Ben biontech olucam yurtdışına çıkarken sorun yaşamak istemiyorum kuzumHangisini tercih ediyorsun ben de yarın olcam çin aşısı
Ayrı yaz bebişko, harfler ayrı ayrı olacakKiz ben seni biseye etiketleyince adın başka birine gidiyorgene öyle oldu eskiden sorun olmuyordu asicadiyken
Hahahahhaha kaynanan süpermişDün kayınvalidem bi espri yaptı, çok güldümdedi sakın aşı olmayın, o aşılarla Çin geni veriyorlar, ya çocuk çinli gibi olursa yıkıldım
Evet, maşallah diyelim. Çok iyi duruyor.Bu şekilde doktor hiç bi sorun yok çok iyi dedi
Çok teşekkür ederimBenimde bu ay 60 cıktı doktor verdi peki bırakınca hemen hamile kaldinizmi süreç nasıl işledihayırlı olsun bu arada
Evet ama bn üstüne bi çok takviye yaptım bundan sonra yani belki bişeyleri kaçırmışızdır diye olmayınca olmuyomuş nasip diyorum o yüzden inşallah olurEvet, maşallah diyelim. Çok iyi duruyor.
Kiz ben seni biseye etiketleyince adın başka birine gidiyorgene öyle oldu eskiden sorun olmuyordu asicadiyken
Yes baby
Hahha tamamAyrı yaz bebişko, harfler ayrı ayrı olacakanneme diyorum kızımın adı Arya olacak, diyor o ne öyle Aliye bacı gibi
Amin inşallah darısı bizlere canimÇok teşekkür ederimben rahim filmi çekildim. Rahimde 2 yerde yapışıklık benzeri leke görmüş ilaç verince kaybolmuş ondan sonra hamile kaldım rabbim bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallah
Ay insallah yaaEwet 1-2 güne pik i görürsün kuzum hadi bakalım attığınız gol olsun
Evet canim adet 1 saydım 5 gün de bitiyor reglimAdetin ilk gününü 1 sayarak mı bugğn 9.gün canım?
Aynen spermleri iyice öldürmenin anlamı yok zaten 24 saatten fazla yaşıyolarAy insallah yaabu sefer üst üste değil 1 er gün ara ile yapicam
Canım yumurtam 19 mm olmuş yumurtlaman çok güzel dedi rahim kalınlığın çok iyi dedi 9 dedi ama ben anlamadığım için pek kalınlık işini. Daha sonra duphaston verdi iç dedi sabah akşam.Yusra-61 ne dedi doktor
Sen erken yumurtluyorsun demek, bak bugün benim 22.gün ve pik oldu.Evet canim adet 1 saydım 5 gün de bitiyor reglim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?