Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ben de aşı olacam diyordum ama böyle şeyler duyunca riske atmayayım dedim. Ama gebelikte covide yakalanırsak risk iki katına çıkıyormuş o da sıkıntı, of iki ucu... 😂
Kadın ve erkekte kısırlık yapıyor diye duydum ya bari bir bebemiz olaydıda öyle aşı olaydık 😔

Kızlar bişi dicem bugün benim bat günüm . Ama gelen giden yok hiç belirtimde yok ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı . Yumurtlama dönemini hiç değerlendiremedik ama içimede şüphe düştü yaa

Tşkler cevabınız için, 268 çokmu yüksek gerçi referans değer ler arasında diyo ama tabi anlayamadım daha dr a göstermedim
Benim 3. Gün testinde 40 çıkmıştı, ama klomen kullandıktan sonra iki hafta geçince 1700 küsür çıktı. Klomen vs kullanınca değer yükseliyor, kullandın mı?

Kız nolcak bize böyle ya, klomeni ilk kullandığımda aha kesin olur gözüyle hevesliydim, ne güzel bıcır bıcır konuşuyorduk senle 😂😂
Selizay sende de yok dimi hala bişey bende çok üzüldüm ya ilk ay kullandım klomen iğne ikinci ay klomen kullandım iğne vermedi istenilen boyut olmamış yumurta iğne yapmayalım kendiliğinden çatlar belki dedi işte 14 ü regl günüm gecikti olmadım ama şimdi lavaboya girdim kahverengi lekelenme gelmiş regl başlıcak herhalde sancımda var bu ayda olmadı 👎🏻

Selizay sende de yok dimi hala bişey bende çok üzüldüm ya ilk ay kullandım klomen iğne ikinci ay klomen kullandım iğne vermedi istenilen boyut olmamış yumurta iğne yapmayalım kendiliğinden çatlar belki dedi işte 14 ü regl günüm gecikti olmadım ama şimdi lavaboya girdim kahverengi lekelenme gelmiş regl başlıcak herhalde sancımda var bu ayda olmadı 👎🏻
Adet günün mü bugün?

He yazmışsın kuzu, ağrı varsa adet başlıyordur balım, inşallah önümüzdeki ay olur 😔

Geçen ay takvimle takipçi ettim baya sık değerlendirdim açıkçası, bu ay onu da yapmıyorum günaşırı gidiyorum işte canım sıkılana kadar. Folik asidi de bıraktım, bezdum daaa 😂
Foliği bende bıraktım ya kullan kullan bıktım hayırlısı bende takvimden bakıyorum ne kadar doğru yanlış bilmem

Foliği bende bıraktım ya kullan kullan bıktım hayırlısı bende takvimden bakıyorum ne kadar doğru yanlış bilmem
Amaaaan sabah bir konu okudum, korunuyormuş arkadaş bir ilişkide hafif kaçak olmuş, erken testte silik çizgi çıkmış hamile miyim diyordu 😂😂😂 bavulumu topladım ıssız adaya gidesim var ulen

Amaaaan sabah bir konu okudum, korunuyormuş arkadaş bir ilişkide hafif kaçak olmuş, erken testte silik çizgi çıkmış hamile miyim diyordu 😂😂😂 bavulumu topladım ıssız adaya gidesim var ulen
Bende her gün okudukça şu korunup kalanları ilk ilişkide kalanları ve tecavüze uğrayıp o gün denk gelip hamile kalanları anlayamıyorum biz istiyoruz adet bitiminden sonraki adet başlangıcına kadar ilişki yaşıyoruz yok yok yok 😡

X