Aynen cnm gorevi bitirmenin verdigi rahatlik dimiBazılarının maşallahı var tabii ama artık böö geldi bize ilişkiden yumurtlama dönemi bitince bi rahatlık geliyo bize
Benim arkadasimda oyle kaza oldu dedi nasil dedim . Kondom kullaniyorduk artik delindi mi patlamadi mi bilmem hamile kaldim dedi. Sonra kendime hayatta basarilar diledimAmaaaan sabah bir konu okudum, korunuyormuş arkadaş bir ilişkide hafif kaçak olmuş, erken testte silik çizgi çıkmış hamile miyim diyordubavulumu topladım ıssız adaya gidesim var ulen
Hayır canım yokPcos yoktu dimi sende?
He sen dun ondan dedin biz degeelendiremeyecz die. Allah seni kaynanaya kizip yumrtlamayi mi kaciracaktinEvet anlık öfkeleniyorum, konuşmaya gelince bıdı bıdı hiç susmazlar. İşe gelince kaçarlar
Neyse ki eşim benim hakkımı hiç yemez, yedirtmez. Dün ben biraz söylenince eşim sinirlendi, tavır yaptım konuşmadım yarım saat içinde geldi özür diledi. Yumurtlama dönemindeyim moralimi hiç bozmıcam onlar için.
Kist olmasın dikkat et kontrole git iğne vursunlar büyüdüyseHayır canım yok
Offf hemdee nasılllAynen cnm gorevi bitirmenin verdigi rahatlik dimi
Benim bu ay çok garip oldu ya, regl bitiminin ertesi günü yani 7.test çok koyuydu sonra silikleşti, 13.test yine pike yakındı ertesi gün silikleşti, 21.test t ve c eşit, 22 ve 23.testler pikSen de bu ayki testzedelerdensin cnmtestlee artk cozuttu.
Pazartesi ancak gidebilirim, ozamana kadar bakalım silikleşme olacak mıKist olmasın dikkat et kontrole git iğne vursunlar büyüdüyse
Dün feciii bi toptan patlama yaşadım. Benim bi huyum var haklı da olsam haksız da olsam asla eşime karşı bir adım atmıyorum. Bu kötü bir huy biliyorum. Neyse ki eşim tatsızlığı seven biri değil, hemen gelip tamam sen haklısın konuşalım diyip özür diler. Yoksa işim zor bu inatla vallaHe sen dun ondan dedin biz degeelendiremeyecz die. Allah seni kaynanaya kizip yumrtlamayi mi kaciracaktin
Ay Allah korusun, gitsem mi acaba? Belki giderim bi yarın testin durumuna bakayım, doktorumu ararım hastanedeyse giderim.Cumartesi özeller açık oluyor, o zamana kadar kistleşirse sıkıntıA R Y A
He iste biz tavuklastik artik 3 defa yumrtladik.,kistten olsa catlama hic olmaz siliklesmez. Benm bugun tekrar siliklestiBenim bu ay çok garip oldu ya, regl bitiminin ertesi günü yani 7.test çok koyuydu sonra silikleşti, 13.test yine pike yakındı ertesi gün silikleşti, 21.test t ve c eşit, 22 ve 23.testler pik
Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah
Bizde de durumlar o sekilde cozuluyrDün feciii bi toptan patlama yaşadım. Benim bi huyum var haklı da olsam haksız da olsam asla eşime karşı bir adım atmıyorum. Bu kötü bir huy biliyorum. Neyse ki eşim tatsızlığı seven biri değil, hemen gelip tamam sen haklısın konuşalım diyip özür diler. Yoksa işim zor bu inatla valla
Hamile misin diye diye beni bu ay hamile çıkartcan sonunda adelnaz23. Gün mü kız nerdeyse adet olucan hala çatlamadı mı ayyy yoksa hamilemisinnnnnn