- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Bencede olmamalı öyleyse çok kötü bir sonuçİnşallah doğru değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede olmamalı öyleyse çok kötü bir sonuçİnşallah doğru değildir
Sana şöyle tarif edeyim hani senin yapmaya doyamadığın testler varya onlarKaset testler hangileri oluyor yaa
Kesinlikle kuzum iyice gözüm Korktu eğer mecburi kalırda olursam ben korunurum 3 ay olup kaybetmek çok daha yıpratıcı olur benim içinBencede olmamalı öyleyse çok kötü bir sonuç
Ee kaset olmayanlar hangileri? Onlardan da yapayimSana şöyle tarif edeyim hani senin yapmaya doyamadığın testler varya onlar
30 kat artmış anlamında mı? Yüzde üçbinonaltı nasil bir oranİnşallah doğru değildir
Aynen yavas yavas silindi zaten benm eskiden beri tamamen silinmez kist yokken de yani. Sonra tekrar pike dogru gitti 3 defaÇatlama hep silindi mi azcık da olsa var mıydı? Birde çatlamış oldu sonra tekrar koyuluk oldu mu bunlar önemli ?
Kesinlikle kuzum iyice gözüm Korktu eğer mecburi kalırda olursam ben korunurum 3 ay olup kaybetmek çok daha yıpratıcı
Onlarda strip olanlar çubuk gibi incecik varya onlar kutusu olmayan çıplak olanEe kaset olmayanlar hangileri? Onlardan da yapayim
Aynı anda mı gitti üç defa?Aynen yavas yavas silindi zaten benm eskiden beri tamamen silinmez kist yokken de yani. Sonra tekrar pike dogru gitti 3 defa
Aman çirkin onlar yapmiceemOnlarda strip olanlar çubuk gibi incecik varya onlar kutusu olmayan çıplak olan
Ne olursun yap Allahım ya teste çirkin dediAman çirkin onlar yapmiceem
Anlat anlat gidip milyon tanede onlardan alsınOnlarda strip olanlar çubuk gibi incecik varya onlar kutusu olmayan çıplak olan
Yok beğenmedi çirkinmiş onlarAnlat anlat gidip milyon tanede onlardan alsın
Hahhahahahah e iyi bariYok beğenmedi çirkinmiş onlar
Hahhaha zaten olurda acil test lazım olursa bi koşu gelip alırım senden
Valla direk bi isim soylemedi ama bekle dedi.Biontech için mi acaba öyle dedi
Tabisi, beklerim bugün kocam ucuz olsun die bi sürü gebelik testi siparişi verdi. Herhalde hiç umudu yok, alsin oynasin, oyalansın diye düşünüyorHahhaha zaten olurda acil test lazım olursa bi koşu gelip alırım senden
Ben bugün oldum aşımı ağustosa kadar değerlendiremeyeceğiz ona güvendimValla direk bi isim soylemedi ama bekle dedi.
Progesterona bu ay ben de baktırmak istiyorum,21.gun pazar gunune denk geldiği icin 22sinde baktırsam olur mu? Ve de en az kac cikmali acaba değer,simdiden teşekkürlerAynı anda mı gitti üç defa?
Bence o zaman yumrtan çatlamıyor olblr. Progesteron baktırsana 21.gün çatlamış mı ne olmuş bilmen adına
Ben bunu 4 ay oldu yapalı sadce Nisan o adet olmadığım ay silinmedi sonraki yaptıklarım hep silindi sonra yaptığımda tertemizdi.