Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adet tarihim 27 Haziran'dı ama geç yumurtladım diye 30 Haziran'a sarktı yani yarın...
İlk defa bu ay test yapmadım, 4-5 Temmuz'a kadar beklicem, ciddi bir gecikme olursa yapıcam. Artık negatif görmek istemiyorum ♥️ önceki aylar hiç sabırlı olamadım, battan günler önce test yapmaya başlıyordum ve çok üzülüyordum.
Adam akıllı belirtim de yok, ara ara rahmimde batmalar oluyor, şimdi de hafif bi bel ağrısı.

Ne işe yaarııyor ki canım?
Bende denerken bazen kuruluk oluyor. Eşim de acıdığından şikayetçiydi. Kayganlaştırıcı aslında ama bir yandan da spermlerin ilerlemesi için düzgün bir ortam sağladığı iddia ediliyor. Bir tüpü vajinanin içine sıkıyorsun. Derine doğru. Gebelik için işe yarar mi bilmiyorum ama kayganlaştirma açısından çok güzel.

Sağlık olsun be canım. Alıştık artık ya. Benimde neredeyse bir yıl olcak gibi. Bir türlü mutlu sona ulaşamadık? Var bir bildiği Allah ın😔

Kuzu senin niye olmadı yumurtlama? Senle sat bizim aynıydı sanki? 16 haziran benim sat. Yumurtlama gördüm ben. Ama çatlamada testi yapamadım filan tam anlayamadım kaçırdım gibi bişi oldu. Dün çatlamış olmalı ama kaçırdım galiba. İlişki de olmadı. Bu gece belki hala yumurta yok olmadı ise bi umut diyorum. Ama bu ay da boş geçti gibi. Of ya.
Ben normalde erken yumurtluyordum ama geçen ay 16. Gün yumurtlama gördüm. Bu ay 14. Gündeyim hala göremedim. 🥲 böyle olunca bu ay yumurtlamaz miyim acaba diye korkuyorum. Boşa geçen bir ay sıkıcı olur :) sen dene yine bugün şansını. Boş geçme.

Bende denerken bazen kuruluk oluyor. Eşim de acıdığından şikayetçiydi. Kayganlaştırıcı aslında ama bir yandan da spermlerin ilerlemesi için düzgün bir ortam sağladığı iddia ediliyor. Bir tüpü vajinanin içine sıkıyorsun. Derine doğru. Gebelik için işe yarar mi bilmiyorum ama kayganlaştirma açısından çok güzel.
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için

Kızlar şu geri gelen meni mi içindeki spermler mi bilmiyorum ama beni sinir ediyor. Çıkmasınlar dışarı bence 😑 herkeste geri geliyor değil mi?
Geri gelmeyip ne yapacak canım😂 gerekli olan içeride kalıyordur o kadar meni tabiki çıkacaktır😓 yani ben artık takmıyorum bu ince detayları.
Sonuçta ilişkiden hemen sonra kalkıp yıkanan hamile kalan insanlar var hatta geri çekilmeyle bile içinde kalan birkaç damla ile farkında olmadan hamile kalanda. Her şey nasip bence ben bu sefer yatakta yatma işini bile abartmadan yapıyorum. Normalde yarım saat kalırdım bu hafta yumurtladım 10 dk falan yattım sadece. Yatma işleri de artık tırıvırı geliyo😂😅😅

Ben de kayganlaştırıcılardan korkuyorum biraz, engelliyor bencede gebeliği.
Biz bu hafta birşey kullanmamaya dikkat ettik bu ay da böyle deniyelim dedik. acısada idare ettik artık bakalım😓😓

Gebelik belirtileri gibi canım kist değildir iyi düşünelim iyi olsun 🥰

Test yapayım dedim başıma testte bile iyi şeyler gelmiyor 😁iki tane dümdüz çizgi verdi valla😁 doktor yine yok.Yarın da doktor yok derlerse onlar için şikayet dilekçesi yazacağım 😒artık bunlardan da sıkıldım iyice pandemi ayağına hastanede cirit atıyorlar kafalarına göre. Beni mağdur ettiler iyice. 👍

Eklentiler

• DSC_0580.JPG
    DSC_0580.JPG
    27,6 KB · Görüntüleme: 42
Kuzum.. Rabbim büyük. Napalım.. Üzülsekte çare bulamıyoruz ki😔
Annenlerle git memleket havası iyi gelir. Benim işler çok yoğun. Bide yumurtlama bilmem ne muhabbetlerini tam takip edemedim. Eşimin de çok görev iş vsleri çok vardı. Yıldım bende saldım bu ay. Sonra da gidicem tatile. Tatil dönüşünü artık bir ay daha deneyip sonra tüp bebek diye düşünüyorum. Allah büyük artık ne diyelim kuzucum 😔😔❤️
Insallah canim bu ay takip etmicem zaten benim memlekete gitme olayi ozamanlara geliyo vucudum da dinlensin kafamda cok yoruldum valla bu da can. Psikolojimiz de iyi olacakki hamilelikte de rahat olsun . Psikoloji bozukken hicbisey olmuyor. Agustosa da tatile gidicez. Tam o zamanlarda orada takiliriz belki tatil rehavetiyle olur😂 olmazsa da 1-2 doktor arastirdim etlul icin bir gorusmeye gidicem duruma gore daha da ertelemek istemiyorum❤️🙏🏻 Allah hakkimizda hayirlisini versin. Neler neler okuyorum kadin 4 kez tup denemis 4 kez kimyasal olmus yok yumurta takibiyle yani ovu testiyle 3. Kezde hamile kalmis bi ben beceremedim sanirim ne bilim 😁

