Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende daha birşeye dertlenecek heves de yok yaşıyorm gelişigüzel. 👍 Kaç gün kaldı bat? Benim 8.günüm kaldı yarın progesteron ölçümü yaptırayım diyorm 🙄 canım onu da istemiyor yarın ola hayrola. Pazartesi rapor çıkartmam lazım 😉 aşılama için. Adet olursam hazır olmalı 😜
NORMALDE bat 30 u ama 28 inde kan ver dedi doktor bakalım :) BEncede kuzu hazır et ne olur ne olmaz :))

Ayy kızlar aklıma ne geldi biz eylül ekim gibi karar verdik bebeğe. Tabii ben öyle isteyince hemen oluyo sanıyodum 🙈 eşime diyodum ki ama şimdi gebelikte son aylarım yaza denk gelecek ben kışlık hamile elbiselerini daha çok seviyorum hem yazın o sıcaklarda son haftalarda zor geçer 😂😂 yaz geldi ben daha hamile kalıcam😀😀😀

Günaydın kızlar amh testim çıkmış kahroldum yıkıldım napicam bilmiyorum çok üzgün ve mutsuzum

Eklentiler

• 20210623_003605.png
    20210623_003605.png
    8,8 KB · Görüntüleme: 50
Günaydın kızlar amh testim çıkmış kahroldum yıkıldım napicam bilmiyorum çok üzgün ve mutsuzum
Canım günaydın hiç beklemiyodum böyle bişey inşallah bu ay kavuşursun bebeğine ama eğer olmazsa da çok beklemeden yumurta rezervini heba etmeden aşılama felan deneyebilirsin lütfen yanlış anlama seni üzmek istemiyorum ve üzülme de çünkü tıp çok ilerledi herşey mümkün artık

Aynen bende daha birşeye dertlenecek heves de yok yaşıyorm gelişigüzel. 👍 Kaç gün kaldı bat? Benim 8.günüm kaldı yarın progesteron ölçümü yaptırayım diyorm 🙄 canım onu da istemiyor yarın ola hayrola. Pazartesi rapor çıkartmam lazım 😉 aşılama için. Adet olursam hazır olmalı 😜
Yusra-61 Yusra-61 canım dünde sordum ama arada kaynadi galiba progestan ölçümü neden yaptırıyorsun acaba

Yusra-61 Yusra-61 canım dünde sordum ama arada kaynadi galiba progestan ölçümü neden yaptırıyorsun acaba

Günaydın canım ben göremedim kusura bakma 🤗
Progesteron çatlamış mı filan anlıyorlar birde sağlıklı 10 üzeriyse iyi demek yumurtlma gibi ben öyle biliyorm ama doktora gideyim sana daha iyi bilgi veririm bende bunu tam çözemedim 🙈

Canım günaydın hiç beklemiyodum böyle bişey inşallah bu ay kavuşursun bebeğine ama eğer olmazsa da çok beklemeden yumurta rezervini heba etmeden aşılama felan deneyebilirsin lütfen yanlış anlama seni üzmek istemiyorum ve üzülme de çünkü tıp çok ilerledi herşey mümkün artık
Regl dönemi hastaneye gidicem canim orda artık ne tedavi yaparlar bilmiyorum tekrar hormon vermem lazım artık sonra alternatif tıbba yonelicem daha doğal yolla deneyerek vakit kaybetmek istemiyorum

Regl dönemi hastaneye gidicem canim orda artık ne tedavi yaparlar bilmiyorum tekrar hormon vermem lazım artık sonra alternatif tıbba yonelicem daha doğal yolla deneyerek vakit kaybetmek istemiyorum
Kesinlikle öyle canım vakit kaybetmeye gerek yok iyi ki bilinçli birisin başkası olsa yaşım genç olur diyip yaptırmazdı tahlil ve geç kalırdı

Günaydın canım, yılmak yıkılmak yok hiç kendini etkileme doktoruna odaklan her türlü bir yolu var artık.onceki ay alttan muayene falan edebilmiş miydi doktorun.adetliyken alttan muayene de görünen folikul sayısıda önemliymiş çünkü.insallah adet olmazsın da gerek kalmaz canım.hic etkileme hormonlarını üzülüp stres yapıp.

2 ay önce 5 'di geçen ay 19 çıkmıştı fsh doktor ondan amh yönlendirdi keske yanlış olsa reglim düzenli yumurtlamam düzenli akıtan baktı gayet iyi 18 ml yumurta var dedi moralmen çöktüm iyice
Ki bak 18 mm yumurtan da varmış bu güzel bir haber, düşündüğün gibi bir durum yok inşallah.guzel şeylere odaklan canım.

Kesinlikle öyle canım vakit kaybetmeye gerek yok iyi ki bilinçli birisin başkası olsa yaşım genç olur diyip yaptırmazdı tahlil ve geç kalırdı
Ben 2. Ayda araştırmaya başladım hem Eşim hem kendim için bizim ailede herkes tek gecede bebek sahibi olmuş bi ben ciktim böyle keyfim yok valla 2 hafta zaten bisey yapamam hormonlara göre ne dicekler bakalim 😕 Allahtan ümit kesilmez

Günaydın canım, yılmak yıkılmak yok hiç kendini etkileme doktoruna odaklan her türlü bir yolu var artık.onceki ay alttan muayene falan edebilmiş miydi doktorun.adetliyken alttan muayene de görünen folikul sayısıda önemliymiş çünkü.insallah adet olmazsın da gerek kalmaz canım.hic etkileme hormonlarını üzülüp stres yapıp.
4 ay bosa gitmişim salak karı altan bile bakmadı bırak karından bi kere bakmıştı şimdi egeye gittim onlar alttan baktı smear aldı amh testi be başka testlerde yaptı regl olunca gel hormon yapıcaz sonra seni inferti kliniğe yonlendirirz dediler 😕 senin amh nasildi canim

Ki bak 18 mm yumurtan da varmış bu güzel bir haber, düşündüğün gibi bir durum yok inşallah.guzel şeylere odaklan canım.
Kuzenim tüp tedavisi görüyor onun 7 9 ml oluyormuş zorla 14 ml çıkarmışlar yumurta toplama için senin ilaçsız 18 ise çok iyi dedi bakalim yine gidicem ozaman daha iyi araştırma yaparlar hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kimseyi evlataiz bırakmasın bizim gibi hakkeden herkese nasip olsun inşallah 😕

X