- 6 Şubat 2021
- 5.848
- 5.282
Haydut diyorum hahaSeninki çok beter amaaan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydut diyorum hahaSeninki çok beter amaaan
Hee öyle desene bende dedim nasıl yani benim eşim vericek p.tesi günü.daha once de vermisdi bir sorun yokdu ama değişebiliyor tabi 1 yıl oldu vereli.Smear diyorum yaa sperm örneği karıştırdım
Sperm testi olmasin o kizNasıl eşinden istedi kız anlamadım
Evet canım sperm yanlış yazmışımSperm testi olmasin o kiz
Heh işte bende bundan bahsediyorum bir yere duzeltcez diye diğer tarafı bozarım diye çekiniyorum su an normal ama yükseltiyor sa işte o sıkıntı.Prolaktin yüksek ise incir kuru yapma bak biri kur ile bilgi vermişti atayım sana
Sağol canım kurlerden biraz çekiniyorum özellikle incirden ama bu denenebilir takviye sonuçta.
Iyi geliyormuş bu vitamin ss almıştım baksana bu yazıyida ss aldım hep telefonl doluSağol canım kurlerden biraz çekiniyorum özellikle incirden ama bu denenebilir takviye sonuçta.
Vay bee ne kadar yükseltmiş, Saraçoğlu doğru söylüyor demekki.Iyi geliyormuş bu vitamin ss almıştım baksana bu yazıyida ss aldım hep telefonl dolu
Bi kaç araştırma yaptım amh yükselen insanlar olmuş o yüzden domtor kontrolü sonras i birşeyler denicem bakalimVay bee ne kadar yükseltmiş, Saraçoğlu doğru söylüyor demekki.
Hadi bakalım hayırlısı, banada at canım bulursan böyle şeyler bende denerim.doktor güzel şeyler söyler inşallah hepimize.Bi kaç araştırma yaptım amh yükselen insanlar olmuş o yüzden domtor kontrolü sonras i birşeyler denicem bakalim
Hayır canım akışına bırakmak değil EV TAŞIMAK GEREKİYOR. Kim ev taşısa hamile Yusra-61 @Gizemsu07 al işte bu da mı yalan
Ev taşımak öyle zor ki hiç hamile kaldim mi vs diye dusunemiyorsun
Ev taşımak öyle zor ki hiç hamile kaldim mi vs diye dusunemiyorsun
Haberleşelim neler olursa olsun canim ❤Hadi bakalım hayırlısı, banada at canım bulursan böyle şeyler bende denerim.doktor güzel şeyler söyler inşallah hepimize.
Tamam canımHaberleşelim neler olursa olsun canim ❤
Ya sizin durumu çözemedim ben, değerlerin bu kadar değişmesinin bir sebebi olmalı. Korona atlatmışsın acaba bununla ilgisi var mı. Benim de kan tahlilim şimdi çıktı amh bakılmadı ama fsh 11.33 henüz doktora göstermedim.Fsh gayet güzel 2 ay once benim 5 di 2 ay sonra 19 oldu anlam veremedim