Test yapayım dedim başıma testte bile iyi şeyler gelmiyor 😁iki tane dümdüz çizgi verdi valla😁 doktor yine yok.Yarın da doktor yok derlerse onlar için şikayet dilekçesi yazacağım 😒artık bunlardan da sıkıldım iyice pandemi ayağına hastanede cirit atıyorlar kafalarına göre. Beni mağdur ettiler iyice. 👍
Ayy kuzucum insallah hamissindir soyle guzel haberler aliriz❤️

Valla devlet doktorları gerçekten işin b*kunu çıkardı bu süreçte bi de masumu oynuyorlar

Valla devlet doktorları gerçekten işin b*kunu çıkardı bu süreçte bi de masumu oynuyorlar

Aynen karı koca bir olmuşlar hastanede cirit atıyorlar yazıyor karısına rapor izinli karısı varsa kendine ben ya bugün öğlenden sonra gideceğim ya da sabah onları şikayet edeyim de görsünler dilekçe yazıcam izinleri hep çıksın ortaya. Saf bellediler herkesi köpek gibi kovmadıkları kalıyor hastaneden terbiyesizler. Birde çocuk yapmayın diyorlar size mi soracak millet yaparken. Allah hakkıyla para almayana hakkımızı sorsun.

Keşke nerde bende o çizgiler daha öncede çıktı nasıl yapıyorsa test 😇gönül ister öyle olmasını da.
Baş ağrım var olacak gibiyim olmak hiç istemiyorum da 🙈
Bende mok varmis gibi erken oldum :/ bu ay yumurtlama yalan 1 haftaligina trabzona gidicem . Kocam olmayacak. Artik kismet. Strese girmemek icin ovu takibi de yapmicam ama bu ay da dinlenirim cok yiprandim 😞

Aynen karı koca bir olmuşlar hastanede cirit atıyorlar yazıyor karısına rapor izinli karısı varsa kendine ben ya bugün öğlenden sonra gideceğim ya da sabah onları şikayet edeyim de görsünler dilekçe yazıcam izinleri hep çıksın ortaya. Saf bellediler herkesi köpek gibi kovmadıkları kalıyor hastaneden terbiyesizler. Birde çocuk yapmayın diyorlar size mi soracak millet yaparken. Allah hakkıyla para almayana hakkımızı sorsun.
Amin kuzucum sen sakin ol yine de gerekli yerlere yaz tabi şikayetini ama kendini strese sokma

Bende mok varmis gibi erken oldum :/ bu ay yumurtlama yalan 1 haftaligina trabzona gidicem . Kocam olmayacak. Artik kismet. Strese girmemek icin ovu takibi de yapmicam ama bu ay da dinlenirim cok yiprandim 😞

Bence sen git şöyle gez toz Trabzondan havalar topla ondan sonra uğraşırsın kuzum iyi gelcek sana gezmek 😍💟

Geri gelmeyip ne yapacak canım😂 gerekli olan içeride kalıyordur o kadar meni tabiki çıkacaktır😓 yani ben artık takmıyorum bu ince detayları.
Sonuçta ilişkiden hemen sonra kalkıp yıkanan hamile kalan insanlar var hatta geri çekilmeyle bile içinde kalan birkaç damla ile farkında olmadan hamile kalanda. Her şey nasip bence ben bu sefer yatakta yatma işini bile abartmadan yapıyorum. Normalde yarım saat kalırdım bu hafta yumurtladım 10 dk falan yattım sadece. Yatma işleri de artık tırıvırı geliyo😂😅😅
Geri çekilmeyle hamile kaliniyorsa bizde kesin kısırlık var cunku biz 6 senedir bu sekilde korunuyoruz 😁 ben de bacakları dikmiyorum ya. 5 dakika durup kalkiyorum sonra hoppidi diye epey sıvı geliyor. Hatta geçen gün 15 dakika oyalandım, sonra dusa girdim. Dustan çıktım mis gibi temiz iç çamasiri giydim. Hoppiidi diye geliveerdi ne var ne yoksa gicik oldum 😅

Amin kuzucum sen sakin ol yine de gerekli yerlere yaz tabi şikayetini ama kendini strese sokma

Sakinnim olmazsa tekrar yumrtlama takibi olurum napayım 🤣🤣 biraz hopladı sinirim ama hastane de kavga çıktı tek ben değilim ana baba günüydü hastane 🤷kafam da hala o sesler neydi o kalabalıklık çözemedim. Çıktım geldim eve. 👍

X