İyice büyüyor demek ki kuzucum, ben bu ay havucu denedim ve çatladığını net hissettim sende dene istersenKızlar selam ilk defa 3 gün silik olmayan ovulasyon testim sizce çatlama varmı 15. Gün bugün normalde 2 günden sonra silinirdi benim testler @yeshll @A R Y AYusra-61 Selizay SevimliKedii @Adelnaz C charlottes H HTCNM ve diğer etkileyemediklerim
Kasiklarim ağrıyor zaten angucaston verdi o mu etkiliyor bide akintim sabah çok vardı dün değerlendiremedik bugün değerlenirim ozaman bak 3 4 dakika bekleyince daha koyu olduİyice büyüyor demek ki kuzucum, ben bu ay havucu denedim ve çatladığını net hissettim sende dene istersen
Kuzum bence senin sonucunda hata var yani inşallah vardırKasiklarim ağrıyor zaten angucaston verdi o mu etkiliyor bide akintim sabah çok vardı dün değerlendiremedik bugün değerlenirim ozaman bak 3 4 dakika bekleyince daha koyu oldu
valla bilmiyorum inşallah yanlışlık vardır büyüklükte iyiydi tedavi olsam bile bu insanı umutlandiriyoKuzum bence senin sonucunda hata var yani inşallah vardırbaksana ne güzel yumurtlama görüyorsun boyutu da süper, İnşallah güzel sonuçlarla dönersin doktor kontrolün ne zaman?
Kuzum Bergama'dan zor cidden bizde buraya taşınmadan önce Dikili'de yazlıktaydık hastaneye gitmek ölüm gerçektenvalla bilmiyorum inşallah yanlışlık vardır büyüklükte iyiydi tedavi olsam bile bu insanı umutlandiriyocanım regl zamani gel dedi 2 haftaya anca giderim cünkü universite hastanesi ve hastane bana cok birde smear falanda aldilar belki ozamana çıkar birde hormon testim tekrar yapılacak bekliyorum yine degerlendiricem ben allah'tan ümit kesilmez
Kızlar selam ilk defa 3 gün silik olmayan ovulasyon testim sizce çatlama varmı 15. Gün bugün normalde 2 günden sonra silinirdi benim testler @yeshll @A R Y AYusra-61 Selizay SevimliKedii @Adelnaz C charlottes H HTCNM ve diğer etkileyemediklerim
Trenle gidiyorum ordan metroya bin falan 1.30 2 saat sürüyorKuzum Bergama'dan zor cidden bizde buraya taşınmadan önce Dikili'de yazlıktaydık hastaneye gitmek ölüm gerçektenbelediye otobüsünden Aliağa'da inince ege üniversitesine dolmuş ya da otobüs vardı sanıyorum ihmal etme, inşallah güzel haberler alacağız
Ilk defa 3 gun oluyor anlamadim sorayim dedim canimYumrtlama devam ediyor canım
Ilk defa 3 gun oluyor anlamadim sorayim dedim canim
Yarın bakalim canim insallah çatlar kasiklarim ağrıyorAnladım canım bu ay herkes de bunu yaşıyor maalesefanlamadım havalardan mı neden? Yarın ne olacak merak ediyorum
Yok öyle deme ya Allah bilir belki dün çatlamıştı
Yarın bakalim canim insallah çatlar kasiklarim ağrıyor
Canım akşam çatlayabilir. Değerlendir bence bu akşamKızlar selam ilk defa 3 gün silik olmayan ovulasyon testim sizce çatlama varmı 15. Gün bugün normalde 2 günden sonra silinirdi benim testler @yeshll @A R Y AYusra-61 Selizay SevimliKedii @Adelnaz C charlottes H HTCNM ve diğer etkileyemediklerim
Canım benimde geçen ay böyle olmusdu 3.gun akşamına silindi, sen bugün değerlendir ve bol bol havuç ye silinir yarına büyük ihtimalle.Kızlar selam ilk defa 3 gün silik olmayan ovulasyon testim sizce çatlama varmı 15. Gün bugün normalde 2 günden sonra silinirdi benim testler @yeshll @A R Y AYusra-61 Selizay SevimliKedii @Adelnaz C charlottes H HTCNM ve diğer etkileyemediklerim
Akşam görev var deseneCanım akşam çatlayabilir. Değerlendir bence bu akşam
Sen günaşırı ilişkiye devam et, testler yanıltıyor bazenSlm herkeze birsey sormak istiyorum benim adetlerim duzenlidir hep ve yumurtlama gunlerini anlar adet olacagim gunude tahmin ederdim bu ay ilk defa ovulasyonla takip etmek istedim 12.gunden itibaren butun yumurtlama belirtilerini yasadim hatta 14. Gun akintimla birlikte lekelenme bile yasadim ama lh testlerde hic pik gormedim bunun sebebi ne olabilir bilginiz varmi acaba bugun 16. Gunum hala hafif kasik agrim devam ediyo
Son 3 testim kaldi bereketli gitti 3 ay kullandım o testleri yaparım akşam da degerlendirim canim kasiklarim agriyor zaten yumurta hissettiriyp kendini bari kaliteli bise olsada cektigimize deyseQ
Canım benimde geçen ay böyle olmusdu 3.gun akşamına silindi, sen bugün değerlendir ve bol bol havuç ye silinir yarına büyük ihtimalle.
İşte keşke kaliteli olup olmadiginida anlayabileceğimiz bir yol olsa onada test yapsak ahahaSon 3 testim kaldi bereketli gitti 3 ay kullandım o testleri yaparım akşam da degerlendirim canim kasiklarim agriyor zaten yumurta hissettiriyp kendini bari kaliteli bise olsada cektigimize deyse
Koyulasirken tekrar açılma oluyo 2 saat su icmemeye özen gösteriyon dimi canim bende 12 13 ve 14 . Günüm hala yumurtlama devam ediyor kasiık ağrısı ve akıntı mevcutSlm herkeze birsey sormak istiyorum benim adetlerim duzenlidir hep ve yumurtlama gunlerini anlar adet olacagim gunude tahmin ederdim bu ay ilk defa ovulasyonla takip etmek istedim 12.gunden itibaren butun yumurtlama belirtilerini yasadim hatta 14. Gun akintimla birlikte lekelenme bile yasadim ama lh testlerde hic pik gormedim bunun sebebi ne olabilir bilginiz varmi acaba bugun 16. Gunum hala hafif kasik agrim devam ediyo