Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım önemli olan ultrasonda gözüken folikül sayısı. Zaten doktor foliküllleri sayarken sen de ekrandan görüyorsun kaç tane olduğunu en doğru yöntem o. Laboratuvarlar farklılık gösterebiliyor ve ısı sıcaklık değerlerine göre bile sonuç yanlış çıkabiliyor, kanın bekletilme koşulları vs çok önemli çünkü.
İşte şeyi tam bilmiyorum ben muayene oldum doktor bişey yok herşey normal dedi.kagida da ro 3 4 af lo 4 5 af yazmış birbtarafta 3 4 yumurta diğer tarafta 4 5 yumurta demekmiş.bu sayı iyimi kötümü onu bilemiyorum.ama doktor normal demisdi.kotubolsa söylerdi herhalde.

İşte şeyi tam bilmiyorum ben muayene oldum doktor bişey yok herşey normal dedi.kagida da ro 3 4 af lo 4 5 af yazmış birbtarafta 3 4 yumurta diğer tarafta 4 5 yumurta demekmiş.bu sayı iyimi kötümü onu bilemiyorum.ama doktor normal demisdi.kotubolsa söylerdi herhalde.
Bence normal dediyse doktor normaldir canım :) sana adetin kaçıncı günü folikül sayımı yapıldı? Bana 10. günü alttan vajinal ulrtason ile sayım yapıldı. Göbekten bakıldığında doğru sonuç vermez demişti doktorum.

Bence normal dediyse doktor normaldir canım :) sana adetin kaçıncı günü folikül sayımı yapıldı? Bana 10. günü alttan vajinal ulrtason ile sayım yapıldı. Göbekten bakıldığında doğru sonuç vermez demişti doktorum.
Banada alttan vakfı adetin 3.gunuydu.senin sayın ne kadardı dedi mi bişey. 10.gunu farklı mı çıkıyor nasıl oluyor.

Canım benim adetlerim 26 günde bir değişmez düzenli .hormonlarım güzel çıktı hsg temiz amh baktırmak lazım işte . Adetliyken muayene oldum kist ve miyom var dedi p tesi ozele gittim kist yok içerisi güzel yumurtlama dönemindesin dedi ama miyom çıktı rahim arkasi ve yanında çok sorun etmedim aslında bu şekilde kalan varmış .ovu testi aldım ama hiç pik goremedim Belkıs ben beceremedim . Ama düzenli adet oluyorsam yumurtlama ve çatlama vardır diye düşünüyorum .
Ben 3 aydir kullanıyorum düzenli yumurta gördüm 12 13 14 günlerde normal sayılan zamanlarda ama kalitesi nasıl bilmiyorum mutlaka baktir yumurta kaliteliyse dollenir her turlu insallah tez zamanda sende güzel haberler verirsin bizlere ❤ 2 saat su içme saat 12 'de suyu kes saat 2 2. 30 gibi testi yap canim nerden aldım birde aldigin yerde onemli testi

Dur yahu hemen karartma enseyi bende ilk kendiminkini duydugumda dunya basima yikilmisti . Kabullenmek zor seni cok iyi anliyorum . Yasin kacti senin ? Bir de daha oncede soyledigim gibi yumurta varsa umut herzaman vardir , bana doktor boyle demisti , zaten her yaptirdigimiz amh tam anlamiyla dogruyu gostermiyo degiskenlik gosterebiliyor. Uzme canini doktorla iyice bi konus bakalim ne diyecek☺️❤️
Regl dönemini bekliyorum canim ah çok saol motivasyon çok önemli senin amh kac cıktı çocuk vs varmı ne zamandır deniyorsun birde canim

Dur yahu hemen karartma enseyi bende ilk kendiminkini duydugumda dunya basima yikilmisti . Kabullenmek zor seni cok iyi anliyorum . Yasin kacti senin ? Bir de daha oncede soyledigim gibi yumurta varsa umut herzaman vardir , bana doktor boyle demisti , zaten her yaptirdigimiz amh tam anlamiyla dogruyu gostermiyo degiskenlik gosterebiliyor. Uzme canini doktorla iyice bi konus bakalim ne diyecek☺️❤️
35 yaşındayım canim kiz kardeşim 34 o gebe kaldi ilk geceden yaşla alakalı değil bence kader kısmet ben korona gecirdim birde migren tedavisi gördüm çok ağrı kesici antidepresan kullanmıştım tedavi için işte onlarda belki kötü ayrılıyordur 😿

Banada alttan vakfı adetin 3.gunuydu.senin sayın ne kadardı dedi mi bişey. 10.gunu farklı mı çıkıyor nasıl oluyor.
Canım bende bi tarafta 14 diğer tarafta 1-2 folükül gördü. Amh için bi daha gidip test yaptırma dedi, biz eşimden dolayı zaten tüp bebek tedavisi düşünüyoruz onun morfolojisi filan düşük.

