Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm benim süreç zorlu psikolojik olarak yıpranıyoruz ama inşallah geçecek günler ve çift çizgiyi görücez. Yumurta varsa umut hep var bi kontrole git bakalım doktorun ne diyecek. En azından çok geç olmadan kontrollerini yaptırıyorsun vakit kaybetmeden
Saol canim regl dönemini bekliyorum şuan yumurtlama zamanı başka testlerimde vardı hem hormon vericem o sürede yememe içememe psikolojime dikkat edicem bakalim allah büyük ❤

16-21 Haziran arası yumurtlama gördüm.
16-17-18 değerlendirdik
19 boş
20-21 değerlendirdik.
22 çatlamış olabilir, test yapmadım diye bilmiyorum, değerlendiremedik.
Bugün 23 Haziran, test yaptım çatladıgini gördüm. Değerlendireyim akşam.
Bende 2 saat su içmeyip test yapicam çok çok akintim geldi az önce dışarı çıkcam diye su icmistim catlama varsa degerrlendircem yumurtlama kadar catlamada önemli diye çok duydum dün o yüzden ben ilişkiye girmedim 1 gün önce pik ti ozaman zaten ilişki olmuştu

Regl dönemini bekliyorum canim ah çok saol motivasyon çok önemli senin amh kac cıktı çocuk vs varmı ne zamandır deniyorsun birde canim
Ben 11 ay oldu canm . 0,78 bende 37 yasindayim ama gec evlenince biraz bekleyelim dedik sanirim biraz fazla oldu😂 asilama yaptirdim bekliyorum bakalim☺️

Ben 11 ay oldu canm . 0,78 bende 37 yasindayim ama gec evlenince biraz bekleyelim dedik sanirim biraz fazla oldu😂 asilama yaptirdim bekliyorum bakalim☺️
Aa kaçırmışım canim yusra ile konuşuyordun doğru aşılama nasıl geçti düşük amh da aşılama etkili olurmu acaba güzel haberler ile gel özel mi devlettemi yapılıyor ücret vs nedir süreç nasıl işledi 🤗 bende 2 3 hafta sonra üniversiteye tekrar gidicem regl olunca gel dediler orda ne karar verilir hic bilgim yok sudan çıkmış balığa döndüm inanki insan korkuyor 😕 bende yeni evlendim geç oldu ama işte Allah verince veriyor yasa bakmıyor ❤

Aa kaçırmışım canim yusra ile konuşuyordun doğru aşılama nasıl geçti düşük amh da aşılama etkili olurmu acaba güzel haberler ile gel özel mi devlettemi yapılıyor ücret vs nedir süreç nasıl işledi 🤗 bende 2 3 hafta sonra üniversiteye tekrar gidicem regl olunca gel dediler orda ne karar verilir hic bilgim yok sudan çıkmış balığa döndüm inanki insan korkuyor 😕 bende yeni evlendim geç oldu ama işte Allah verince veriyor yasa bakmıyor ❤
Valla hic bilmiyorum imarim ise yarar haftaya pazartesi gorucez😁 ben ozele gidiyorum asiri yogun calistigim icin devletle ugrasamam diye evimin yakinindaki hastaneye gidiyorum doktorumdan da cok memnunum. Valla ben sadece asilamaya 3000 verdim , ilaclarla fln da 4000-4500 geldi tutsunda hic gozumde degil daha ne icin calisiyorum 😁 korkma dedigim gibi yumurta bi tane bile varsa yeterli. Amh yi dusunup stres yapma sen hic☺️

Valla hic bilmiyorum imarim ise yarar haftaya pazartesi gorucez😁 ben ozele gidiyorum asiri yogun calistigim icin devletle ugrasamam diye evimin yakinindaki hastaneye gidiyorum doktorumdan da cok memnunum. Valla ben sadece asilamaya 3000 verdim , ilaclarla fln da 4000-4500 geldi tutsunda hic gozumde degil daha ne icin calisiyorum 😁 korkma dedigim gibi yumurta bi tane bile varsa yeterli. Amh yi dusunup stres yapma sen hic☺️
Canım inşallah emeğinin karşılığını alırsın pozitif haberler ile gel ❤moral destegin için çok teşekkür ederim müjde bekliyorum senden 🤗🤗🤗 yeterki güzel sonuç alalim para kazanılır canim

Canım inşallah emeğinin karşılığını alırsın pozitif haberler ile gel ❤moral destegin için çok teşekkür ederim müjde bekliyorum senden 🤗🤗🤗 yeterki güzel sonuç alalim para kazanılır canim
Rica ederim canim , Tesekkurler kuzum . Insallah hepimiz kalbimizden gectigi gibi sahip oluruz bebiklerimize❤️❤️❤️

slm kizlar size bir şey soracağım bugun regli 12.gunum doktor iki tarfa 2 şer yumurtan var 11 mm dedi bu iyimi
Selamlar 12. gun bende kontrole gitmiştim 18 ml var demişti kaç tane yada ne durumda hic birsey sormadım moral bozukluğu sebebiyle unuttum erken menapoz teshisi için gitmiştim bu arada

Eklentiler

• 20210623_180656.jpg
    20210623_180656.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 35
  • 20210623_180647.jpg
    20210623_180647.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 45
X