Tatilde iyice eğlen gez toz canımİyim canım bıraktığın gibiyimbu ayı boş geçiriyorum tatile gidiyorum hafta sonu tatilim bittiğimde regli olucam sonra yine hastane yolları
Çok şükür canım doğru diyosun şimdi bile geri kafalı millet hemenn bilip bilmeden konuşuyorÇok saol canım kesinlikle valla sürekli şükrediyorum eski zamanlarda olsak kısır der geçerlerdi şimdi herşeye çare buluyorlar
Yusra-61 canım çok mutluyum inşallah gerisi de gelir. 3tane yumurtam büyümüş kocaman olmuşlar bugün çatlama iğnesi yarın asilama olacak inşallah devamı da gelir. Hepimiz çift çizgiyi görüp sağlıkla kucağınıza aliriz
Çok şükür ki geri kafalı değiliz..Çok şükür canım doğru diyosun şimdi bile geri kafalı millet hemenn bilip bilmeden konuşuyor
Teşekkürler bekliycem biraz dahaCanım 5 dk da çıktıysa vardır benim adetim den 1 gün önce aşırı aşırı silik çıktı. Regl günü baya belirgindi. Kaset testler herkeste net çıkmıyor adetten önce
Biraz daha bekleyeyim en iyisi emin olurumKuruma şüphen varsa çıkart suya tut canım giderse yoktur gitmezse var diyebiliriz tekrarlarsın yarın yine
Merhaba cnm siz kaç aydır deneme yapıyorsunuzBen de son bir kez daha deneyeyim diyorum. Sonra gerekirse aşı olurum. Bir de artık kısırlık tedavisi türü bir şeye başlama zamanım geldi gibi hissediyorum ben ama nerden nasil baslaniyor onu bilemiyorum.
Amin inşallah canım geri kafalılar daha çok var malesef nesilleri tükenmediÇok şükür ki geri kafalı değiliz..
Allah da o geri kafalılar akıl bizlere de bebiş versin akıllısından hayırlısından
Birini bir tarafıma takarsam insan değilimAmin inşallah canım geri kafalılar daha çok var malesef nesilleri tükenmedi
Canım sadece 2 ay oldu. Bu ay 3. deneme olacak. Sizin test sonucunu görebilme şansım var mı? Yaşınız kaç? Tüp bebek sürecini hiç bilmiyorum benMerhaba cnm siz kaç aydır deneme yapıyorsunuzBiz 7 aydır deniyoruz eşimin değerleri düşük çıktı sanırım ağustos gibi tüp bebek tedavisine başlayacağız, aşılama da tutmaz gibi duruyor çünkü
Kaynana olmaz, otel daha heyecanlı ay sevgili gibiYarın sabah ilk otabüse biner giderim kaçamak sevgili gibi neresi gelirse otel çocuğu olsun olursakaynanamlar var ama ta buradan kalkıp orada istemiyorum gezerim birazda oralarda gelirim evime
Malesef öyle canım bizim halkımız boş konuşmayı çok sever ayıplamayı dedikodu çıkarmayı Allah hepimizi onlardan korusunÇok şükür canım doğru diyosun şimdi bile geri kafalı millet hemenn bilip bilmeden konuşuyor
Canım eşimin morfolojisi 1, ileri hız 0, sayı da olması gerekenden düşük maalesef. 31 yaşındayım. Ben 3. aydan sonra doktora gittim rahim filmi, hormon tahlilili ve eşimin sonuçlarını istedi. Benim sonuçlarım temiz çıktı şükür. Ama eşimin düşük olduğu için tüp bebeğe yönlendirdiler, bu süreçte ek vitamin takviye de kullandı kendisi. Evet raporlu olarak başlayacağım gibi görünüyorCanım sadece 2 ay oldu. Bu ay 3. deneme olacak. Sizin test sonucunu görebilme şansım var mı? Yaşınız kaç? Tüp bebek sürecini hiç bilmiyorum bentedaviye kim yönlendirdi sizi? Devlet desteği alacak mısınız?
Takmıyoruz da sinir oluyoruz be canımmBirini bir tarafıma takarsam insan değilim
Malesef canım ama insanının içi kötü olmasın işteMalesef öyle canım bizim halkımız boş konuşmayı çok sever ayıplamayı dedikodu çıkarmayı Allah hepimizi onlardan korusun
Canım duphaston ne için veriliyor ?Gittim canım 19 mm yumrtan var güzel gelişmiş dedi rahimde kalınlık da iyi 9 dedi. İlişki önerdi sonra duphaston verdi kullan dedi.. Bakalım ne oluyor
Yok adamda bu her yerde yapılmıyor mu dedi sen neyin derdindesin dediKaynana olmaz, otel daha heyecanlı ay sevgili gibi
Normalde 27 Haziran'dı ama şimdi Temmuza mı atmış oldu, anlamadım kiO zman birlikte sayarız günleri ama belirtiyle işim olmaz benimzaten ful gezecem bu ay sonuna kadar ki 1 temmuz adet senin ki kaç?
Beni sperm sayısı düsündürüyor. Toplam sperm sayısı 500 milyon çıktı. Yavaş ileri yüzde 25, hızlı ileri - yapmislar. Yok demek kiCanım eşimin morfolojisi 1, ileri hız 0, sayı da olması gerekenden düşük maalesef. 31 yaşındayım. Ben 3. aydan sonra doktora gittim rahim filmi, hormon tahlilili ve eşimin sonuçlarını istedi. Benim sonuçlarım temiz çıktı şükür. Ama eşimin düşük olduğu için tüp bebeğe yönlendirdiler, bu süreçte ek vitamin takviye de kullandı kendisi. Evet raporlu olarak başlayacağım gibi görünüyor