Görünürde çok da yok gibi iki üç güne sankimAdetim 10.gunu sabah yaptım bu şekilde çıktı lh testi . Sanırım daha var yumurtalamaya demi.sabah ilk idrar dan sonra bekledim yemeden içmeden iki saat sonra ikinci idrarla yaptım .geçen ay hep silikti ilk kez sabah bu şekilde yaptım .
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Gün aşırı derken hergun mu 1 gun ilişki 1 gün boş mu oluyorÇok teşekkür ederimhayır yapmadım. Rahim filmi çekildim regl bitince orada 2 yerde yapışıklığı benzeyen bir şey gördü Dr ilaç verince o da açıldı birde bu ay tutmaz dedim ben covıd aşısı oldum hsg falan birde prolaktin 38 çıktı ilaç kullandım kesin olmaz diye düşündüm aklımdan çıkardım ovulasyon günlerini değerlendirdim gün aşırı bu arada aylardır ovulasyon testi kullandım tutmamıştı stres yarattı benim bünyeme. Bu şekilde tutunmuş
Bugün reglin 24.günüydü ve 4 gündür pik. Artık bu gece değerlendirmedim.Çatlama bazen uzun olablyr ama seninki çatlamamış hala canım bence.
28 30 arası değişiyor canim benim döngüSenin döngün 28 gün falandı değil mi? Doktor bana 25 günlük döngüm için "muhtemelen 13. günde yumurtan çatlar" demişti.Sen bugünden sonrasını ya da yarından sonrasını değerlendirmeye başla canımBenim döngüm kısa olduğu için biz 8 günde 6 gün değerlendirdik, hayırlısı bu ay güzel haber alırız inşallah
Sen geç vakit yapıyon heralde canim hep ay ben öğlen yapıyorum 3 4 arası çok zor valla şu içmemekYa bu yaz günü 2 saat sıvısız kalmak çok zor oluyor yabu saat olmuş hala test yapamamış. Neyse yarım saatim kaldı mecburen saat 12 ye kaldı
Benim yine pik çıktı canım, bugün reglin 24.günüydü ve 4 gündür pik. Değerlendirme yapmadım bugünSen geç vakit yapıyon heralde canim hep ay ben öğlen yapıyorum 3 4 arası çok zor valla şu içmemekderdimiz çilemiz bitmiyor
Neden bu ay boyle oldu hepimizin. Merkur etkisi falan midr nedirKızlar testlerime bakar mısınız? Az önce kocaman bir havuç ve avakado yedim, inşallah çatlar sabaha. Bu gece değerlendiremedim yorulduk yasabah inşallah değerlendirme yapıcaz. 4 gündür yumurtlama görüyorum.
Eki Görüntüle 2873945
Allah allah neden catlamadiki eğer devam ediyorsa bi doktora kontrol ol yarin 3 4 adet havuc ye canimBenim yine pik çıktı canım, bugün reglin 24.günüydü ve 4 gündür pik. Değerlendirme yapmadım bugün
Pazar itibariyle reglin 25.gününe geçtik, inşallah çatlar daha bugün. Sabah değerlendiricez
Millet regle 5-6 gün kala hamile olduğunu öğreniyor, ben daha yeni yumurtlama görüyorum. Pazartesine kadar bekliycem, böyle devam ederse gidicem. Seninde akıntı geldiyse birkaç güne yumurtlama olurAllah allah neden catlamadiki eğer devam ediyorsa bi doktora kontrol ol yarin 3 4 adet havuc ye caniminşallah çağlar üst üste zaten hem yorucu hek kalitesiz oluyor mola verip devam edin bende bekliyorum nezaman olcak bakalim daha 10.gundeyim akinti gelmeye basladi ama testim silik ti öğlen yaptığımda
Neden bu ay boyle oldu hepimizin. Merkur etkisi falan midr nediryarin catlar insallh.
Evet çatladı canım. Böyle oldiBugün reglin 24.günüydü ve 4 gündür pik. Artık bu gece değerlendirmedim.
Pazar günü 25.gün olacak ve pazar sabahı değerlendircez. Senin çatladı mı?
Bekleme sürecine geçmişsin ne güzelEvet çatladı canım. Böyle oldideğerlendirmeler de tamam
İnşallah bakalım hayır olsunBekleme sürecine geçmişsin ne güzelhayırlı bebiş haberlerin gelir inşallah
Hala mıKızlar testlerime bakar mısınız? Az önce kocaman bir havuç ve avakado yedim, inşallah çatlar sabaha. Bu gece değerlendiremedim yorulduk yasabah inşallah değerlendirme yapıcaz. 4 gündür yumurtlama görüyorum.
Eki Görüntüle 2873945
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin AllahTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Gün aşırı derken hergun mu 1 gun ilişki 1 gün boş mu oluyor
Oh ohh süper kuzum, Allah'ım inşallah tombik tombik sağlıklı bebelerle dolar kucaklarımızEvet çatladı canım. Böyle oldideğerlendirmeler de tamam
Oh ohh süper kuzum, Allah'ım inşallah tombik tombik sağlıklı bebelerle dolar kucaklarımız