• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu da benim adetin 2. Günü ovu testim. Yakında yumurtlama olur mu sizce 😝 fark ettiyseniz artık regliyken test yapmaya başladım. Oynatmaya az kaldı 🤪

Eklentiler

• 6511C939-4A99-4D6E-9269-6729AA318167.jpeg
    6511C939-4A99-4D6E-9269-6729AA318167.jpeg
    182,1 KB · Görüntüleme: 46
Canım yumurtam 19 mm olmuş yumurtlaman çok güzel dedi rahim kalınlığın çok iyi dedi 9 dedi ama ben anlamadığım için pek kalınlık işini. Daha sonra duphaston verdi iç dedi sabah akşam.
Birde ilişki bugün yap yarın yapma derken amma bir dk eşim yok da dedim o da hımmm nerde dedi 😂dur düşüneyim nasıl yapacaksın dedi yarın yap zaten 72 saat yaşıyor o bulur dedi. 🤣
Bende yarın sabah gidiyorum eşimin yanına hem gezerim bu durumda 🌸 M mavili_yeshll @zahrada
Ooooo koşşşş koşşşşşş 😍😍

kızlar bir bakar mısınız bu ay erken yumurtladım 3 gün. Yani yumurtlamama göre 2 gün sonra regl olmam lazım dayanamadım yaptım ama varla yok arasında çok sonradan oluştu gibi sizce var mı kurumadır yoksa 😢😢

Eklentiler

• 8C0A2C22-08EC-4C18-A749-1F7331411154.jpeg
    8C0A2C22-08EC-4C18-A749-1F7331411154.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 44
kızlar bir bakar mısınız bu ay erken yumurtladım 3 gün. Yani yumurtlamama göre 2 gün sonra regl olmam lazım dayanamadım yaptım ama varla yok arasında çok sonradan oluştu gibi sizce var mı kurumadır yoksa 😢😢
Kuruma olması yüksek ihtimal, üzgünüm 😖 yarın sabah yine yap. O zaman daha net olursun.

Canım 5 dk da çıktıysa vardır benim adetim den 1 gün önce aşırı aşırı silik çıktı. Regl günü baya belirgindi. Kaset testler herkeste net çıkmıyor adetten önce

Kuruma şüphen varsa çıkart suya tut canım giderse yoktur gitmezse var diyebiliriz tekrarlarsın yarın yine 🤗

Bu ne güzel bi pik böyleee kalemle çizilmiş gibi 🥰 hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hem belirgin pik le dr yorumunuda karşılaştırmış oluruz 💜

Doktorun dediğiyle ovulasyon ve takvimimdeki Yumutlama günüm tuttu canım. 19mm yumrtan var rahim kalınlığı da çok güzel dedi. Duphaston verdi. Sonuç güzel olur dilerim 🙏🏼

Back