Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 gün geçmeden bir şey kullanma gelir canım.

Millet regle 5-6 gün kala hamile olduğunu öğreniyor, ben daha yeni yumurtlama görüyorum. Pazartesine kadar bekliycem, böyle devam ederse gidicem. Seninde akıntı geldiyse birkaç güne yumurtlama olur
Hormonlara en son ne zaman baktirdin canim iyice güzelcene baksın doktor belki bebiş haberi gelir test yapsan regl yakında

Millet regle 5-6 gün kala hamile olduğunu öğreniyor, ben daha yeni yumurtlama görüyorum. Pazartesine kadar bekliycem, böyle devam ederse gidicem. Seninde akıntı geldiyse birkaç güne yumurtlama olur
Cnm benm arkdsm adetten bir gun onceki iliskiyse gebe kaldi sen degerlandr. Mutlaka

Canım bende kullanıyorum 4 gündür yarın tekrar kontrole gidecem. Doktorunu arayıp sorma imkanın varsa sor bence çünkü buradan alacağın bilgi tam sağlıklı olmaz diye düşünüyorum

Canım bende kullanıyorum 4 gündür yarın tekrar kontrole gidecem. Doktorunu arayıp sorma imkanın varsa sor bence çünkü buradan alacağın bilgi tam sağlıklı olmaz diye düşünüyorum
Yarın arayacağım ulaşamazsam mutlaka giderimSana ne için verdi canım? Duphaston ile birlikte mi verdi sen nasıl kullanacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…