Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de canım bence rahim filmi çektirmediysen onu çektir muhakkak. Tüplerinin ve rahminin durumunu öğrenmiş olursun aklından çıkar. Eşin için de takviye kullanabilirsiniz proxeed gibi, ayrıca havuç suyu da iyi geliyor diyorlar. Kadın doğum doktoruna gidip bir de hormonlarına baktır canım prolaktin hormonu yüksekse gebeliği engelliyor diye biliyorum

Yoksa sizin sayı iyi çıkmış ama ileri hız yok sanırım onun için havuç suyu ve proxeed

Ben dün akşam regl oldum. Cumartesi gitsem hormonlara bakarlar mı?

Normalde 27 Haziran'dı ama şimdi Temmuza mı atmış oldu, anlamadım ki solmkasığım felaket, yürürken bile zorluyor
Ne güzel işte yumurtalar gelişiyor o ağrı ondan bende de vardı dün bugün de var ama belime vurdu iyice ee yani temmuzda olmalı

İvit adet bitince ona da gideyim. Korkuyorum ama ecele faydası olmayabilir
Korkma ben çektirmeye gittiğimde bır sürü kadın vardı iki dk bile sürmedi inan bana korkulacak bişey değil ama tüplerde sorun varsa galiba biraz açmak için uğraşıyorlar yani ekstra ilaç veriyorlar ondan belki uzun sürebilir okadar

Eşimle kavga ettim, değerlendirmicem bugün.
Ne hali varsa görsün

Benim hep soldan gelişiyor galiba, sağ hiç ağrımıyor.
Benim ki sağdaydı ama en çok sol ağrıdı bu ay
Onunla alakası tam tersi sanırsam.

Ne hali varsa göremez sensiz deme öyle lazım.
Niye bugün kavga ediyorsunuz zamanı değildi neyse inşallah barışırsınız.

Kizlar benim prolaktin 49 olmuş o yüzden hamile kalamiyormuşum Çarşamba günü doktora gidecem ne tedavi uygulayacak acaba

Benim birşeyim hep muazzam oldu olunca ama geç oldu Allah bekletiyorsa güzelleştiriyor benim için söylenmiş o sebeble hepimizin öyle olan çocuklarımız olsun her şekilde inşallah
Amin cnm. Beraber basladgmz yakin bir arkdsm 5 haftalik hamileymis. Bir de bu ay hep kocasiyla kavgaliydi

Gittim canım 19 mm yumrtan var güzel gelişmiş dedi rahimde kalınlık da iyi 9 dedi. İlişki önerdi sonra duphaston verdi kullan dedi.. Bakalım ne oluyor
Ben de gidince 19 mm demisti de o buyudu buyud catlamdi hayrsiz keske igne vursaydm esmin gidecegni bilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…