Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu da benim adetin 2. Günü ovu testim. Yakında yumurtlama olur mu sizce fark ettiyseniz artık regliyken test yapmaya başladım. Oynatmaya az kaldı

Eklentiler

• 6511C939-4A99-4D6E-9269-6729AA318167.jpeg
    182,1 KB · Görüntüleme: 46
Ooooo koşşşş koşşşşşş

kızlar bir bakar mısınız bu ay erken yumurtladım 3 gün. Yani yumurtlamama göre 2 gün sonra regl olmam lazım dayanamadım yaptım ama varla yok arasında çok sonradan oluştu gibi sizce var mı kurumadır yoksa

Eklentiler

• 8C0A2C22-08EC-4C18-A749-1F7331411154.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 44
Kuruma olması yüksek ihtimal, üzgünüm yarın sabah yine yap. O zaman daha net olursun.

Üzdün beni bebek
Valla canım bu ay ne çok test yaptım bilemezsin:) ben yine de kesinlikle yok diyemem tabi ama yüksek ihtimalin kuruma olduğunu düsünüyorum. Yarın sabah kalkınca yap ve gözün testin üzerinde olsun. 10 dakikada böyle bir çizgi varda, pozitiftir. Hadi bol şans

Canım 5 dk da çıktıysa vardır benim adetim den 1 gün önce aşırı aşırı silik çıktı. Regl günü baya belirgindi. Kaset testler herkeste net çıkmıyor adetten önce

Kuruma şüphen varsa çıkart suya tut canım giderse yoktur gitmezse var diyebiliriz tekrarlarsın yarın yine

Bu ne güzel bi pik böyleee kalemle çizilmiş gibi hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hem belirgin pik le dr yorumunuda karşılaştırmış oluruz

Doktorun dediğiyle ovulasyon ve takvimimdeki Yumutlama günüm tuttu canım. 19mm yumrtan var rahim kalınlığı da çok güzel dedi. Duphaston verdi. Sonuç güzel olur dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…