ederim canim bir sorun olmadan bebek olmaması delirttiyor adamı valla bu uğraşlar sonunda guzel haberler getiricek Allahik büyük ben inanıyor senden de güzel haberler gelicek yakında 😍

Artık bize bu çocuk normal kafayla gelmez hertürlü delirdim sorun olsa da dert olmasada vakti var esracım vakti başka türlüsüne inanmıyorum 💟🙏🏼

Ah canım gözünaydın❤️ çok sevindim testlerin güzel çıkmasına. Genetik sonuçları hep uzun sürüyor canım. İnş o da gönlünce neticelenir.. Rabbim büyük.
Pik bulmakta kıymetli. Sen her ihtimale karşı değerlendir canım😍😍

X