Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adamlarin diline dustuk ya. Esim de dio sunu sor bunu sor kizlara

Ben de gidince 19 mm demisti de o buyudu buyud catlamdi hayrsiz keske igne vursaydm esmin gidecegni bilseydim
Bakalım benmki çatlıyor mu çatlarsa testim hep siliniyor çatlamazsa koyuluk kalıyor bende çok bariz. Tam silinirse test inanırım. Artık testler tuttu doktorun dediğiyle yüzde 80 güveniyorum onlara

Bakalım benmki çatlıyor mu çatlarsa testim hep siliniyor çatlamazsa koyuluk kalıyor bende çok bariz. Tam silinirse test inanırım. Artık testler tuttu doktorun dediğiyle yüzde 80 güveniyorum onlara
Benm bu ay iki yumurtlama oldu ikisi de uymadi. Doktor yanilmadiysa tabi. Gecen ay da catladi dedik degerlendirdk esim gitti iki gun sonra catlama hissettim akinti agri vs gecen ayda oye gitti bakalm benim ne zamn testle vucudum denk geleck

Benm bu ay iki yumurtlama oldu ikisi de uymadi. Doktor yanilmadiysa tabi. Gecen ay da catladi dedik degerlendirdk esim gitti iki gun sonra catlama hissettim akinti agri vs gecen ayda oye gitti bakalm benim ne zamn testle vucudum denk geleck
Çok belim ağrıyor bu akşam çook. Sende kist işi bozuyor o kistler testle oynuyor bazen pik sandığımız şey o da olabiliyor. Adetle onları atarsan daha rahat olacaksın. Çatlamadığını da anlarım. O adet olmadığım ay benim hep mi yumrtlama olur ya 3 kere oldu sandım bence yumrtlama da olmadı dost doğru belki adetim ondan geçikti oynadım hormonlarla. Nisan testlerim çok iğrençti. Bir daha olmasın o inşalalh. Sen öyle veya böyle doktora git devam et kontrolüne eşinin olduğu ay hazır nazır bekle

Normalde cok vicik viciklar da bu ay baya tatsizlardibyaradiysa demkki
İlginç nasıl da başardılar. Ben kavgalı olunca kendimi bile unutuyorum bırak eşimi çekilmez çileyim yok ben istemem kavga. Sevindim arkadaşın adına hayırlı olsun inşallah onun içinde.

Ama catlama niye gosterdi o zamn dewamli pik olmasi gerekmiyor muydu

Hangi marka test canım doğru olan?
Ben genelde kaset testleri seviyorm onlardan da en çok suralab en sevdiğim. Aslında hepsi iş görüyor test olsun yeterki. İlk acemilikte zorlanıyor insan. Ben hep doktorla aynı mı oluyor merak ederdim doktorla aynı oldu onayladım. Bazı sebeplerden pik bulmak zor olablyr testi etkileyen orası ayrı durum...

Kaset testler hangileri oluyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…