Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de hep erken oluyorum acaba sıkıntı mı kiz?
Ben 12 ve 14m günlerde oluyorum bu Ay nolcak bilmiyorum vala 10.gundeyim şuan daha bir şey yok ortada ama 14. Günü tib dünyası yumurtlama olarak kabul ediyor 1 2 gun erken 1 2 gun gec olmasi normal bence ama çok geç yumurtlamalar için pko vs olabilirsin deniliyor. Senin yumurtlama ne zamanlar oluyo

Hahhah kızz belli mi olurrrr 23. Gün hala pik olması tuhaf ama daha yeni çatlayacaksa 14 gün sonra adet olucan o zamanda döngün uzar 😀 bu aralar çok pozitifimm kız
Ya cidden şu döngü uzaması çok can sıkıcı bişey yaa, resmen ilk 23 gün boşa yiyor üstğnr ekle 14 37.gün falan adet oluyorsun o mantıkla 🤦

Ben 12 ve 14m günlerde oluyorum bu Ay nolcak bilmiyorum vala 10.gundeyim şuan daha bir şey yok ortada ama 14. Günü tib dünyası yumurtlama olarak kabul ediyor 1 2 gun erken 1 2 gun gec olmasi normal bence ama çok geç yumurtlamalar için pko vs olabilirsin deniliyor. Senin yumurtlama ne zamanlar oluyo
28. 27. Günlerdi 2 aydır 25 26da oluyorum=/

Adetin 2. Günü yaptım 268 çıkmış e2 değerim
Fsh 3.1
Lh 7.27
Tsh 1.64
Prolaktin 23.25 değerlerim nasıl peki e2 kafama takıldı
E 2 kistim varken tam 973e çıkmıştı kistim patladı şimdi 200 e düştü yüksek ama ben yine de seviniyorum 973e göre hiçbişey ama hamileliğe etkisi ne olur onu bilmiyorum açıkçası 🤷‍♀️ e nabızdan tahlillerim kısmından arayıp karşılaştırma yapabiliyorsun bak benim ki bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_20210619-021507.png
    Screenshot_20210619-021507.png
    103,3 KB · Görüntüleme: 19
Aman kuzum havuç ye bak çatlama göremezsen hemen doktora git kistle uğraşmak çok yorucu ne çektim kaç aydır bende kiste dönüşmesine izin verme hemen git hastaneye çok ağrım var de kistim mi var acaba de baksınlar çatlamadıysa iğne verir aylarca uğraşmasın Allah korusun 😘
Aaa üst üst e pik olursa kist mi sebeptir 🙄🙄😏

Benim arkadasimda oyle kaza oldu dedi nasil dedim . Kondom kullaniyorduk artik delindi mi patlamadi mi bilmem hamile kaldim dedi. Sonra kendime hayatta basarilar diledim🤪
Dün akşam tanık olduğum bir olay kadın 3 yılda 3 çocuk doğurmuş biri daha 40 li bebe ve babasi 4. yü istiyor 😃😃😃😃 kadının tek görevi çocuk doğurmak onlara nasıl gelecek vaad edecekse adamın doğru düzgün işi yok 😏😏😏 bizde bir tane için cebellesiyoruz o vitamin bu pozisyon yat kalkma abdest sabah al 😏😏😏😏

Yumurta aki gibi kocaman akintilarim oluyor acep yumurtlamam gene one mi geldi bugün 10.gunum teste baslayim bari öğlen 2 gbi test aatalim=)

X