- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah açılır canım benim herşeyim çözümü var artıkYok canım açılmadı bi kaç ay sonra yeni teknolojiyle çektirmeyi planlıyorum açılması İçin
Ooooo koşşşş koşşşşşşCanım yumurtam 19 mm olmuş yumurtlaman çok güzel dedi rahim kalınlığın çok iyi dedi 9 dedi ama ben anlamadığım için pek kalınlık işini. Daha sonra duphaston verdi iç dedi sabah akşam.
Birde ilişki bugün yap yarın yapma derken amma bir dk eşim yok da dedim o da hımmm nerde dedi dur düşüneyim nasıl yapacaksın dedi yarın yap zaten 72 saat yaşıyor o bulur dedi.
Bende yarın sabah gidiyorum eşimin yanına hem gezerim bu durumda M mavili_yeshll @zahrada
Gız kafayı yicen iflas edecen dur yerindeKızlar bu da benim adetin 2. Günü ovu testim. Yakında yumurtlama olur mu sizce fark ettiyseniz artık regliyken test yapmaya başladım. Oynatmaya az kaldı
Kuruma olması yüksek ihtimal, üzgünüm yarın sabah yine yap. O zaman daha net olursun.kızlar bir bakar mısınız bu ay erken yumurtladım 3 gün. Yani yumurtlamama göre 2 gün sonra regl olmam lazım dayanamadım yaptım ama varla yok arasında çok sonradan oluştu gibi sizce var mı kurumadır yoksa
Üzdün beni bebekKuruma olması yüksek ihtimal, üzgünüm yarın sabah yine yap. O zaman daha net olursun.
Çok saol canım kesinlikle valla sürekli şükrediyorum eski zamanlarda olsak kısır der geçerlerdi şimdi herşeye çare buluyorlarİnşallah açılır canım benim herşeyim çözümü var artık
Valla canım bu ay ne çok test yaptım bilemezsin:) ben yine de kesinlikle yok diyemem tabi ama yüksek ihtimalin kuruma olduğunu düsünüyorum. Yarın sabah kalkınca yap ve gözün testin üzerinde olsun. 10 dakikada böyle bir çizgi varda, pozitiftir. Hadi bol şansÜzdün beni bebek
Yarın sabah ilk otabüse biner giderim kaçamak sevgili gibi neresi gelirse otel çocuğu olsun olursa kaynanamlar var ama ta buradan kalkıp orada istemiyorum gezerim birazda oralarda gelirim evimeOoooo koşşşş koşşşşşş
Bugün değerlendirin yarın eş geçerim zaten canim bide böyle denicem 1 gün ara ile yarın gene atarim testiYarın pik olur gibi, ama bazı pikler de böyle oluyor. Sperm sıkıntısı yoksa bugün yarın değerlendir
Yaa ama geçen ay adetin 5. Günü pik gördüm. Sonra 1 hafta sonra gene gördüm. Ne saçmalıklar yaşiyorım ben yaaGız kafayı yicen iflas edecen dur yerinde
Hadi bakalim başladık bizdeİki üç güne olblr
Canım 5 dk da çıktıysa vardır benim adetim den 1 gün önce aşırı aşırı silik çıktı. Regl günü baya belirgindi. Kaset testler herkeste net çıkmıyor adetten öncekızlar bir bakar mısınız bu ay erken yumurtladım 3 gün. Yani yumurtlamama göre 2 gün sonra regl olmam lazım dayanamadım yaptım ama varla yok arasında çok sonradan oluştu gibi sizce var mı kurumadır yoksa
O zman birlikte sayarız günleri ama belirtiyle işim olmaz benim zaten ful gezecem bu ay sonuna kadar ki 1 temmuz adet senin ki kaç?Aynı gün yumurtlamışız, bugün pik ekliyorum.
Günaydın, hatta iyi öğlenler falan
Kuruma şüphen varsa çıkart suya tut canım giderse yoktur gitmezse var diyebiliriz tekrarlarsın yarın yinekızlar bir bakar mısınız bu ay erken yumurtladım 3 gün. Yani yumurtlamama göre 2 gün sonra regl olmam lazım dayanamadım yaptım ama varla yok arasında çok sonradan oluştu gibi sizce var mı kurumadır yoksa
Gittim canım 19 mm yumrtan var güzel gelişmiş dedi rahimde kalınlık da iyi 9 dedi. İlişki önerdi sonra duphaston verdi kullan dedi.. Bakalım ne oluyorYusra-61 naptin cnm doktora gittn mi
Bu ne güzel bi pik böyleee kalemle çizilmiş gibi hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hem belirgin pik le dr yorumunuda karşılaştırmış oluruz
Aaaa çok sevindim canım hadi bakalım artık ay sonuna güzel haberler alırız inşallahDoktorun dediğiyle ovulasyon ve takvimimdeki Yumutlama günüm tuttu canım. 19mm yumrtan var rahim kalınlığı da çok güzel dedi. Duphaston verdi. Sonuç güzel olur dilerim