Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağzına sağlık bende yazdım ona. Bikaç yazısı dikkatimi çekmişti kayınvalidesine kızıp bütün anaların soyu kurusun falan yazmıştı grubuda o açmıştı bunun açacağı gruptan şans gelmez diye adımı yazdırmamıştım yusra konuyu açmış vesile oldu bizde şikayetlerimizi bildirdik .
Yok artık bunu bende görmemiştim

Bu kızın halleri bana normal gelmiyordu ve birçok konuda rahatsızdım bir baktım yusraya saldırmış bende çıldırdım içimde ne varsa döktüm ahhh keşke bu akşam yusra ile atışırlarken haberim olsaydı ahh
Neyse linkten benim yazdıklarımı okuyun herşey tek bir mesajda gayet açık Selizay Selizay Maviesra Maviesra
Üşenmedim ilk mesajdan sonrası okudum, kız resmen piskopat 😂😂

Öyle deme ben vefalı çıktım burdan başka yere gitmedim bir baktım temmuz grubunda herkes kekler, pastalar çaylar haha
Bu arkadaş haso18 temmuz grubunda değildi .Haziran da konuyu açmıştı .sonra temmuza geçti 😁 yaşı küçük ben açıkçası pek cevaplamiyordum yazdıklarını .

Bu arkadaş haso18 temmuz grubunda değildi .Haziran da konuyu açmıştı .sonra temmuza geçti 😁 yaşı küçük ben açıkçası pek cevaplamiyordum yazdıklarını .
Biliyorum haziran grubunu açmıştı, biz zaten mayısçılar olarak burda kalmıştık 😂 kız 18 yaşındayım demiş ama eski mesajlarından 4 senedir istiyoruz falan dediğini bulmuşlar. Ya piskopat, ya da çocuk gelin 😂

Biliyorum haziran grubunu açmıştı, biz zaten mayısçılar olarak burda kalmıştık 😂 kız 18 yaşındayım demiş ama eski mesajlarından 4 senedir istiyoruz falan dediğini bulmuşlar. Ya piskopat, ya da çocuk gelin 😂
Hadi canimm ben bakmadım birine AA annem yaşındasın demişti bende haso sen kacsin demiştim okadar

Üşenmedim ilk mesajdan sonrası okudum, kız resmen piskopat 😂😂
Eşime olayın olduğu gün bir hışım sinirle anlattım, adam yazık işten gelmiş zaten kafası dolu en az 1 saat mesajları vs okudum 🙈 tepkisi direk şu oldu: " özelden falan mesaj atmadı sana değil mi?" neden dedim."Bu kesinlikle erkek! Farklı amaçlarla girmiş " dedi yani erkek gözüyle sonuç bu

Valla o zaman bende atılmayı hakediyordum da tam kavgaya dönüştüğü sırada net kapalıydı benim yazdığım mesajı bir okuyun anlarsınız konuyu kızlar durun sayfasını bulayım
Ben fazla başka yere girip yazmıyorum ya bakıyorum sarmıyor muhabbetleri 😂 burdaki kankitolarim oralarda geziyor onlarla konuşuyorum

Ağzına sağlık bende yazdım ona. Bikaç yazısı dikkatimi çekmişti kayınvalidesine kızıp bütün anaların soyu kurusun falan yazmıştı grubuda o açmıştı bunun açacağı gruptan şans gelmez diye adımı yazdırmamıştım yusra konuyu açmış vesile oldu bizde şikayetlerimizi bildirdik .
Anam neler olmuş ya valla bazen dengesizlerle karşılaşıyoruz istemedende 🙄

Kızlar dün yazdım ama atlandi sanırım . Saraçoğlu kürleri miyom için baktım da aslannpencesi kullanan var mı nasıl içiyorsunuz
Miyom için soğan kuri sanki iyi geliyor ama sayfasına bi bak istersen canim orda vardir kesin benim pek bilgim yok ama sogan kist mist pislik temizliyormus

X