- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Yok hayır ari sütü bal polen
O zman sıkıntı olacak birşey olmamıştır propolis yoksa. Sen kendini yıpratmamaya çalış kuzum en iyisi o dediklerini yap bakalım ne olacak iç de çayları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayır ari sütü bal polen
Ben yaptırmak istiyorm imkanın iyi yapan birisi varsa yaptır bende duymuştum ama nereye yapıldığını tam bilmiyormKızlar arkadaşın bebeği olmuyormuş arkadan kasık kısmına hacamat yapmış hamile kaçmış. Hiç yaptırmadım hacamat korkuyorum, sizce işe yarar mı
Aaa bunu bilmiyordum hiç bak, burda okumusdum öneriyorlardi.1 kere aldım kullandim ama pek bir atraksyonu nu görmedim daha da almadımPropolis iyi değil herkes için onun içinde bitki var bende içtim benim birazcık lh yükseldi. Propolis 7 çeşitli bitkiden hazırlanıyor bu durumda bende araştırmadan içmiyorum böyle şeyleri. Arı sütü bal polen olanı iyi ama herşeyi araştırıp kullanmak daha mantıklı
Çok duydum ya aklımda hep ama korkulan bise yok benceKızlar arkadaşın bebeği olmuyormuş arkadan kasık kısmına hacamat yapmış hamile kaçmış. Hiç yaptırmadım hacamat korkuyorum, sizce işe yarar mı
45 gün arayla iki kan testimde ki en büyük fark tsh da olmuş. 2.39 dan 0.83 e düşmüş. O zaman hormon testi yaptirmamistim. Keşke yapsaymışız. Belki de benim hormonların düzelmiş hali budur. Bu süreçte ari sütü bal polen, 3 kez de aslanpençesi içtim. Birde demir hapı ve folik asitO zman sıkıntı olacak birşey olmamıştır propolis yoksa. Sen kendini yıpratmamaya çalış kuzum en iyisi o dediklerini yap bakalım ne olacak iç de çayları
Eyvah eyvah 20 lerde olan prolaktin 60 olmuştu sebebi bumudur acaba korktum şimdi faydası olur diye aldim çocuktan ziyade bağışlik sistemim düşük etki eder diye düşündümEsra sen çok bilemeden birşeyler alıyorsun arkadaşım ya ve sonuçları çok kötü oluyor. Bir kere şunu diyeyim propolis arılar birden çok bitkiyle üretiyor bu durumda bazılarımıza iyi gelmebilir içindeki bitki. Bitki çünkü çok farklı birşey mesela propolis de tarçın var o da prolaktini yükseltiyor. O sebeble aşırı tüketmedim bıraktım.
Aldığınız herşeyin içinde ney var hangi hormonlara ters teper bilelim hepimizin bünyesi bir değil bugün çıkmaz ama bir süre sonra etkileri çıkar ortaya. Bu kendi düşüncem.
Canım merhaba öncelikle hamileliğin hayırlı olsun darısı bizlere inşallahEşinizin ileri hız değeri 0 mıydı? Doggy ile değerlendirdiniz sanırım değil mi cnmÜzülme bizde esimde ileri hiz, kafa anomalisi ,7 milyon sperm vardi marfoloji 2 ydi ilk cocugumda 6 milyon toplam sperm vardi bundada 7 milyondu yani sana lazom olan 1 tane sadece uygun dogru zaman lazimmis buda arayi acmak demeksperm sorublarinda sürekli iliski olan spermide cürütüyo bizde sperm yolda ölüyo demislerdi öyle cansiz mis yumurtlamadan 3 gün önce degerlendir sonra yumurtlama.günü ve catlamayi bos birak ertesi günü degerlendir Doggy le kuzum
Eyvah eyvah 20 lerde olan prolaktin 60 olmuştu sebebi bumudur acaba korktum şimdi faydası olur diye aldim çocuktan ziyade bağışlik sistemim düşük etki eder diye düşündüm
45 gün arayla iki kan testimde ki en büyük fark tsh da olmuş. 2.39 dan 0.83 e düşmüş. O zaman hormon testi yaptirmamistim. Keşke yapsaymışız. Belki de benim hormonların düzelmiş hali budur. Bu süreçte ari sütü bal polen, 3 kez de aslanpençesi içtim. Birde demir hapı ve folik asit
Ne işe yarıyor hiç duymadımKızlar merhabaa. Prefert diye jel aldım bu ay. Bakalım bir faydası var mi aranızda kullanan oldu mu?
Yok saydıklarım dışında hiç birşey kullanmadım. Ben de şaşırdım.Baya düşmüş tsh ilaç mı alıyordn canım?
Fsh yüksekliği için en iyisi arslan pençesi. Birde çivanperçemi var o da çok etkili.
Jel bu vajinanin içine sıkılıyor. Hem kuruluğu gideriyor bir de sözde spermler için güzel bi ortam yaratiyomus yollarını bulup gitsinler diyeNe işe yarıyor hiç duymadım
Bence hayır hacamat işine hiç inanmiyorum ya. Yok dolunay mi olacak yeni ay mi olacak bisiler. Doktor bir dostumuz yapiyor, kendisi de çok iyi falan diyor ama yok inanamiyorumKızlar arkadaşın bebeği olmuyormuş arkadan kasık kısmına hacamat yapmış hamile kaçmış. Hiç yaptırmadım hacamat korkuyorum, sizce işe yarar mı
Ne diyeceğim bilemiyorum inşalalh en yakın zamanda düzelir kuzumYok saydıklarım dışında hiç birşey kullanmadım. Ben de şaşırdım.
Kızlar merhaba bişey danışmak istyrm şimdi ben bu ay femara kullanmadım henüz yumurtlama görmedim bir kaç güne yumurtlama olur diye tahmin ediyorum sadece çatlatma iğnesi kullansam yumurtlama yı görünce faydası olur mu sizce fikri olan var mı acaba
Ben ben kullanmadigin bisey kaldimi diye sorsana. Bi etkisini gormedim hala hamile olmadigimi hesaba katarsak ama kayganlastirici niyetine kullanirsaniz ise yariyorKızlar merhabaa. Prefert diye jel aldım bu ay. Bakalım bir faydası var mi aranızda kullanan oldu mu?
o kadar para verdim. İçinden minicik bisi cikti ona üzüldümBen ben kullanmadigin bisey kaldimi diye sorsana. Bi etkisini gormedim hala hamile olmadigimi hesaba katarsak ama kayganlastirici niyetine kullanirsaniz ise yariyor
Kız kendi başına şeyapma doktor takip etsin. Mesela ben klomen kullandım çatlama iğnesi olacağım zaman doktor 2d hormonun baktı 1700 çıktı vurmayalım sıkıntı olur dedi. Yani öyle kendi başına hareket etme canımKızlar merhaba bişey danışmak istyrm şimdi ben bu ay femara kullanmadım henüz yumurtlama görmedim bir kaç güne yumurtlama olur diye tahmin ediyorum sadece çatlatma iğnesi kullansam yumurtlama yı görünce faydası olur mu sizce fikri olan var mı acaba