Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 30 yaşındayım canım.ist.dayim doktora bir gideyim bakalım ne diyecek nasıl yorumlayacak ona göre karar vericez büyük ihtimalle.direk tüp demez gibi geliyor çünkü hiç tedavi almadım daha önce.zaten direk tüp yapmiyorlarmis 2 kere aşılama yapılması gerekiyormuş önce.tup sonraki aşama diyorlar.gorucez bakalım ne olcak.
Canım devlet hastanesi tüp Bebek den önce iki kere aşılama yapıyor daha sonra tüp bebek ama gittiğim zaman oradaki kadınlardan duydun eğer devlet hastanesi tüp Bebek bölümünden rapor alırsan özel de ilk sefer ücretsiz mis aklınizda olsun .

Canım bi öğrenir yazarmisin bana insallah guzel haberler alirim bende mutlaka haber ver bana 😕 daha reglim e var üniversite çok uzak bilerek gitmiyorum hepsini ozaman görüşürüm sonra zaten başka yerlere yonlendiricekler 🙏🙏🙏
Hiç merak etme kuzum ben ilaca varana kadar sorar süreci öğrenir yazarım

1 yıl olmadan bisey yapamıyoruz ama sen regl donemi gel dedi zaten amh falan görünce direk yönlendirme yaparlar reglim e daha 2 hafta var şuan yumurtlama dönemindeyim mutlaka etiketlerim ben seni görmezsin diye
Tamam canım etiketle görürüm ben.hayirlisinolsun hakkımızda inşallah.

Canım devlet hastanesi tüp Bebek den önce iki kere aşılama yapıyor daha sonra tüp bebek ama gittiğim zaman oradaki kadınlardan duydun eğer devlet hastanesi tüp Bebek bölümünden rapor alırsan özel de ilk sefer ücretsiz mis aklınizda olsun .
Tamam canım sağol bilgi için.insallah gerek kalmaz.

Günaydın kızlar amh testim çıkmış kahroldum yıkıldım napicam bilmiyorum çok üzgün ve mutsuzum
Canım merhaba amh testi için bu değere bağlı kalıp üzülme, asıl önemli olan doktorun vajinal ultrasonla yaptığı folikül sayımı. Eğer müsaitliğin varsa doktora muayene ol bu değerle uyumlu mu değil mi öğrenmiş olursun. Laboratuvarda çıkan sonuçlar yanlış olabiliyor çünkü canım

Canım merhaba amh testi için bu değere bağlı kalıp üzülme, asıl önemli olan doktorun vajinal ultrasonla yaptığı folikül sayımı. Eğer müsaitliğin varsa doktora muayene ol bu değerle uyumlu mu değil mi öğrenmiş olursun. Laboratuvarda çıkan sonuçlar yanlış olabiliyor çünkü canım
Ilk alttan muayenemi oldum orda saydı bisiler alamadığım için unuttum sormayida yumurta milimini falan yazdırdı 18ml dedi bi o aklımda kaldi ama işte regl zamani gidicem bakalim ozamanda bakar belki birde tedaviye yonlendirirler bir yol gosterirler insallah dogal yoldan olur Allah hepimize yardim etsin

Ben devlete gitmeyi düşünüyorum ilk etapda zaten, özeli karsilayamam şu an için.insallah hayırlısı olsun.
Bende ilk devlette gidicem kuzenim özel e gidiyor devlete tutmazsa gidicekmis 20 binden fazla para gidiyor dedi 😕 ilaclari 7 bini bulmus yumurtasi buyumemis bi iac defa ilac almak zorunda kalmis cuma yumurta toplanacak onada erken menapoz teşhisi kondu ters rahîm ve yumurta rezervi düşük

Evet bunu bende okudum burda bazen tüp bebeğe yönlendirmek için düşük gosterebiliyorlarmis.bunu ibrahim Saraçoğlu söylemiş hatta burda bir arkadasa arat bak 0.90 amh diye çıkıyor.suleymaniye de baktirmisdim ben amh ye.kanunide doktorlar konuşup tekrar baktırmak istiyorum bakarlarsa.

Bende ilk devlette gidicem kuzenim özel e gidiyor devlete tutmazsa gidicekmis 20 binden fazla para gidiyor dedi 😕 ilaclari 7 bini bulmus yumurtasi buyumemis bi iac defa ilac almak zorunda kalmis cuma yumurta toplanacak onada erken menapoz teşhisi kondu ters rahîm ve yumurta rezervi düşük
Allah çok bekletmeden versin inşallah.ters rahim çok sorun değilmiş normal biseymis öyle diyorlar.benim öyle çıkmadı ama rahim filmi çektirdim ya bu ay önce eğikmis benimkisi normalmiş.ilk etap devlet yoksa altından kalkmak zor canım.

