Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam giremiyorum bir süredir bazı sorunlar vs😒 hiç bakamadım, herkes iyidir umarım? LeyLA84db LeyLA84db kuzum ne oldu aşılaman? Diğer sayfaları okuyamadım son durum ne canım?
Rabbim büyük.. Elbet bir zamanı var.. Sen üzme kendini.. 😔😔
olmadi canisi maalesef uzulsem de degistiremiyorum ama tabiki cok uzuldum sanirim 1-2 gune toplarim kafami . Annemlerle 4-5 gun memlekete kacicam iyi gelir diye dusunuyorum 🙏🏻❤️ Sen nasilsin yolunda mi hersey?

Amin kuzucum saglikli , sihhatli yavrular versin Allahim . Bir tane olsun raziyim . Allah isteyen herkese versin. Bazen cok sinirleniyorum istemeyenler anne oluyor ya da haketmeyenler , okadar mi sevmiyor Allah bizi diye sonra isyan etme diyorum karisik seyler 🤷‍♀️

Ben bunları da yaptım ama çok gereksiz şeyler bizi Yaradanı gücendirmemek en güzeli onun vardır bildiği güzel hesapları yinede sabırla dua edelim bekleyelim. Güzel özel evlatlarımız olsun sağlıklı sıhhatli 💟💟😍😍💟💟

Merhaba kızlar, bnde de pko var adet düzensiz ama son zamanlarda iyi. 3 başarısız aşılamam ve 2 de düşükle sonuçlanan tüp bebek denemem var yaş 29. Haziran ayında transfer için hazırlık var normalde. Bu ay bi takip edip degerlendirsem de tedaviye gerek kalmasa inşallah. 😞🤲Pko da yumurtlama olmuyor. Daha önce de ovulasyon testi ile çok kez denedim. Yumurtlama masajı yapıyorum. Başka neler yapabilirim acaba tecrübeli hanımlar 🙌
Merhaba bende de pco var işe yaradımı acaba yumurtlama masajı?

olmadi canisi maalesef uzulsem de degistiremiyorum ama tabiki cok uzuldum sanirim 1-2 gune toplarim kafami . Annemlerle 4-5 gun memlekete kacicam iyi gelir diye dusunuyorum 🙏🏻❤️ Sen nasilsin yolunda mi hersey?
Kuzum.. Rabbim büyük. Napalım.. Üzülsekte çare bulamıyoruz ki😔
Annenlerle git memleket havası iyi gelir. Benim işler çok yoğun. Bide yumurtlama bilmem ne muhabbetlerini tam takip edemedim. Eşimin de çok görev iş vsleri çok vardı. Yıldım bende saldım bu ay. Sonra da gidicem tatile. Tatil dönüşünü artık bir ay daha deneyip sonra tüp bebek diye düşünüyorum. Allah büyük artık ne diyelim kuzucum 😔😔❤️

Canım merhaba öncelikle hamileliğin hayırlı olsun darısı bizlere inşallah🤗🙏🏼Eşinizin ileri hız değeri 0 mıydı? Doggy ile değerlendirdiniz sanırım değil mi cnm
Tesekkür ederimm canimm🥰 ileri hizini hic bilmiyorum ama doktor iki hamileligimdede normal yolla zor olur diyodu ilk oglum 5 5 yasinda takviyelerle oldu ,bu ikincide yine ayni sekilde takviyelerle oldu e vitamini , l carnitin ve bu ay ekstradan mesir macunu almistuk esime ve sperm sorunu oldugundan gün asiri degilde 4 gün ara vermistim yumurtlamaya kadar ayni örnek verdogimizde doktor 3-4 gün cinsel perhiz demisti ,aklima o geldi denekki sperm daha iyi oluyo dedim birde onu denedim ve ovu günü doggy yle denedim sonrasi normal oldu canim

X