Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabisi, beklerim bugün kocam ucuz olsun die bi sürü gebelik testi siparişi verdi. Herhalde hiç umudu yok, alsin oynasin, oyalansın diye düşünüyor
Ya sen niye bu kadar düştün testlere neyin tramvası bu sakince elindeki bütün testleri bırak kuzumm şşşiiittt tamamm geçti

Olabilir ona da baktiraym da adetm yaklasti benim bugun 26. Gunum bata 4 gun var. Ama ay icinde kasik ağrısı beyaz akinti,bel agrisi oliyor iki gun. Yani catlamayi yasiyorm ama testle uyusmuyor

Ayni anda deil farkli zamanlarda mesela adetimin 9 ve 10
Gunu pikti 11 gunu catlama gosterdi doktor ben catlama goremiyorm cok guzel gekisen yumurtalar goruyorm dedi. Sonra adetin 13 14 15 16 17 pik sonra catlama gorundu iki gundr yine pik. Catlamasa prolaktin yuksek oluyormu benim dusuktu 10 dan azdi

Eşimde oldu , doktoruna sorduk zaten sperm sorunu var eğer olurda covid olursan spermleri olumsuz olarak çok etkiler dedi . Bende 4-5 doktorla görüştüm hepsi olmanda sakınca yok dedi . Hakkımızda hayırlısı olsun 2 ay zaten değerlendiremicez 1 ayda ben korunum

Bende araştırıyorum bilmeden asi olup gebelikte sorun yaşamayan var burda valla bilemedim

Bak işte ben onu o adet olmadığım ay yaşadım ayda iki kere yurmtlama güya teste birde üçüncü adete yakın oldu hatta sende biliyorsun ben o ay yumrtlama gördüm. O ay gitti öyle ne yaşadım neydi bilemedim. Sadce aklıma gelen benim yumrtam vardı ama gelişmiyordu bence her ay yumrta aynı kalitede olacak ya da gelişecek diye birşey yok. Zaten çok büyüyen yumurta da çatlamazsa kiste dönüşüyor. Sendeki durumu doktora gidip öğren durma hala da öyleyse fikir sahibi ol canım. Ama bu durum bu ay düzelir sende. Bende şuan iki aydır süper

Sağol canım. Zaten olmuyor ben de eğlencesine vurdum. Heveslenip, eğlence yaratiyorum kendime. Yoksa işin sonu tipiş tipiş tüp bebeğe gidiyor.
Git imkanın varsa yaptır kuzum hayat geç kalanları affetmiyor. Tutar inşallah miss gibi yaşarsın. Bende böyle 5 veya 6 ay giderim sonrası tüp yolcusu olurum yeterki hangi şartta olursa güzel olsun önemli olan o.

Çok iyi düşünmek lazım şuan biotech te biterse hangi aşıya kalıcaz Allah bilir ben birazda ondan çekindim açıkcası . Ama adeti bekle ne olur nolmaz
Regl yeni bitti valla rus aşısı falan gelir ona mecnur kalırız sonra birde türk aşısı çıkcak beklesek mi beklemesek mi bilemedim yarına randevum var kaçmazsam kurbanlık dana gibi aşıyı yicez eşimi ikna etmeye çalışıyorum olmayalım diye ama çok pimpirikli birde korona geçirdik ondan asi olma taraftarı yoksa bana kalsa ben olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…