- 7 Kasım 2014
- 6.900
- 10.549
Bende Ağustosta taşınıyorum kayınvalidende mi geliyor kuzum siz altlı üstlü oturuyordunuz hatırladığım kadarıylaAğustosta bende taşınıyorum kızlar cidden ev aldik oraya geçiyoruz belki hamile kalirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Ağustosta taşınıyorum kayınvalidende mi geliyor kuzum siz altlı üstlü oturuyordunuz hatırladığım kadarıylaAğustosta bende taşınıyorum kızlar cidden ev aldik oraya geçiyoruz belki hamile kalirim
Benimkinden iyi cıkmış ama 1 'in altını düşük buluyorlar canim 1.5 2 ve üzeri iyi rakam diyolarKızlar amh degerim çıkmış .yaş 37 bi bakarmisiniz
Ondan kacis varmi hahahajaj Orasi kuzey cepe canım çok soguk memnun degildik kiraydi istanbuldan geldik biz şimdi yine alt üst ama kendi evimiz olcak istanbulda daire leri vardı sattık onuBende Ağustosta taşınıyorum kayınvalidende mi geliyor kuzum siz altlı üstlü oturuyordunuz hatırladığım kadarıyla
Doktor ne dicek canım haber ver mutlaka senin fsh kaçtı birde çocuk varmıydı hicCanım bende sindirmeye çalışıyorum nabalim yapacak biseyim yok p tesi Dr a gidicem göstericem bakalım
Maviesra M melikee kizlar bir video buldum YouTube da Saraçoğlu açıklama yapmış bu amh hormonu ile ilgili.koskoca doktor yanlış bilmiyordur diye düşünüyorum ama sizler ne düşünüyorsunuz, böyle kürlerden de korkuyorum biraz ama bu arada M melikee bence amh sonucun yasina göre iyi çıkmış.ben 30 yaşındayım seninle aynı sonucum.
İnsanı sinir ediyorlar ya, bende bu sefer anneme yakın oturmak istiyorum. Kv ayılıp bayılmaya başlıyor, oğlumu benden uzağa götürme diye. 2 senedir zaten ona yakın oturuyoruz ne faydası olduysa bana.Ondan kacis varmi hahahajaj Orasi kuzey cepe canım çok soguk memnun degildik kiraydi istanbuldan geldik biz şimdi yine alt üst ama kendi evimiz olcak istanbulda daire leri vardı sattık onu
Göster bakalım ne diyecek, benim daha göstermem var çünkü smear verivem p.tesi hepsinin sonucunu toplu istedi.bizede haber edersin.insallah güzel geçer.Canım bende sindirmeye çalışıyorum nabalim yapacak biseyim yok p tesi Dr a gidicem göstericem bakalım
Daha gitmedim canım regl olunca gidicem birdaha hormon testi yapıcaklar smear testi çıkarsa onu da öğrenirim hemCnm senin amh düşük çıktı ya, doktor ne söyledi yani ne önerdi?
Canım FSH 6,5 çıkmış . Var canım 8 yaşında oğlum var ikinci için uğraşıyorumDoktor ne dicek canım haber ver mutlaka senin fsh kaçtı birde çocuk varmıydı hic
Doğru hepsini beraber göstermiş olursunDaha gitmedim canım regl olunca gidicem birdaha hormon testi yapıcaklar smear testi çıkarsa onu da öğrenirim hem
Zor valla evde tadilat var ustalar bille illallah etti kendi annem melek gibi hic birseye karışmazİnsanı sinir ediyorlar ya, bende bu sefer anneme yakın oturmak istiyorum. Kv ayılıp bayılmaya başlıyor, oğlumu benden uzağa götürme diye. 2 senedir zaten ona yakın oturuyoruz ne faydası olduysa bana.
Kuzum smear eşimden istedi ama eşim yapmaz ki off oda ayrı dertGöster bakalım ne diyecek, benim daha göstermem var çünkü smear verivem p.tesi hepsinin sonucunu toplu istedi.bizede haber edersin.insallah güzel geçer.
Aynen canım bende öyle düşündüm bir doktora sonucu göstereyim de ondan sonra denerim.havucla incirde bişey yapmaz herhalde yani inşallahYükselten çok olmuş ben doktor randevusu sonras i denicem birde clife macun alayim diyorum duruma göre ama önce kontrol bak instagram da bi sayfa var dervitaldogal diye incelemeni isterim
Smear diyorum yaa sperm örneği karıştırdımKuzum smear eşimden istedi ama eşim yapmaz ki off oda ayrı dert
Fsh gayet güzel 2 ay once benim 5 di 2 ay sonra 19 oldu anlam veremedimCanım FSH 6,5 çıkmış . Var canım 8 yaşında oğlum var ikinci için uğraşıyorum
Seninki çok beter amaaanZor valla evde tadilat var ustalar bille illallah etti kendi annem melek gibi hic birseye karışmaz
Prolaktin yüksek ise incir kuru yapma bak biri kur ile bilgi vermişti atayım sanaAynen canım bende öyle düşündüm bir doktora sonucu göstereyim de ondan sonra denerim.havucla incirde bişey yapmaz herhalde yani inşallah
Nasıl eşinden istedi kız anlamadımKuzum smear eşimden istedi ama eşim yapmaz ki off oda ayrı dert