Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa😂Kimsenin başına gelmedi mi benim gecikmem olunca deneme sonrası hemen sökülürdüm demek ki öyle denk geliyormuş, gecikince eşime "hadi" diyordum ben🙈
Benim başıma gelmedi canım belki gelen vardır bilmiyorum 😀ben şeye çok güldüm detaylı anlatmak zorunda kalmışsın ya istemsizce 🤣🤣🤣

Yaa😂Kimsenin başına gelmedi mi benim gecikmem olunca deneme sonrası hemen sökülürdüm demek ki öyle denk geliyormuş, gecikince eşime "hadi" diyordum ben🙈
Beni banyo yapmak tetikliyordu banyodan sonra sokuluyordum. Simdi de yapacm sokulsn die😁

Benim başıma gelmedi canım belki gelen vardır bilmiyorum 😀ben şeye çok güldüm detaylı anlatmak zorunda kalmışsın ya istemsizce 🤣🤣🤣
Ya anlatılmıyor ki Yusra-61 Yusra-61 da öyle yazınca kahkaha attım önce sonra nasıl açıklasam ki diye düşündüm neyse 🙈

Artık bir dahaki ay basliycam . Dr bu ay yumurtlaman olmuş dedi önümüzdeki ay dedi ama çok isteksizdi sanki her Dr sevmiyor galiba takip olayını
Canım Dr düşmek önemli dediğin gibi umutlarinda değil 8ay önce gittiğim Dr benim 8ayima mal oldu maalesef şimdi iyi araştırıp buradan bulduğum Dr devam ediyorum emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

Kızlar size birşey sorucam. Ben geçen yazdan beri kendimde şunu gözlemledim, mesela akşam bir konu hakkında konuşuyoruz ve o beni üzen veya etkileyen birşeyse gece rüyamda mutlaka o konuyla alakalı birşeyler görüyorum. Uyku kalitem düşüyor, konuşulan konular birbiriyle saçma şekilde bağlantılı olarak rüyama giriyor. Bilinç altım mı etkileniyor bilmiyorum. Nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Sizlerde de oluyor mu?

Ayni durumdayiz cnm bgn adet gunum adet akintilarm geldi bilr adet olacam adetin 3. Gunu falan giderm doktora ben
Ayni gunmus benimde bugun geldi
Yani aslında net soramadım 🙈 yeni sperm tabi ki bişey yapmaz ama pat küt pat küt zarar gelir mi diyemedim 😄 adete yakın beraber olunca kanamam erken oluyordu hep
Valla senle ne kadar benziyoruz,sormaya cesaret edemediğim sorular😁 gebeliği öğrendikten sonra önermiyorlar çünkü gebeliği öğrenmeden bırakamayiz dimi🥴
Ben bugün yaptım kuzum, buraya da attım. Çok değişik çapraz bi çizgi çıktı şaka gibi 😃
Bu işte bir gariplik var. Diğer kizlarinkini görmesem hamissin derdim.
Kızlar size birşey sorucam. Ben geçen yazdan beri kendimde şunu gözlemledim, mesela akşam bir konu hakkında konuşuyoruz ve o beni üzen veya etkileyen birşeyse gece rüyamda mutlaka o konuyla alakalı birşeyler görüyorum. Uyku kalitem düşüyor, konuşulan konular birbiriyle saçma şekilde bağlantılı olarak rüyama giriyor. Bilinç altım mı etkileniyor bilmiyorum. Nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Sizlerde de oluyor mu?
Evet ve çoğunu hatırlıyorum kafam şişmiş uyanıyorum. O yüzden yatmadan hararetli konuşmalara hiiç gerek yok.

Ayni gunmus benimde bugun geldi

Valla senle ne kadar benziyoruz,sormaya cesaret edemediğim sorular😁 gebeliği öğrendikten sonra önermiyorlar çünkü gebeliği öğrenmeden bırakamayiz dimi🥴

Bu işte bir gariplik var. Diğer kizlarinkini görmesem hamissin derdim.

Evet ve çoğunu hatırlıyorum kafam şişmiş uyanıyorum. O yüzden yatmadan hararetli konuşmalara hiiç gerek yok.
Gerçekten uyumadan önce kimseyle konuşmak istemiyorum eşim ve annem dışında yoksa saçma sapan rüyalar görüyorum

Bende konuşma değil de müzik beynimde dönüyor. Gece yatmadan instagramda vs takılırsam orada duyduğum herhangi bir müzik sabaha kadar beynimde dönüyor ve sanki hiç uyuyamıyorum 2 aydır daha şiddetli yaşıyorum can sıkıcı 😂 hiçbir şey dinlemesem tvdeki bir reklam müziği çalıyor

Evet kizlar benim kirmizilar tam zamaninda geldi.onca pikler koyular derken sacma sapan bir ayin daha sonuna geldim. Biraz tukendgmi hissediyorm. Bu ayki testler beni cok yordu. Biraz kendimi dinlemeyi dusunuyorm

Evet kizlar benim kirmizilar tam zamaninda geldi.onca pikler koyular derken sacma sapan bir ayin daha sonuna geldim. Biraz tukendgmi hissediyorm. Bu ayki testler beni cok yordu. Biraz kendimi dinlemeyi dusunuyorm
hayırlısı olsun canım benim. daha vakti var demek ki. allah en güzel şekilde ve en en kısa zamanda nasip etsin sana inşallah. sana ve tüm bebek isteyenlere..

hayırlısı olsun canım benim. daha vakti var demek ki. allah en güzel şekilde ve en en kısa zamanda nasip etsin sana inşallah. sana ve tüm bebek isteyenlere..
Amin cnm hepimize insallh. Cocuk olmasindan ziyade surec yordu beni. Gecen aylar yumurtalama iki gun sonra catlama bitti butun ay kafam rahat bu ay zordu yaa

Ben bi ara hayal mi gerçekmi oldu gördüğüm şey ayırt edemiyordum çok şükür o geçti ama ayni durumlar var bisey konuştuk ettik bide rüyada yada hayal olarak onu görüyorum her gece olmasada 😕

X