Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esraaa sana alttan muayenede yumurta rezervlerinle ilgili bir şey demediler mii?

Bende 10 ay dedim esim 1 yıl deseydin dio korktum dedim

0.90 amh mi? Alttan muayene ettiklerinde bir sey demisler miydi rezerv ile ilgili?

0.90 amh mi? Alttan muayene ettiklerinde bir sey demisler miydi rezerv ile ilgili?
Evet amh 0.90. sagda 3 4 yumurta solda 45 yumurta dedi herşey normal dedi doktor.amh sonucu çıkınca bence şaşırdım.nasil yorumlayacak gidince gorecegim.hormonlarimda gayet normal cikdi bak atayım hatta.

Eklentiler

• IMG_20210611_210714.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 29
Evet canım. Bana çünkü direkt onunla illgili bilgi vermişti. Yine de test gerekiyor mu acaba? Annem 40 yaşının başlarında menopoza girmiş
Benim de babaannem 38 yaşında girmiş menapoza ama 5 yasayan çocuğu var ölenler hariç ondan araştır sende canim irsi oluyor kuzenim halalarına çekmiş erken menapoz ve rahîm ters mis 7 yıl sonra tup bebeğe başladılar erken tedavi onemli

Prolaktin düşük çıkmış canım senin ama dediğin gibi ilaçtandır ilacın bitti mi? hamilelikte önemi ne bilmiyorum açıkçası benim reglin 3. günü 15.10 çıkmış

Hormonlar gayet guzel peki adet döngün nasıl canim yumurtlama testi yaptin mı peki
Adet döngümde düzenli 28 27 bazen 29 gün bunun dışına pek çıkmam.lh testide yapıyorum yumurtlamayı catlamayi görüyorum hatta dün yumurtlamayı gördüm bugün çatladı.zaten anlıyorum da kendimi ben artık akıntım dan ateşimden falan.ama gel gelelim amh düşük cikdi vardır bir sebebi mutlaka göreceğiz bakalım neymiş.

Evet amh 0.90. sagda 3 4 yumurta solda 45 yumurta dedi herşey normal dedi doktor.amh sonucu çıkınca bence şaşırdım.nasil yorumlayacak gidince gorecegim.hormonlarimda gayet normal cikdi bak atayım hatta.
Hormonlar iyi görünüyor ben hala hormon testi yaptirmadim. Doktora gitmek sevmiyorum. Senin yaş kaçtı? İlk bebek mi olacak?

Hormonlar iyi görünüyor ben hala hormon testi yaptirmadim. Doktora gitmek sevmiyorum. Senin yaş kaçtı? İlk bebek mi olacak?
Bende hiç sevmiyorum da ertele ertele nereye kadar deyip gttim.yasim 30, hatta Eylül'de 31 ilk olucak inşallah nasip olursa.

senin nasıl oldu testlerin o konuşmamızdan sonra canım. ben uzun bi süre gideremedim buralara. yazışmaları kaçırmış olabilirim
Benm baya koyu oldu hala koyu seninmi yumurtalarin ust uste buyudugu icindr benmkini anlamadim. İki defa catlama gordum o yuzden kist de diyemiyorm gebelk de yok adetimi bekliyorm 3. Gun baska doktora gidecm klomen kullanmayacm tamamen dogal deneyecm bu ay takviye almayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…