Tşkler cevabınız için, ama benim tahlil enabıza düşmemiş onu anlayamadım özel hastanede yaptırmıştım sonucu gidip direk almak zorunda kaldımE 2 kistim varken tam 973e çıkmıştı kistim patladı şimdi 200 e düştü yüksek ama ben yine de seviniyorum 973e göre hiçbişey ama hamileliğe etkisi ne olur onu bilmiyorum açıkçasıe nabızdan tahlillerim kısmından arayıp karşılaştırma yapabiliyorsun bak benim ki bu şekilde
Yok canım kullanmadım ama öncesinde soğan kürü yaptım ondan olabilirmiki bilemedim, adetim 11 gün gecikince bende onu içeyim söker diye, bilmiyorum biraz moralim bozuldu e2 yeBenim 3. Gün testinde 40 çıkmıştı, ama klomen kullandıktan sonra iki hafta geçince 1700 küsür çıktı. Klomen vs kullanınca değer yükseliyor, kullandın mı?
Aaa üst üst e pik olursa kist mi sebeptir
Benim ki 28 30 gün arası oluyo yumurtlama dan 17 gün sonra regl oluyorum açıkçasıHayir erken yumurtluyorum adetim one geliyor hep diyorum ya=) bu adet günlerim 28 güne birden 25 26 ya geliyor hep regl
11. Günüm bende 3 deb sonra yaparım kahvaltı yeni yapıyorum anca susuz kalıcam etcemdeYumurta aki gibi kocaman akintilarim oluyor acep yumurtlamam gene one mi geldi bugün 10.gunum teste baslayim bari öğlen 2 gbi test aatalim=)
Canım çok dikkatli kullan karaciğer enzimlerime zarar verebiliyor trensyold a yorumlarda ve burda ki kullananlarda o uyarıyı çok gördümKızlar çakışır suyu nasıl kullanılıyor? Bilgisi olan var mı
Burda bikaç kişide kist yapmıştı iyice araştırmadan kullanma benceKızlar çakışır suyu nasıl kullanılıyor? Bilgisi olan var mı
Kendim için değil eşim için canımBurda bikaç kişide kist yapmıştı iyice araştırmadan kullanma bence
Ben kullanmayacağım eşim için, böbrek taşına iyi gelir diye aktar vermiş aslında sperm vs için almadık ama ona da faydası olduğunu biliyorum. Sadece nasıl kullanılır emin olamadıkCanım çok dikkatli kullan karaciğer enzimlerime zarar verebiliyor trensyold a yorumlarda ve burda ki kullananlarda o uyarıyı çok gördüm
Toz mu şu mu vermiş şu ise 3 1 ini var daha koyuyorlar üzerine su koyup içiyorlardı toz ise aslan pençesi gibi demleme usulü yapıyolar diye biliyorum ama çok yüklenince karaciğer değerlerini bozuyor canim kontrollü kullansinBen kullanmayacağım eşim için, böbrek taşına iyi gelir diye aktar vermiş aslında sperm vs için almadık ama ona da faydası olduğunu biliyorum. Sadece nasıl kullanılır emin olamadık
Canım sen degerlendir yarın belki pik olabilir ❤gayet eşit cıkmış kirmizilarAdetim 10.gunu sabah yaptım bu şekilde çıktı lh testi . Sanırım daha var yumurtalamaya demi.sabah ilk idrar dan sonra bekledim yemeden içmeden iki saat sonra ikinci idrarla yaptım .geçen ay hep silikti ilk kez sabah bu şekilde yaptım .
10. Gun canimCanım ben ovülasyon kullanmıyorum bu ay doktor takip etti boyutlarınıAdetin kaçıncı günü bugün?
Senin döngün 28 gün falandı değil mi? Doktor bana 25 günlük döngüm için "muhtemelen 13. günde yumurtan çatlar" demişti.Sen bugünden sonrasını ya da yarından sonrasını değerlendirmeye başla canım10. Gun canim
Ya bu yaz günü 2 saat sıvısız kalmak çok zor oluyor ya11. Günüm bende 3 deb sonra yaparım kahvaltı yeni yapıyorum anca susuz kalıcam etcemde
Çatlama bazen uzun olablyr ama seninki çatlamamış hala canım bence.Kızlar testim 3 gündür pik.
Bugün reglin 23.günübakar mısınız?
Selizay @Gizemsu07 Margee @yeshll Yusra-61 @Yoncamirr Maviesra H HTCNM