Canım bende bi tarafta 14 diğer tarafta 1-2 folükül gördü. Amh için bi daha gidip test yaptırma dedi, biz eşimden dolayı zaten tüp bebek tedavisi düşünüyoruz onun morfolojisi filan düşük.
Ooo 14 çok iyimis, düşük kalıyor demekki benimkiler dur bakalım doktor ne diyecek göreceğim.insallah bir an önce olur canım 🙏

35 yaşındayım canim kiz kardeşim 34 o gebe kaldi ilk geceden yaşla alakalı değil bence kader kısmet ben korona gecirdim birde migren tedavisi gördüm çok ağrı kesici antidepresan kullanmıştım tedavi için işte onlarda belki kötü ayrılıyordur 😿
Bence de yaşla alakalı bir durum değil kesinlikle, benim arkadaşım da 34 yaşında ilk denemesinde hamile kaldı, 34 yaş bence zaten gayet ideal bir yaş ama kimileri 20 yaşında deneyip olmuyor yani fizyolojik bişey ve herşeyden ötesi nasip...

Ooo 14 çok iyimis, düşük kalıyor demekki benimkiler dur bakalım doktor ne diyecek göreceğim.insallah bir an önce olur canım 🙏
Amin canım hepimiz inşallah biran önce kavuşuruz yavrularımıza :) eğer Rabbimiz yazdıysa zaten tek bir yumurta ile oluyor hiç sıkıntı yapmayalım inşallah bizler de kavuşacağız :KK68:

Bence de yaşla alakalı bir durum değil kesinlikle, benim arkadaşım da 34 yaşında ilk denemesinde hamile kaldı, 34 yaş bence zaten gayet ideal bir yaş ama kimileri 20 yaşında deneyip olmuyor yani fizyolojik bişey ve herşeyden ötesi nasip...
Beslenmemiz stres olumsuz etkiliyor ben 6 aydır çok üzülüyorum başka şehire yerlestim kimsesiz uzakta olmaktan hep ağladım belki onlarda etkiler bilemiyorum şimdi kendime bakmaya başlıyorum beslenmeme uyku düzenime yeme içme işine spora başladım olursa olur olmazsa rabbimin bildiği vardır ama uğraşmaktan çabalamaktan vaz geçicem asla bir gün mutlu hikayemi yazacağım inanıyorum ❤

Ayrıca seninki düşük değil bence canım doktor da zaten normal demiş, benim bir tarafta 14 görünce pco ya benzetti ama diğer tarafta az folükül var tam tersi. 0,01 amh ile normal yoldan gebe kalan birçok kişi var, biz sadece eğer normal olmuyorsa alternatif tıp a yönelicez vakit kazanmak için en fazla o kadar. No stress kuzum :KK68: :KK200:

Beslenmemiz stres olumsuz etkiliyor ben 6 aydır çok üzülüyorum başka şehire yerlestim kimsesiz uzakta olmaktan hep ağladım belki onlarda etkiler bilemiyorum şimdi kendime bakmaya başlıyorum beslenmeme uyku düzenime yeme içme işine spora başladım olursa olur olmazsa rabbimin bildiği vardır ama uğraşmaktan çabalamaktan vaz geçicem asla bir gün mutlu hikayemi yazacağım inanıyorum ❤
Evet stres sıkıntı o ayki hormon durumlarımızı çok etkiliyor gerçekten de. Bu süreçte kendimize ve eşimize mümkün mertebe çok iyi bakmamız gerekiyor dediğin gibi canım; hem uyku, hem beslenme, hem de stres açısından. Bu stres ve kafaya takma olayı kimi zaman beni de zorluyor ama kendimi durdurmaya çalışıyorum, herşey kader kısmet yazıldıysa zaten olucak inşallah Rabbimizin izniyle diyorum. O yüzden biz kadınların üzerinde çok yük var aslında ama inşallah başaracağız güzel sonuçlar alacağız hepimiz :)))

Günaydın kızlar amh testim çıkmış kahroldum yıkıldım napicam bilmiyorum çok üzgün ve mutsuzum
Canımm benim süreç zorlu psikolojik olarak yıpranıyoruz ama inşallah geçecek günler ve çift çizgiyi görücez. Yumurta varsa umut hep var bi kontrole git bakalım doktorun ne diyecek. En azından çok geç olmadan kontrollerini yaptırıyorsun vakit kaybetmeden

Çatlama önemli kaçırma bugünü canim dün bende yumurta vardı değerlendiremedik bugün degerlendiricem zaten sen kaç gündür yumurta görüyordun degerlendirdiysen sıkıntı yok
16-21 Haziran arası yumurtlama gördüm.
16-17-18 değerlendirdik
19 boş
20-21 değerlendirdik.
22 çatlamış olabilir, test yapmadım diye bilmiyorum, değerlendiremedik.
Bugün 23 Haziran, test yaptım çatladıgini gördüm. Değerlendireyim akşam.

X