Kızlar ben bu ay herşeyi bıraktım ya benim ki sen vaz mı geçtin ya hani masajlar takviyeler bana zorla bişeyler yedirip içirmeye çalışmalar hiç biri yok kendine gelmişsin diyoBnde vazgeçmedim ama baktım olmuyo saldım dedim bu da mı taktik grupta mı yazdılar söyle diyo
Valla hepsi aynı sanırımAdamlarin diline dustuk ya. Esim de dio sunu sor bunu sor kizlara
Eşim progayner kullanıyor 1 haftada 2 kiloya yakın aldı... Ama çok iyi besleniyor spora gidiyor.. bir araştır istersen .. aylardır kilo alamıyorduBenim boyum 174 kilo 46-48 arası değişiyodenemediğim şey kalmadı yok olmuyo
Bakalım benmki çatlıyor mu çatlarsa testim hep siliniyor çatlamazsa koyuluk kalıyor bende çok bariz. Tam silinirse test inanırım. Artık testler tuttu doktorun dediğiyle yüzde 80 güveniyorum onlaraBen de gidince 19 mm demisti de o buyudu buyud catlamdi hayrsiz keske igne vursaydm esmin gidecegni bilseydim
Yapıştırıcm Bi güzel lafı kalıcak ordaVereceksin ağzına konuşanın tokatıne sinir kalır ne stres
Yapıştır ben yapıştırıyorum laf peşin zaten bu bize birşey der diye soramıyor kimseYapıştırıcm Bi güzel lafı kalıcak orda
Ben de onlardan olayım ama kavgalı değil kavgalı çocuk yapamam kıyamam kendimeAmin cnm. Beraber basladgmz yakin bir arkdsm 5 haftalik hamileymis. Bir de bu ay hep kocasiyla kavgaliydi
Benm bu ay iki yumurtlama oldu ikisi de uymadi. Doktor yanilmadiysa tabi. Gecen ay da catladi dedik degerlendirdk esim gitti iki gun sonra catlama hissettim akinti agri vs gecen ayda oye gittiBakalım benmki çatlıyor mu çatlarsa testim hep siliniyor çatlamazsa koyuluk kalıyor bende çok bariz. Tam silinirse test inanırım. Artık testler tuttu doktorun dediğiyle yüzde 80 güveniyorum onlara
Normalde cok vicik viciklar da bu ay baya tatsizlardibyaradiysa demkkiBen de onlardan olayım ama kavgalı değil kavgalı çocuk yapamam kıyamam kendimehep zaten öyle oluyor kavga çocuk getirmiş bende mi etsem ki
Çok belim ağrıyor bu akşam çook.Benm bu ay iki yumurtlama oldu ikisi de uymadi. Doktor yanilmadiysa tabi. Gecen ay da catladi dedik degerlendirdk esim gitti iki gun sonra catlama hissettim akinti agri vs gecen ayda oye gittibakalm benim ne zamn testle vucudum denk geleck
İlginç nasıl da başardılar. Ben kavgalı olunca kendimi bile unutuyorum bırak eşimi çekilmez çileyimNormalde cok vicik viciklar da bu ay baya tatsizlardibyaradiysa demkki
Hangi marka test canım doğru olan?Bakalım benmki çatlıyor mu çatlarsa testim hep siliniyor çatlamazsa koyuluk kalıyor bende çok bariz. Tam silinirse test inanırım. Artık testler tuttu doktorun dediğiyle yüzde 80 güveniyorum onlara
Ama catlama niye gosterdi o zamn dewamli pik olmasi gerekmiyor muyduÇok belim ağrıyor bu akşam çook.Sende kist işi bozuyor o kistler testle oynuyor bazen pik sandığımız şey o da olabiliyor. Adetle onları atarsan daha rahat olacaksın. Çatlamadığını da anlarım. O adet olmadığım ay benim hep mi yumrtlama olur ya 3 kere oldu sandım bence yumrtlama da olmadı dost doğru belki adetim ondan geçikti oynadım hormonlarla. Nisan testlerim çok iğrençti. Bir daha olmasın o inşalalh. Sen öyle veya böyle doktora git devam et kontrolüne eşinin olduğu ay hazır nazır bekle
Hemennnn araştırıyorum 1 haftada 2 kilo çok iyiiiEşim progayner kullanıyor 1 haftada 2 kiloya yakın aldı... Ama çok iyi besleniyor spora gidiyor.. bir araştır istersen .. aylardır kilo alamıyordu
Yumurtlama günleri kavga etmek neeyyyyyEşimle kavga ettim, değerlendirmicem bugün.
Ne hali varsa görsün
Benim hep soldan gelişiyor galiba, sağ hiç ağrımıyor.
Ben genelde kaset testleri seviyorm onlardan da en çok suralab en sevdiğim. Aslında hepsi iş görüyor test olsun yeterki.Hangi marka test canım doğru olan?
Çatlama hep silindi mi azcık da olsa var mıydı? Birde çatlamış oldu sonra tekrar koyuluk oldu mu bunlar önemli ?Ama catlama niye gosterdi o zamn dewamli pik olmasi gerekmiyor muydu
Kaset testler hangileri oluyor yaaBen genelde kaset testleri seviyorm onlardan da en çok suralab en sevdiğim. Aslında hepsi iş görüyor test olsun yeterki.İlk acemilikte zorlanıyor insan. Ben hep doktorla aynı mı oluyor merak ederdim doktorla aynı oldu onayladım. Bazı sebeplerden pik bulmak zor olablyr testi etkileyen orası ayrı durum...