Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görünürde çok da yok gibi iki üç güne sankim

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Gün aşırı derken hergun mu 1 gun ilişki 1 gün boş mu oluyor

28 30 arası değişiyor canim benim döngü teste devam bakalim

Ya bu yaz günü 2 saat sıvısız kalmak çok zor oluyor ya bu saat olmuş hala test yapamamış. Neyse yarım saatim kaldı mecburen saat 12 ye kaldı
Sen geç vakit yapıyon heralde canim hep ay ben öğlen yapıyorum 3 4 arası çok zor valla şu içmemek derdimiz çilemiz bitmiyor

Sen geç vakit yapıyon heralde canim hep ay ben öğlen yapıyorum 3 4 arası çok zor valla şu içmemek derdimiz çilemiz bitmiyor
Benim yine pik çıktı canım, bugün reglin 24.günüydü ve 4 gündür pik. Değerlendirme yapmadım bugün
Pazar itibariyle reglin 25.gününe geçtik, inşallah çatlar daha bugün. Sabah değerlendiricez

Kızlar testlerime bakar mısınız? Az önce kocaman bir havuç ve avakado yedim, inşallah çatlar sabaha. Bu gece değerlendiremedim yorulduk ya sabah inşallah değerlendirme yapıcaz. 4 gündür yumurtlama görüyorum.

Eklentiler

• 20210620_004506.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 31
Neden bu ay boyle oldu hepimizin. Merkur etkisi falan midr nedir yarin catlar insallh.

Benim yine pik çıktı canım, bugün reglin 24.günüydü ve 4 gündür pik. Değerlendirme yapmadım bugün
Pazar itibariyle reglin 25.gününe geçtik, inşallah çatlar daha bugün. Sabah değerlendiricez
Allah allah neden catlamadiki eğer devam ediyorsa bi doktora kontrol ol yarin 3 4 adet havuc ye canim inşallah çağlar üst üste zaten hem yorucu hek kalitesiz oluyor mola verip devam edin bende bekliyorum nezaman olcak bakalim daha 10.gundeyim akinti gelmeye basladi ama testim silik ti öğlen yaptığımda

Millet regle 5-6 gün kala hamile olduğunu öğreniyor, ben daha yeni yumurtlama görüyorum. Pazartesine kadar bekliycem, böyle devam ederse gidicem. Seninde akıntı geldiyse birkaç güne yumurtlama olur

Kızlarr Estrofem kullandınız mı hiç? Rahmi kalınlaştırmak için reçete edildi ama kaç gün kullanmam gerektiği muallakta kaldı
10 gün kullandıktan sonra duphaston içeceksin dedi ama diğerini içmeye devam et ya da bırak demedi.Hamilelik yoksa rahim çok kalınlaşır ve adet olamam diye korkuyorum

Kızlar cuma günü adet olmam gerekiyodu hala bişey yok dün test yaptım hayaletin hayaleti bile çizgi yok zaten bu ay gebelik imkansız gibi bişey. İnanılmaz gerginim resmen ateş küpüyüm adetimin sökülmesi için ne yapmam lazım bu arada perşembe aşı oldum galiba o geciktirdi ilk gün bişey yoktu ama 2 gündür de midem bulanıyo yan etkileri yeni yeni çıkıyo bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…