Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah öyledir bi de başıma kist çıkmaz umarım valla bilinç altı tepki veriyo burada kim ne yaşıyorsa başıma geliyo sonra ki ay inanılır gibi değil
Bebiş yapıcaz diye başımıza gelmeyen kalmadı valla ben de hayret ediyorum kendime çok özeniyorum şu evlenir evlenmez 1 kerede hamile kalanlara valla

Bebiş yapıcaz diye başımıza gelmeyen kalmadı valla ben de hayret ediyorum kendime çok özeniyorum şu evlenir evlenmez 1 kerede hamile kalanlara valla
Valla sorma Bnde çok özeniyorum 1 senedir 1 tüp bebek parası döktüm takviyelere doktor ve ilaçlara keşke hiç bişey kullanmadan parayı biriktirip tüp bebek yaptırsaydım hem bu kadar beklemezdim hemde sonuçsuz kalmazdım çok üzülüyorum şu hallerimize Allah yardımcımız olsun

Amin inşallah cnm

Güzelik merkezine üniversite döneminde gittim ama staj falan varken devam edemedim 4 seans gittim o da düzensiz oldu. Orda da hamilelere ve emzirenlere yapmıyorlardı
Onlarda ki cihazlar ev tipi cihazlardan daha güçlü ışınlara sahip olabilir, ben biraz pinpirikliyim galiba doktor kesinlikle sıkıntı yok yaptırabilirsin dese bile ben yaptıramazdım sanıyorum

Günaydın hayır düşük değil geçen ay bi Arkadaşın 3 lerde çıktı gebeydi yani ben çok inanmıyorum progesteron testine benim 17 lerde çıktı da noldu hamile felan değilim yani

Merhaba canım nasılsın? Bende bugün evime döndüm yarın baktırayım progesteron diyorm bakalım ne olur çıkar

Aynen canım ben unutmuşum bu bebiş işlerini .ikinci çocuk diye olaya girdim şimdiden hsg kan testi amh di Dr kontrolü derken 2-3 bin TL harcadım nerdeyse .valla elimden geleni yapım da gerisi kısmet diyorum artık

Bazi insanlara ne aceleniz var evlenir evlenmez dogurmayin demek istiyorum offf sinir bozucu

Çok doğru ama hiç birşey yaşamadan çoluk çocuk giriyor işin içine bende karşıyım bu duruma ben çok bebişim olsun istiyorum ama bazende diyorm bitecek bu özgürlük

Aynen canım ben unutmuşum bu bebiş işlerini .ikinci çocuk diye olaya girdim şimdiden hsg kan testi amh di Dr kontrolü derken 2-3 bin TL harcadım nerdeyse .valla elimden geleni yapım da gerisi kısmet diyorum artık
Kısmet tabi ama bizde henüz hiç bebek olmayınca ister istemez üzülüyorum inşallah hepimize nasip olur çabalarımızın karşılığını alırız

Aklım sende bakalım sonuç ne olcak tatil nasıldı bn iyiyim şükür daha yumurtlama beklyrm icraat yok

Çok güzeldi canım gezmekten canım çıktı desem yeri Trabzon alt üst ettim köşkler kiliseler derken evi buldum bugün. Sonuç hayırlısı olsun pazartesi rapor çıkartacağım. Tekrar gezmeye bu sefer annemlerin oraya gideceğim durmak yok

Kaçıncı günün ki olmadı yumrtlama canım?

Henüz 8. Gün ben 14. Günden önce görmem zaten yumurtlamayı perşembe günü doktora gidicem mecburi gitmcm diye direnmiştim ama akıntım var kahverengi. Şekilde ve çok sancım var senin bu ay tutmazsa aşılama olcak o zamn desene

Çok doğru ama hiç birşey yaşamadan çoluk çocuk giriyor işin içine bende karşıyım bu duruma ben çok bebişim olsun istiyorum ama bazende diyorm bitecek bu özgürlük
anacım 2 senedir zaten pandemiden özgürlük mü kaldı doğsa 1 yaşını geçmişti bebek :)))))))))) Neyse yinede şükür Allah biliyodur zamanını . BAna nöbetçi doktor dedi ki sen yaşlı değilsin üzülme 45-46 yasında gebe hastalarım var dedi moral oldu bana :))) ama yınede oadar beklemem insallah hahaha

benden de bi selam çaksaydın memelketime :))

Kızlar dün pik ti değerlendirdim bugün değerlendirmeden yarın çatlayınca değerlendirsem nasıl olur acaba

Eklentiler

• 20210622_180735.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 20210622_180730.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…