Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiç sevmiyorum da ertele ertele nereye kadar deyip gttim.yasim 30, hatta Eylül'de 31 ilk olucak inşallah nasip olursa.
Valla bu siteye giriş yapmak hata oldu. Alt tarafi sevişecektik hemen bebeğimiz olacaktı şimdi görüyoruz ki yolumuzda ne handikaplar var. Hayırlısı valla

bende anlamadım ki niye böyle olduk eğer doktora gidersen sor bakalım. ben mesaj attım doktoruma testlere pek güvenme sen gün aşırı devam et yazdı.
sen gebelik yok diyorsun da canım neye göre yok diyon. ilk yumurtlamaya göre mi? belki ikinci çatlama tuttu. ikinci çatlamanın üzerinden 14 geçti mi ki?

Gecti gecti de benm testler birkac defa siliklesti o yuzden kac catlama oldu ben anlamadm ama vucudumda hiseetgm ve testte denk glen 8 haziran onun ustunden de baya gecti degerlendiremdk zaten esim yoktu. Sonrasindakiler catlama kadr silsiklesmedi . Test yaptm cnm negatif o kadr zamanda cikardi illaki

Doktora gittim sabah canım yumurtalarım çatlamış estrofemi bırakmamı söyledi. Salı perşembe değerlendirip regl geçilmesini bekleme aşamasına geçicem inşallah
Dr lar pek yumurta takibi falan yapmak istemiyor galiba ben buggun gittim ben söyledim önümüzdeki ay başlayalım dedi ama pek sallar gibi geldi bana

Benm doktor da catlama oldugu gun testte sadece gelisen guzel yumurtalarn var catlama yok demisti

Ben de bugün gittim iyi dedi hatta regl de muayene olduğumda bı sürü kist demişti bugün Dr kist falan yok dedi iyi dedi ama işte miyon var dedi
İnsallh ben de adetle atarm ya bir de onun icin dogm kontrol hapi veriyorlarmis kac ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…