Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladm. Adet gecikirse ordan anlarm sknti oldugnu insallh gecikmez de hastaneye tekrar gitmek zorunda kalmam ilac falan almak istemiyorm artk eski beni istiyorm esim sperm testine girsin o kadr onda da bisi yoksa dewam ederiz artk olursa olur.

Olabilir ona da baktiraym da adetm yaklasti benim bugun 26. Gunum bata 4 gun var. Ama ay icinde kasik ağrısı beyaz akinti,bel agrisi oliyor iki gun. Yani catlamayi yasiyorm ama testle uyusmuyor
Baktın olmadı sen git hormonlarına tekrar baktır. Zaten çıktık bu yola yorula düşe kalka yapacağız nasipse çocuğu. Bak ben yollara düşeceğim hem gezerim hem çocuk yaparım dedim. Bazen herkesin ki gibi kolay olmuyor bazımızın herşeyi. Ama olsun sağlık olsun yarın buradan dünyanın öbür ucuna giderim

Git imkanın varsa yaptır kuzum hayat geç kalanları affetmiyor. Tutar inşallah miss gibi yaşarsın. Bende böyle 5 veya 6 ay giderim sonrası tüp yolcusu olurum yeterki hangi şartta olursa güzel olsun önemli olan o.
Daha yeni deniyor sayılır oda uzun yıllar evli ama 1 sene dolunca bende düşünüyorum geç kalıp beklemek istemiyorum stres ten tükeniyor insan biraz birikim şart tabi

Anladm. Adet gecikirse ordan anlarm sknti oldugnu insallh gecikmez de hastaneye tekrar gitmek zorunda kalmam ilac falan almak istemiyorm artk eski beni istiyorm esim sperm testine girsin o kadr onda da bisi yoksa dewam ederiz artk olursa olur.
Bana hastane ev oldu giriyorum çıkıyorm kafam odun gibi bir dha gitmicem diyorm aahaha hastanedeyim. Bu ay aşılama için gideceğim sonra salacağım çünkü bende yoruldum birazcık nadasa çekicem kendimi.

Git imkanın varsa yaptır kuzum hayat geç kalanları affetmiyor. Tutar inşallah miss gibi yaşarsın. Bende böyle 5 veya 6 ay giderim sonrası tüp yolcusu olurum yeterki hangi şartta olursa güzel olsun önemli olan o.
Tüp bebek için azicik bekliyorum çünkü o gerçekten bir kararlılık istiyor. Maddi ve manevi yorucu bir süreç. Şimdiki gibi gülüp oynayip yaa tutar mi acabaa denecek bir durum değil. Son şans gibi. Hepimizin insallah doğal yoldan olur. Olmazsa da insallah tüp bebek kesin olur

Anladım canım o evreye geçmek de zaten biraz zaman alır. O vakite kadar devam inşallah canımcım inşallah olur..

Hız sorunu büyük problem bence canım. Hani şans olur tutar ama, doğal yoldan olması mucize olur.
Bana sanki doğal yollarla olacak gibi geliyo tedavi aklımın köşesinde ewet ama hala bi umut bekliyorum ben. Benim başka rahatsızlığım da var o kadar hormon ilaç iğne tehlikeli olur benim için . Yani iki ucu b.klu değnek

Senin yaşın gençti ama demi? Öyleyse en güzeli pes edecek duruma gelene kadar denemek zaten. Ben hemen olur diye düşünürken eşteki durum nedeniyle hayal kırıklığına uğradım. Belki bende de sorun olabilir. Tüplere, hormonlara baktırmadım. Şunu düşünüyorum, şu zamana kadar insanlar ovulasyon nedir bilmeden çocuk sahibi olmuşlar. Hatta büyük akrabalarimiz 6-7 çocuk yapmış. Bravo diyor, ellerinden öpüyorum şöyle düşünüyorum, ovulasyon takibiyle bu iş olmuyorsa bir sorun vardır. Benim tanidiğim biri 10 sene çocuğu olmamis, sonra kendiliğinden olmuş. Bu demektir ki şans hep var ama bu bir sorun olduğu gerçeğini değiştirmez. Şansımız varsa kendiliğinden tutacak. Sorun şu, bende öyle 5 sene deneme gibi bir lüks yok.

Bana hastane ev oldu giriyorum çıkıyorm kafam odun gibi bir dha gitmicem diyorm aahaha hastanedeyim. Bu ay aşılama için gideceğim sonra salacağım çünkü bende yoruldum birazcık nadasa çekicem kendimi.
Simdi bir dus aldm o esnada kendime kizdm biraz silkelendim acikcasi. Hormonlar super. Yumurtalarin her ay guzel guzel buyuyp catliyor. Ne gerek var kurlere klomenlere ilaclara testlere. Test yapacam die saatlerce susuz kalmam mi catlama olmuyor die stres yapmam mi.bunlari nasil yaptm ya ben kendime. Gunde 3 defa ovu yapiyordm artk catlamayi gorecm die. Kendimi salacam ve kendime bir izin verecem vucudum ve beynim kendini dinlesinm. Kimyasal da olsa ilk denememde gebelk olustu. Oglan da cok sukur ilk denemede oldu. Ewlendigim ay acemligime denk geldi kimyasaldi o da ilkde oldu. Demekki zamanini bekliyor belkide bu stresler beni engelledi.esime de kendime de isi goreve cevrdm. . Bu sekilde kendime geldim insallh. Nalayim kimseye anlatamiyorz kendi kendimize telkinde bulunacaz

Yok genç sayılmam 33 yaşındayım ilk gece hamile kalanlar, tek ilişkide hamile kalanlar , rastgele hamile kalanlar ve bikaç kez hamile kalanlar ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller ya bende ona üzülüyorum . Ewet zaman aleyhimize işliyor ama streste çok etkiliyor mesela benim bi tanıdığım ileri hız 0 dı ama 2. Ay hamile kaldı böyle çok örnek var . En azından yaz bitene kadar bekle ve stres yapma at kendini sokağa sahile iyi gelecek

Kızlar bakın ne diyor doktor Bende biraz önce tam 1 saat kalkmadan yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…