Hahhah kızz belli mi olurrrr 23. Gün hala pik olması tuhaf ama daha yeni çatlayacaksa 14 gün sonra adet olucan o zamanda döngün uzarHamile misin diye diye beni bu ay hamile çıkartcan sonunda adelnaz
Yapıştır bir testKızlar bişi dicem bugün benim bat günüm . Ama gelen giden yok hiç belirtimde yok ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı . Yumurtlama dönemini hiç değerlendiremedik ama içimede şüphe düştü yaa
Sabah yapıcamYapıştır bir test
Ben 12 ve 14m günlerde oluyorum bu Ay nolcak bilmiyorum vala 10.gundeyim şuan daha bir şey yok ortada ama 14. Günü tib dünyası yumurtlama olarak kabul ediyor 1 2 gun erken 1 2 gun gec olmasi normal bence ama çok geç yumurtlamalar için pko vs olabilirsin deniliyor. Senin yumurtlama ne zamanlar oluyoBen de hep erken oluyorum acaba sıkıntı mı kiz?
Ya cidden şu döngü uzaması çok can sıkıcı bişey yaa, resmen ilk 23 gün boşa yiyor üstğnr ekle 14 37.gün falan adet oluyorsun o mantıklaHahhah kızz belli mi olurrrr 23. Gün hala pik olması tuhaf ama daha yeni çatlayacaksa 14 gün sonra adet olucan o zamanda döngün uzarbu aralar çok pozitifimm kız
Ay mujdeli haber ise etiketle beni gormem falanSabah yapıcamnasıl bi umutsa bendeki de bu ay o kadar saldım ki akşamüstü bakıyım dedim ne zaman adet olacakmışım bugünmüş meğer
Uzamaz inşallah o kadarYa cidden şu döngü uzaması çok can sıkıcı bişey yaa, resmen ilk 23 gün boşa yiyor üstğnr ekle 14 37.gün falan adet oluyorsun o mantıkla
Kız mümkün değil yumurtlamadan günler önce ilişki oldu ama işte bi umutAy mujdeli haber ise etiketle beni gormem falanAllahım inşallah nasip etmiştir yaaa
Kuzu sen kaç yaşındasın? Bu ay olursa hiç şaşmamKız mümkün değil yumurtlamadan günler önce ilişki oldu ama işte bi umutetiketlemek ne demek ana haberde görürsün mutlaka beni
33 yaşındayım canımKuzu sen kaç yaşındasın? Bu ay olursa hiç şaşmam
Bu arada 3 gündür avakado yiyorum, sevmeye başladım. Bol limon ve tuzluuUzamaz inşallah o kadar
28. 27. Günlerdi 2 aydır 25 26da oluyorum=/Ben 12 ve 14m günlerde oluyorum bu Ay nolcak bilmiyorum vala 10.gundeyim şuan daha bir şey yok ortada ama 14. Günü tib dünyası yumurtlama olarak kabul ediyor 1 2 gun erken 1 2 gun gec olmasi normal bence ama çok geç yumurtlamalar için pko vs olabilirsin deniliyor. Senin yumurtlama ne zamanlar oluyo
E 2 kistim varken tam 973e çıkmıştı kistim patladı şimdi 200 e düştü yüksek ama ben yine de seviniyorum 973e göre hiçbişey ama hamileliğe etkisi ne olur onu bilmiyorum açıkçasıAdetin 2. Günü yaptım 268 çıkmış e2 değerim
Fsh 3.1
Lh 7.27
Tsh 1.64
Prolaktin 23.25 değerlerim nasıl peki e2 kafama takıldı
Aman kuzum havuç ye bak çatlama göremezsen hemen doktora git kistle uğraşmak çok yorucu ne çektim kaç aydır bende kiste dönüşmesine izin verme hemen git hastaneye çok ağrım var de kistim mi var acaba de baksınlar çatlamadıysa iğne verir aylarca uğraşmasın Allah korusunKızlar testim 3 gündür pik.
Bugün reglin 23.günübakar mısınız?
@Selizay @Gizemsu07Margee @yeshll Yusra-61 @Yoncamirr Maviesra H HTCNM
Canım havuç tüket inşallah başka birseyden böyle kırmızı çıkıyordur bugün yine yap ne cikicak bakalimKızlar testim 3 gündür pik.
Bugün reglin 23.günübakar mısınız?
@Selizay @Gizemsu07Margee @yeshll Yusra-61 @Yoncamirr Maviesra H HTCNM
Aaa üst üst e pik olursa kist mi sebeptirAman kuzum havuç ye bak çatlama göremezsen hemen doktora git kistle uğraşmak çok yorucu ne çektim kaç aydır bende kiste dönüşmesine izin verme hemen git hastaneye çok ağrım var de kistim mi var acaba de baksınlar çatlamadıysa iğne verir aylarca uğraşmasın Allah korusun
Sende geç yumurtluyon ozaman adet döngün gecikiyordur kaç gun de regli oluyon peki28. 27. Günlerdi 2 aydır 25 26da oluyorum=/
Dün akşam tanık olduğum bir olay kadın 3 yılda 3 çocuk doğurmuş biri daha 40 li bebe ve babasi 4. yü istiyorBenim arkadasimda oyle kaza oldu dedi nasil dedim . Kondom kullaniyorduk artik delindi mi patlamadi mi bilmem hamile kaldim dedi. Sonra kendime hayatta basarilar diledim
Hayir erken yumurtluyorum adetim one geliyor hep diyorum ya=) bu adet günlerim 28 güne birden 25 26 ya geliyor hep reglSende geç yumurtluyon ozaman adet döngün gecikiyordur kaç gun de regli oluyon peki