Anladım canimValla direk bi isim soylemedi ama bekle dedi.
Ya sen niye bu kadar düştün testlere neyin tramvası buTabisi, beklerimbugün kocam ucuz olsun die bi sürü gebelik testi siparişi verdi. Herhalde hiç umudu yok, alsin oynasin, oyalansın diye düşünüyor
Olabilir ona da baktiraym da adetm yaklasti benim bugun 26. Gunum bata 4 gun var. Ama ay icinde kasik ağrısı beyaz akinti,bel agrisi oliyor iki gun. Yani catlamayi yasiyorm ama testle uyusmuyorAynı anda mı gitti üç defa?
Bence o zaman yumrtan çatlamıyor olblr. Progesteron baktırsana 21.gün çatlamış mı ne olmuş bilmen adına
Ben bunu 4 ay oldu yapalı sadce Nisan o adet olmadığım ay silinmedi sonraki yaptıklarım hep silindi sonra yaptığımda tertemizdi.
Eyvah eyvahBen bugün oldum aşımıağustosa kadar değerlendiremeyeceğiz ona güvendim
Yaa eğlenceli cünküYa sen niye bu kadar düştün testlere neyin tramvası busakince elindeki bütün testleri bırak kuzumm şşşiiittt tamamm geçti
Ayni anda deil farkli zamanlarda mesela adetimin 9 ve 10Aynı anda mı gitti üç defa?
Bence o zaman yumrtan çatlamıyor olblr. Progesteron baktırsana 21.gün çatlamış mı ne olmuş bilmen adına
Ben bunu 4 ay oldu yapalı sadce Nisan o adet olmadığım ay silinmedi sonraki yaptıklarım hep silindi sonra yaptığımda tertemizdi.
Eşimde oldu , doktoruna sorduk zaten sperm sorunu var eğer olurda covid olursan spermleri olumsuz olarak çok etkiler dedi . Bende 4-5 doktorla görüştüm hepsi olmanda sakınca yok dedi . Hakkımızda hayırlısı olsun 2 ay zaten değerlendiremicez 1 ayda ben korunumEyvah eyvah
Kız neresi eğlenceli ben 4-5 gün ovü yaptım sonra kaldırdım çekmeyeceyeYaa eğlenceli cünkühayatıma aksiyon girdi. 2 senedir evde ne sıkıldıysam
Bende araştırıyorum bilmeden asi olup gebelikte sorun yaşamayan var burda valla bilemedimEşimde oldu , doktoruna sorduk zaten sperm sorunu var eğer olurda covid olursan spermleri olumsuz olarak çok etkiler dedi . Bende 4-5 doktorla görüştüm hepsi olmanda sakınca yok dedi . Hakkımızda hayırlısı olsun 2 ay zaten değerlendiremicez 1 ayda ben korunum
Pandemi havasından çıkamadım ben. Hiç evden çıkasım gelmiyor. Siz gezmelere başladınız mı?Kız neresi eğlenceli ben 4-5 gün ovü yaptım sonra kaldırdım çekmeyeceyeat kendini denizlere gezmelere bak herkes boşladı sonbaharı bekliyo
Çok iyi düşünmek lazım şuan biotech te biterse hangi aşıya kalıcaz Allah bilir ben birazda ondan çekindim açıkcası . Ama adeti bekle ne olur nolmazBende araştırıyorum bilmeden asi olup gebelikte sorun yaşamayan var burda valla bilemedim
Sağol canım. Zaten olmuyor ben de eğlencesine vurdum. Heveslenip, eğlence yaratiyorum kendime. Yoksa işin sonu tipiş tipiş tüp bebeğe gidiyor.Dalga değil seviliyorsun ondanalorsan bizde senden alırız çok şey
Benim hiç belli olmuyo 1 hafta evde oturuyosam 1 hafta eve girmiyorumPandemi havasından çıkamadım ben. Hiç evden çıkasım gelmiyor. Siz gezmelere başladınız mı?
Dur daha ne tüp bebeği 2 aydır deniyosun güzel düşün güzel olsun hemen pes etmeSağol canım. Zaten olmuyor ben de eğlencesine vurdum. Heveslenip, eğlence yaratiyorum kendime. Yoksa işin sonu tipiş tipiş tüp bebeğe gidiyor.
Bak işte ben onu o adet olmadığım ay yaşadım ayda iki kere yurmtlama güya teste birde üçüncü adete yakın oldu hatta sende biliyorsun ben o ay yumrtlama gördüm. O ay gitti öyle ne yaşadım neydi bilemedim. Sadce aklıma gelen benim yumrtam vardı ama gelişmiyordu benceAyni anda deil farkli zamanlarda mesela adetimin 9 ve 10
Gunu pikti 11 gunu catlama gosterdi doktor ben catlama goremiyorm cok guzel gekisen yumurtalar goruyorm dedi. Sonra adetin 13 14 15 16 17 pik sonra catlama gorundu iki gundr yine pik. Catlamasa prolaktin yuksek oluyormu benim dusuktu 10 dan azdi
Git imkanın varsa yaptır kuzum hayat geç kalanları affetmiyor. Tutar inşallah miss gibi yaşarsın. Bende böyle 5 veya 6 ay giderim sonrası tüp yolcusu olurumSağol canım. Zaten olmuyor ben de eğlencesine vurdum. Heveslenip, eğlence yaratiyorum kendime. Yoksa işin sonu tipiş tipiş tüp bebeğe gidiyor.
Aynen canım aşırı yüksek korkutucu seviyelerde30 kat artmış anlamında mı? Yüzde üçbinonaltı nasil bir oran
Kesinlikle kuzumNe biliyim Allah da böyle şeylerden korusun bizleri yaacı bir gerçek bunlar doğruysa.
Regl yeni bitti valla rus aşısı falan gelir ona mecnur kalırız sonra birde türk aşısı çıkcak beklesek mi beklemesek mi bilemedim yarına randevum var kaçmazsam kurbanlık dana gibi aşıyı yicezÇok iyi düşünmek lazım şuan biotech te biterse hangi aşıya kalıcaz Allah bilir ben birazda ondan çekindim açıkcası . Ama adeti bekle ne olur nolmaz