Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok saol canım kesinlikle valla sürekli şükrediyorum eski zamanlarda olsak kısır der geçerlerdi şimdi herşeye çare buluyorlar
Çok şükür canım doğru diyosun şimdi bile geri kafalı millet hemenn bilip bilmeden konuşuyor

Bende çoook sevindim şuracıkta beklicem senin daha güzel haberlerini hayırlısı olsun Kalbine göre versin canım

Ben de son bir kez daha deneyeyim diyorum. Sonra gerekirse aşı olurum. Bir de artık kısırlık tedavisi türü bir şeye başlama zamanım geldi gibi hissediyorum ben ama nerden nasil baslaniyor onu bilemiyorum.
Merhaba cnm siz kaç aydır deneme yapıyorsunuz Biz 7 aydır deniyoruz eşimin değerleri düşük çıktı sanırım ağustos gibi tüp bebek tedavisine başlayacağız, aşılama da tutmaz gibi duruyor çünkü

Canım sadece 2 ay oldu. Bu ay 3. deneme olacak. Sizin test sonucunu görebilme şansım var mı? Yaşınız kaç? Tüp bebek sürecini hiç bilmiyorum ben tedaviye kim yönlendirdi sizi? Devlet desteği alacak mısınız?

Canım eşimin morfolojisi 1, ileri hız 0, sayı da olması gerekenden düşük maalesef. 31 yaşındayım. Ben 3. aydan sonra doktora gittim rahim filmi, hormon tahlilili ve eşimin sonuçlarını istedi. Benim sonuçlarım temiz çıktı şükür. Ama eşimin düşük olduğu için tüp bebeğe yönlendirdiler, bu süreçte ek vitamin takviye de kullandı kendisi. Evet raporlu olarak başlayacağım gibi görünüyor

Beni sperm sayısı düsündürüyor. Toplam sperm sayısı 500 milyon çıktı. Yavaş ileri yüzde 25, hızlı ileri - yapmislar. Yok demek ki Sizin olur yaa deneyin diyip göndermelerinden korkuyorum. İleri hiz olamaması yeterlidir umarım yönlendirmeleri için.

Kızlar ben bu ay herşeyi bıraktım ya benim ki sen vaz mı geçtin ya hani masajlar takviyeler bana zorla bişeyler yedirip içirmeye çalışmalar hiç biri yok kendine gelmişsin diyo Bnde vazgeçmedim ama baktım olmuyo saldım dedim bu da mı taktik grupta mı yazdılar söyle diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…