Bi de canım bence rahim filmi çektirmediysen onu çektir muhakkak. Tüplerinin ve rahminin durumunu öğrenmiş olursun aklından çıkar.Beni sperm sayısı düsündürüyor. Toplam sperm sayısı 500 milyon çıktı. Yavaş ileri yüzde 25, hızlı ileri - yapmislar. Yok demek kiSizin olur yaa deneyin diyip göndermelerinden korkuyorum. İleri hiz olamaması yeterlidir umarım yönlendirmeleri için.
Yoksa sizin sayı iyi çıkmış ama ileri hız yok sanırım onun için havuç suyu ve proxeedBeni sperm sayısı düsündürüyor. Toplam sperm sayısı 500 milyon çıktı. Yavaş ileri yüzde 25, hızlı ileri - yapmislar. Yok demek kiSizin olur yaa deneyin diyip göndermelerinden korkuyorum. İleri hiz olamaması yeterlidir umarım yönlendirmeleri için.
Ben dün akşam regl oldum. Cumartesi gitsem hormonlara bakarlar mı?Bi de canım bence rahim filmi çektirmediysen onu çektir muhakkak. Tüplerinin ve rahminin durumunu öğrenmiş olursun aklından çıkar.Eşin için de takviye kullanabilirsiniz proxeed gibi, ayrıca havuç suyu da iyi geliyor diyorlar. Kadın doğum doktoruna gidip bir de hormonlarına baktır canım prolaktin hormonu yüksekse gebeliği engelliyor diye biliyorum
Ne güzel işte yumurtalar gelişiyor o ağrı ondan bende de vardı dün bugün de var ama belime vurdu iyiceNormalde 27 Haziran'dı ama şimdi Temmuza mı atmış oldu, anlamadım kisolmkasığım felaket, yürürken bile zorluyor
Adetin 3. günü bakıyorlar genelde ama 4. günü de olur sanırım diye düşünüyorum canımBen dün akşam regl oldum. Cumartesi gitsem hormonlara bakarlar mı?
Süperrr hadi bakalımmm güzel sonuçlar alırsın inşallahDoktorun dediğiyle ovulasyon ve takvimimdeki Yumutlama günüm tuttu canım. 19mm yumrtan var rahim kalınlığı da çok güzel dedi. Duphaston verdi. Sonuç güzel olur dilerim
Bakarlar canım ama durumun hsg kesin çektir derim ben rahim içi dışı yapışıklık tüpler görünüyor kafan rahat olurBen dün akşam regl oldum. Cumartesi gitsem hormonlara bakarlar mı?
gebelik meydana gelirse ilaç tutunmada yardımcı olacak.Canım duphaston ne için veriliyor ?
İvit adet bitince ona da gideyim. Korkuyorum ama ecele faydası olmayabilirBakarlar canım ama durumun hsg kesin çektir derim ben rahim içi dışı yapışıklık tüpler görünüyor kafan rahat olur
Hadi inşallah canımgebelik meydana gelirse ilaç tutunmada yardımcı olacak.
Vereceksin ağzına konuşanın tokatıTakmıyoruz da sinir oluyoruz be canımm
Korkma ben çektirmeye gittiğimde bır sürü kadın vardı iki dk bile sürmedi inan bana korkulacak bişey değil ama tüplerde sorun varsa galiba biraz açmak için uğraşıyorlar yani ekstra ilaç veriyorlar ondan belki uzun sürebilir okadarİvit adet bitince ona da gideyim. Korkuyorum ama ecele faydası olmayabilir
Benim birşeyim hep muazzam oldu olunca ama geç oldu Allah bekletiyorsa güzelleştiriyor benim için söylenmiş o sebeble hepimizin öyle olan çocuklarımız olsun her şekilde inşallahİnsallh senin tutar arkandan biz geliriz cnm malum seni yakip ediyorzt
Eşimle kavga ettim, değerlendirmicem bugün.Ne güzel işte yumurtalar gelişiyor o ağrı ondan bende de vardı dün bugün de var ama belime vurdu iyiceee yani temmuzda olmalı
Benim ki sağdaydı ama en çok sol ağrıdı bu ayEşimle kavga ettim, değerlendirmicem bugün.
Ne hali varsa görsün
Benim hep soldan gelişiyor galiba, sağ hiç ağrımıyor.
Bugün olmaz,bu sefer sen alttan al. Nolcak belki de yapman gereken değişiklik budurEşimle kavga ettim, değerlendirmicem bugün.
Ne hali varsa görsün
Benim hep soldan gelişiyor galiba, sağ hiç ağrımıyor.
Amin cnm. Beraber basladgmz yakin bir arkdsm 5 haftalik hamileymis. Bir de bu ay hep kocasiyla kavgaliydiBenim birşeyim hep muazzam oldu olunca ama geç oldu Allah bekletiyorsa güzelleştiriyor benim için söylenmiş o sebeble hepimizin öyle olan çocuklarımız olsun her şekilde inşallah
Ben de gidince 19 mm demisti de o buyudu buyud catlamdi hayrsiz keske igne vursaydm esmin gidecegni bilseydimGittim canım 19 mm yumrtan var güzel gelişmiş dedi rahimde kalınlık da iyi 9 dedi. İlişki önerdi sonra duphaston verdi kullan dedi.. Bakalım ne oluyor