Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar arkadaşın bebeği olmuyormuş arkadan kasık kısmına hacamat yapmış hamile kaçmış. Hiç yaptırmadım hacamat korkuyorum, sizce işe yarar mı 😂
Ben yaptırmak istiyorm imkanın iyi yapan birisi varsa yaptır bende duymuştum ama nereye yapıldığını tam bilmiyorm 🙈

Propolis iyi değil herkes için onun içinde bitki var bende içtim benim birazcık lh yükseldi. 👍 Propolis 7 çeşitli bitkiden hazırlanıyor 😜bu durumda bende araştırmadan içmiyorum böyle şeyleri. 😒Arı sütü bal polen olanı iyi ama herşeyi araştırıp kullanmak daha mantıklı 😉
Aaa bunu bilmiyordum hiç bak, burda okumusdum öneriyorlardi.1 kere aldım kullandim ama pek bir atraksyonu nu görmedim daha da almadım 😂

O zman sıkıntı olacak birşey olmamıştır propolis yoksa. Sen kendini yıpratmamaya çalış kuzum en iyisi o dediklerini yap bakalım ne olacak iç de çayları 👍
45 gün arayla iki kan testimde ki en büyük fark tsh da olmuş. 2.39 dan 0.83 e düşmüş. O zaman hormon testi yaptirmamistim. Keşke yapsaymışız. Belki de benim hormonların düzelmiş hali budur. Bu süreçte ari sütü bal polen, 3 kez de aslanpençesi içtim. Birde demir hapı ve folik asit

Esra sen çok bilemeden birşeyler alıyorsun arkadaşım ya ve sonuçları çok kötü oluyor. Bir kere şunu diyeyim propolis arılar birden çok bitkiyle üretiyor bu durumda bazılarımıza iyi gelmebilir içindeki bitki. 👍 Bitki çünkü çok farklı birşey mesela propolis de tarçın var o da prolaktini yükseltiyor. O sebeble aşırı tüketmedim bıraktım.
Aldığınız herşeyin içinde ney var hangi hormonlara ters teper bilelim hepimizin bünyesi bir değil 😉 bugün çıkmaz ama bir süre sonra etkileri çıkar ortaya. Bu kendi düşüncem.
Eyvah eyvah 20 lerde olan prolaktin 60 olmuştu sebebi bumudur acaba korktum şimdi faydası olur diye aldim çocuktan ziyade bağışlik sistemim düşük etki eder diye düşündüm

Üzülme bizde esimde ileri hiz, kafa anomalisi ,7 milyon sperm vardi marfoloji 2 ydi ilk cocugumda 6 milyon toplam sperm vardi bundada 7 milyondu yani sana lazom olan 1 tane sadece uygun dogru zaman lazimmis buda arayi acmak demeksperm sorublarinda sürekli iliski olan spermide cürütüyo bizde sperm yolda ölüyo demislerdi öyle cansiz mis yumurtlamadan 3 gün önce degerlendir sonra yumurtlama.günü ve catlamayi bos birak ertesi günü degerlendir Doggy le kuzum
Canım merhaba öncelikle hamileliğin hayırlı olsun darısı bizlere inşallah🤗🙏🏼Eşinizin ileri hız değeri 0 mıydı? Doggy ile değerlendirdiniz sanırım değil mi cnm

Eyvah eyvah 20 lerde olan prolaktin 60 olmuştu sebebi bumudur acaba korktum şimdi faydası olur diye aldim çocuktan ziyade bağışlik sistemim düşük etki eder diye düşündüm

Al tabiki yumrta için kalite yapan ve bağışıklık güçlendiren şeyleri ama araştır kuzum içinde bitki varsa özellikle ney var? Bilmeden daha alma. 👍

45 gün arayla iki kan testimde ki en büyük fark tsh da olmuş. 2.39 dan 0.83 e düşmüş. O zaman hormon testi yaptirmamistim. Keşke yapsaymışız. Belki de benim hormonların düzelmiş hali budur. Bu süreçte ari sütü bal polen, 3 kez de aslanpençesi içtim. Birde demir hapı ve folik asit

Baya düşmüş tsh ilaç mı alıyordn canım?
Fsh yüksekliği için en iyisi arslan pençesi. Birde çivanperçemi var o da çok etkili.

Kızlarrr ne alemdesinizz napıyosunuzz benim adetim biteli bikaç gün oldu ovü testi bile yapmadım hiç içimden gelmiyo tüp bebek birikiminide harcamak zorunda kaldık 😞 deniz falan takılıyorum ama hep aklımda . eltim yengem hamile sürekli onlara hazırlık yapıyoruz yani çok tuhaf duygular içindeyim koyverdim gitti olmuyo kabullendim bunu inşallah hepiniz en yakın zamanda güzel haberler alırsınız hep dua ediyorum sizin içinde 💜

Kızlar merhaba bişey danışmak istyrm şimdi ben bu ay femara kullanmadım henüz yumurtlama görmedim bir kaç güne yumurtlama olur diye tahmin ediyorum sadece çatlatma iğnesi kullansam yumurtlama yı görünce faydası olur mu sizce fikri olan var mı acaba

Kızlar arkadaşın bebeği olmuyormuş arkadan kasık kısmına hacamat yapmış hamile kaçmış. Hiç yaptırmadım hacamat korkuyorum, sizce işe yarar mı 😂
Bence hayır 😅 hacamat işine hiç inanmiyorum ya. Yok dolunay mi olacak yeni ay mi olacak bisiler. Doktor bir dostumuz yapiyor, kendisi de çok iyi falan diyor ama yok inanamiyorum 🥲

Kızlar merhaba bişey danışmak istyrm şimdi ben bu ay femara kullanmadım henüz yumurtlama görmedim bir kaç güne yumurtlama olur diye tahmin ediyorum sadece çatlatma iğnesi kullansam yumurtlama yı görünce faydası olur mu sizce fikri olan var mı acaba

Ama kuzum femara veya birşey kullanmadınsa o yumurtlar aşırı büyüme olmazsa çatlatma iğnesine gerek yok ki. Çünkü çatlatma iğnesi aşırı büyüyen yumurtalara yapılıyor çatlamaz kistte çevirmesin diye bence böyle birşey yapma kendi kafana göre derim canım 🤗

Kız kendi başına şeyapma doktor takip etsin. Mesela ben klomen kullandım çatlama iğnesi olacağım zaman doktor 2d hormonun baktı 1700 çıktı vurmayalım sıkıntı olur dedi. Yani öyle kendi başına hareket etme canım

X