10 gün geçmeden bir şey kullanma gelir canım.Kızlar cuma günü adet olmam gerekiyodu hala bişey yok dün test yaptım hayaletin hayaleti bile çizgi yok zaten bu ay gebelik imkansız gibi bişey. İnanılmaz gerginim resmen ateş küpüyüm adetimin sökülmesi için ne yapmam lazım bu arada perşembe aşı oldum galiba o geciktirdi ilk gün bişey yoktu ama 2 gündür de midem bulanıyo yan etkileri yeni yeni çıkıyo bende
Tamam ,bi an önce gelsin sürekli pedle dolaşıyorum bu sıcakta10 gün geçmeden bir şey kullanma gelir canım.
Kız niye pedle geziyon gelince anlar takarsın zaten pişersinTamam ,bi an önce gelsin sürekli pedle dolaşıyorum bu sıcakta
Günaydın canımBu babalar gününde de güzel haberler vermeyenlere selam olsun
Ya bende gelince öyle damla damla gelmiyo birden çok geliyo kayınpederimle falan yanyanayız onun yanında kazaya kurban gitmek istemiyorumKız niye pedle geziyon gelince anlar takarsın zaten pişersin
Hormonlara en son ne zaman baktirdin canim iyice güzelcene baksın doktor belki bebiş haberi gelirMillet regle 5-6 gün kala hamile olduğunu öğreniyor, ben daha yeni yumurtlama görüyorum. Pazartesine kadar bekliycem, böyle devam ederse gidicem. Seninde akıntı geldiyse birkaç güne yumurtlama olur
Basma yaramıza basmaaaaBu babalar gününde de güzel haberler vermeyenlere selam olsun
Ben öyle gerginim ki hiç aklıma bile gelmiyo heran evdekileri gırtlaklayabilirimBasma yaramıza basmaaaa
Cidden kizzzz nerede
Aman aman dikkat et kizzBen öyle gerginim ki hiç aklıma bile gelmiyo heran evdekileri gırtlaklayabilirimkendimi yatak odasına kapattım yoksa kavga edicem
Regl oldu ya, Yumurtlama dönemi başlar lh testleri atmaya
Catlar insallh ya stres yapma. Birden fazla yumurta buyunce de olabiliioAlıp başımı nerelere gidem
Cnm benm arkdsm adetten bir gun onceki iliskiyse gebe kaldi sen degerlandr. MutlakaMillet regle 5-6 gün kala hamile olduğunu öğreniyor, ben daha yeni yumurtlama görüyorum. Pazartesine kadar bekliycem, böyle devam ederse gidicem. Seninde akıntı geldiyse birkaç güne yumurtlama olur
Cnm hayrli haberlerini aliriz insallhEvet çatladı canım. Böyle oldideğerlendirmeler de tamam
Canım bende kullanıyorum 4 gündür yarın tekrar kontrole gidecem. Doktorunu arayıp sorma imkanın varsa sor bence çünkü buradan alacağın bilgi tam sağlıklı olmaz diye düşünüyorumKızlarr Estrofem kullandınız mı hiç? Rahmi kalınlaştırmak için reçete edildi ama kaç gün kullanmam gerektiği muallakta kaldı
10 gün kullandıktan sonra duphaston içeceksin dedi ama diğerini içmeye devam et ya da bırak demedi.Hamilelik yoksa rahim çok kalınlaşır ve adet olamam diye korkuyorum
Yarın arayacağım ulaşamazsam mutlaka giderimCanım bende kullanıyorum 4 gündür yarın tekrar kontrole gidecem. Doktorunu arayıp sorma imkanın varsa sor bence çünkü buradan alacağın bilgi tam sağlıklı olmaz diye düşünüyorum
2 ay önce baktırdım hepsi normaldi canımcım. Hadi inşallahHormonlara en son ne zaman baktirdin canim iyice güzelcene baksın doktor belki bebiş haberi gelirtest yapsan regl yakında
Değerlendiriyorum canım. Regl olana kadar değerlendirme yapcam bu ayCnm benm arkdsm adetten bir gun onceki iliskiyse gebe kaldi sen degerlandr. Mutlaka