Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amaaaan sabah bir konu okudum, korunuyormuş arkadaş bir ilişkide hafif kaçak olmuş, erken testte silik çizgi çıkmış hamile miyim diyordu bavulumu topladım ıssız adaya gidesim var ulen
Benim arkadasimda oyle kaza oldu dedi nasil dedim . Kondom kullaniyorduk artik delindi mi patlamadi mi bilmem hamile kaldim dedi. Sonra kendime hayatta basarilar diledim

He sen dun ondan dedin biz degeelendiremeyecz die. Allah seni kaynanaya kizip yumrtlamayi mi kaciracaktin

Sen de bu ayki testzedelerdensin cnm testlee artk cozuttu.
Benim bu ay çok garip oldu ya, regl bitiminin ertesi günü yani 7.test çok koyuydu sonra silikleşti, 13.test yine pike yakındı ertesi gün silikleşti, 21.test t ve c eşit, 22 ve 23.testler pik
Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah

He sen dun ondan dedin biz degeelendiremeyecz die. Allah seni kaynanaya kizip yumrtlamayi mi kaciracaktin
Dün feciii bi toptan patlama yaşadım. Benim bi huyum var haklı da olsam haksız da olsam asla eşime karşı bir adım atmıyorum. Bu kötü bir huy biliyorum. Neyse ki eşim tatsızlığı seven biri değil, hemen gelip tamam sen haklısın konuşalım diyip özür diler. Yoksa işim zor bu inatla valla

He iste biz tavuklastik artik 3 defa yumrtladik.,kistten olsa catlama hic olmaz siliklesmez. Benm bugun tekrar siliklesti

Bizde de durumlar o sekilde cozuluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…