Ilk alttan muayenemi oldum orda saydı bisiler alamadığım için unuttum sormayida yumurta milimini falan yazdırdı 18ml dedi bi o aklımda kaldi ama işte regl zamani gidicem bakalim ozamanda bakar belki birde tedaviye yonlendirirler bir yol gosterirler insallah dogal yoldan olur Allah hepimize yardim etsin
Adetlerin düzenlimi . yumurtan çok güzel 🧿 yaşın kaç .bende amh yaptircam yarın test vericem muayene de Dr iyi dedi yumurtalarıma benimde ama yaşım oldugundan 37 bı baktırmak istedim işte

Adetlerin düzenlimi . yumurtan çok güzel 🧿 yaşın kaç .bende amh yaptircam yarın test vericem muayene de Dr iyi dedi yumurtalarıma benimde ama yaşım oldugundan 37 bı baktırmak istedim işte
Adetlerim duzenli 5 gun surer ve gun olarakda 28 30 gunde oluyorum evlenince bi döngum değişti 3 5 gün gecikme erken olmalar başladı ama kullandigim ilaçlara bağlıyorum canin tiroit yüksekti düşürmek için tedavi oldum yaşım 35 mutlaka baktir herkesin batırması gerekiyor ben 12 13 14. gunlerde yumurtlama görüyorum 2 gün sürüyor sonra çatlıyor senin durumlar nasıll canim

Adetlerim duzenli 5 gun surer ve gun olarakda 28 30 gunde oluyorum evlenince bi döngum değişti 3 5 gün gecikme erken olmalar başladı ama kullandigim ilaçlara bağlıyorum canin tiroit yüksekti düşürmek için tedavi oldum yaşım 35 mutlaka baktir herkesin batırması gerekiyor ben 12 13 14. gunlerde yumurtlama görüyorum 2 gün sürüyor sonra çatlıyor senin durumlar nasıll canim
Canım benim adetlerim 26 günde bir değişmez düzenli .hormonlarım güzel çıktı hsg temiz amh baktırmak lazım işte . Adetliyken muayene oldum kist ve miyom var dedi p tesi ozele gittim kist yok içerisi güzel yumurtlama dönemindesin dedi ama miyom çıktı rahim arkasi ve yanında çok sorun etmedim aslında bu şekilde kalan varmış .ovu testi aldım ama hiç pik goremedim Belkıs ben beceremedim . Ama düzenli adet oluyorsam yumurtlama ve çatlama vardır diye düşünüyorum .

Günaydın kızlar amh testim çıkmış kahroldum yıkıldım napicam bilmiyorum çok üzgün ve mutsuzum
Dur yahu hemen karartma enseyi bende ilk kendiminkini duydugumda dunya basima yikilmisti . Kabullenmek zor seni cok iyi anliyorum . Yasin kacti senin ? Bir de daha oncede soyledigim gibi yumurta varsa umut herzaman vardir , bana doktor boyle demisti , zaten her yaptirdigimiz amh tam anlamiyla dogruyu gostermiyo degiskenlik gosterebiliyor. Uzme canini doktorla iyice bi konus bakalim ne diyecek☺️❤️

Canım benim amh ne ișe yarıyor falan bakıp öyle yazmak istedim. Sanırım yumurta rezervin düşük ama bu durumda nasıl yumurtan erkenden olgunlaşıp 18 mm düzeyine geliyor anlamadım.
Rabbimden asla ümit kesilmez, o ne mucizelere vekildir. Sabırla bekleyip duayla mucizemizi bekleyeceğiz ❤️ Maviesra Maviesra

Evet bunu bende okudum burda bazen tüp bebeğe yönlendirmek için düşük gosterebiliyorlarmis.bunu ibrahim Saraçoğlu söylemiş hatta burda bir arkadasa arat bak 0.90 amh diye çıkıyor.suleymaniye de baktirmisdim ben amh ye.kanunide doktorlar konuşup tekrar baktırmak istiyorum bakarlarsa.
Aynen canım önemli olan ultrasonda gözüken folikül sayısı. Zaten doktor foliküllleri sayarken sen de ekrandan görüyorsun kaç tane olduğunu en doğru yöntem o. Laboratuvarlar farklılık gösterebiliyor ve ısı sıcaklık değerlerine göre bile sonuç yanlış çıkabiliyor, kanın bekletilme koşulları vs çok önemli çünkü.

X